Tek cekirdekli laptop işlemcisi

ilhanay

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar dell inspiron 6000 laptop war.2 gb ram,160 gb hdd,96mb intel on board ekran kartı,pentium m işlemcisi war.işletim sistemi olarak xp kurulu ama performasından pek memnun değilim.delphi , c# gibi programlar kullanıyorum.işlemcisini değiştirmeyi düşünüyorum.laptop işlemcilerinde tek çekirdekte en iyisi hangisi?anakart çift çekirdeği desteklemiyor.p4 işlemci pentium m den iyimidir yada daha iyisi warmıdır?şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar dell inspiron 6000 laptop war.2 gb ram,160 gb hdd,96mb intel on board ekran kartı,pentium m işlemcisi war.işletim sistemi olarak xp kurulu ama performasından pek memnun değilim.delphi , c# gibi programlar kullanıyorum.işlemcisini değiştirmeyi düşünüyorum.laptop işlemcilerinde tek çekirdekte en iyisi hangisi?anakart çift çekirdeği desteklemiyor.p4 işlemci pentium m den iyimidir yada daha iyisi warmıdır?şimdiden teşekkürler

Intel Pentium D İşlemci Alabilirsin Çift Çekirdeği Destekler Yada,
Intel Pentiun Hyper Threading Technology İşlemci Alabilirsin İkiside İşini Görecektir,
Geri Kalan Bütün Özelliklerin Yeterli
Bende Visual Studio 2010 Ve Visual Studio 2008 SQL Server 2008 Kurulu Tabi İşlemcim Core 2 Duo E6400,
Yukarıdaki İki İşlemcide İşini Görecektir İnternet Üzerinden Bu İki İşlemciyi Detaylı Olarak Araştırabilirsin Kolay Gelsin.

blueday 1979 verdiğin bilgiler için cok teşekkürler.pentıum d benım makınaya uyar mı?yanı makınada şuan pentıum m takılı.o pin giriş yerleri pentıum d ye uyar mı?demeye çalıştığım işlemcinin takılacağı yerdeki deliklerin bir köşesinden içe doğru iki dişlik yer kapalı pentıum d nin dişleri uygunmudur ?

ilhanay Kardeşim Teknik Olarak Dört Dörtlük Bilgi Veremem Donanım Bilgisi Olan Arkadaşlar Bu Konuda Daha Fazla Yardımcı Olabilir,
Benim Söylemek İstediğim Visual Studio Yada SQL Server Gibi Hem Ram Gerektiren Hemde İşlemci Performansı Gerektiren Programlar Olması Sebebi İle Söyledim.
Intel Pentium D Yada Hyper Technology İşlemcinin Senin İşini Fazlası İle Göreceğidir Performansını Artıracağıdır.
Teknik Olarak Yanlış Yönlendirmektense Bilmiyorum Demek Daha İyi Olur Donanım Konusunda İyi Olan Arkadaşlar Sana Yardımcı Olmasını Umuyorum Olmadı Google'dan Araştırmanı Öneririm.
Kolay Gelsin.

Geri