tehlikenin farkına varmak için

fatih91

New member
Reaction score
0
nihat genç skytürk de her cuma 21.00 da çıkıyo arkadaşlar
benim size vericek bi foto gösterisi veya ilginç bi bilgim yok ama ne olursunuz biraz dünyada neler olup bitiyo ülkemizde neler olup bitiyo bi bakın
hepimizi yozlaştırmaya çalışıyo
ayrıca avrasya tv mutlaka bakın çok güzel şeyler var

AVRASYA TV,SKYTÜRK,KANALTÜRK

AVRASYA TV'DE CUMARTESİ-PAZAR TÜRK KAHVESİ,:goz:AKŞAM 8 DE

ARKADAŞLAR BEN BU YAZILARI YAZARKEN HİÇBİR ÇIKARIM OLMAYACAK SADECE ÜLKEMİ DÜŞÜNÜYORUM İSTERSENİZ BANLAYIN CANINIZ SAĞOLSUN AMA MUTLAKA BU DEDİKLERİMİ Bİ İZLEYİN OKUYUN

pardon özür dilerim yalçın küçük,hulki cevizoğlu gibi daga çok var da ben kanal olarak söyliyeyim

bu millet darbe şakşakcılarına pirim vermez boşuna uğraşmayın

onlarca kanal veprogram var ama milletin üzerinde hiç bir etkisi yok

bunu cumhuriyet mitingleri denen şovlrada da gördük

tayyip bunların hortumlarını kesti bu çığlıklar tayyibi lekelemeye çalışmalar bu yüzden tayyip merkez bankasında para biriktirdi bu heriflerde aklın sıra chp yi iktidar yapıp paraya konacak yemeyin bizi

tayyip bunların hortumlarını kesti bu çığlıklar tayyibi lekelemeye çalışmalar bu yüzden tayyip merkez bankasında para biriktirdi bu heriflerde aklın sıra chp yi iktidar yapıp paraya konacak yemeyin bizi

o yüzden tayyibiniz hiçbirinin karsısına cıkıp cevap vermıyor ordan burdan konusuyor gexsın nıhat gencın karsısına bakalım canlı yayında ne oluyor ni hat genç o meclisin içindeki herkesi cebinden cıkarır be...adam her programda bağırıyor hodri meydan gelin diye

Geri