Tehlİkenİn Farkinda Misiniz?

allah allah ne var yahu gardaş burası ne müslüman bir ülke anlıyormusun sen

Dostum her lafı ciddiye alma..

crazyboy onu ciddi olarak yazmamıştır tandığım kadarıyla öyle biri deil:=)

Umarım ben yanlış anlamamışımdır :)

Dostum sen galiba hiç evinde veya başka bir yerde kuran dinlemedin.
Bunun irticayla ne alakası var. ben burdan şunu anladım senin tehlikeli var demenden sizin gibi düşünenler bu ortamı yaratıyor irticalar doğuyor memleket birbirine giriyor bu düşüncelerden vaz geçin bu memlektte ne ezan susturulacak nede Atatürk düşünceleri sizin gibi yobazlar tarafından saptırılacaktır.

Azıcık sakin olun yahu..

Espri olsun die yazdı sanırım ciddi deildi.rosmanli kardeşim sana teşekkür etmiş görmedin mi.Biraz bekleyin az sonra gelir açıklar kendisi

kuran okunmasını tehlikeli gören kişiye ben yahudimisin diye sorarım cevap versin o şahıs eğer yahudi değilim diyorsa kuranı niye tehlike olarak görüyor onu açıklasın
bilmiyormusun ..... bir gün öleceksin ve tehlike diye gördüğün Yüce Kitabımız KURAN'ı KERİM den hesaba çekileceksin

tarihine sahip çımayan bi millet her zaman yok olmaya mahkumdur...kutulu doğum haftasında Kuran okumak irticai faaliyet ise bütün camilerin kapatılması gerekmez mi? hristiyanlar 23 nisanda ayin yapacaz dese herhalde daha çok hoşunuza giderdi...:mad:

benim bahsettiğim tehlike dinin sömürülmesi tıpkı pkk örneginde oldugu gibi cocukların genclerin buna alet edilmesidir.basın özgürlüğü elinden alınmış bir ülke olarak kac televizyon kanalıbunu yayınlayacak,kac gazete bunu yazacak merak ediyorum.atv de turbanlı gelinlik satısları diye reklamlar verilmeye bile başlanmış,ihlas firmasının ürürnlerinin reklamı yapılmaya başlanmış.pek size bi sorum war 14 nisandaki yürüyüşü nasıl degerlendiriyorsunuz?

sonuncu' Alıntı:
benim bahsettiğim tehlike dinin sömürülmesi tıpkı pkk örneginde oldugu gibi cocukların genclerin buna alet edilmesidir.basın özgürlüğü elinden alınmış bir ülke olarak kac televizyon kanalıbunu yayınlayacak,kac gazete bunu yazacak merak ediyorum.atv de turbanlı gelinlik satısları diye reklamlar verilmeye bile başlanmış,ihlas firmasının ürürnlerinin reklamı yapılmaya başlanmış.pek size bi sorum war 14 nisandaki yürüyüşü nasıl degerlendiriyorsunuz?

Dinin sömürüldüğü fikrini sizden başka destekleyen yok basın özgürlüğümü vardıki ülkede şimdi olsun? Yıllarca o salya sümük kanallar İslam düşmanlığı yapmadımı?
Atv de türbanlı gelinlik reklamı varmışmış varsa nolur irticacımı olur?
Mayo reklamıda var onu napacaz. Topu yahudi paçavrası.
14 Nisandaki yürüyüşle ilgili bir sürü konu başlığı var sen biraz geç kaldın konumuzla alakası yok.

tehlike

tehlikeye bakın aman ne tehlike .kuran ne zamandan beri tehlike oldu .ayıptır yaw ayıp

Kuran-ı Kerim i tehlike oalrak görmek aptalca
kesinlikle o İslam dininin kutsal kitabı. Ve gerçektende
içerisinde öğütler geçmiş ve gelecekle
ilgili bilgiler var.

Tehlike Türkiye Cumhuriyeti nin Laik düzeninin bozulmaya başlaması
Tehlike Türkiye Cumhuriyeti nin İrtica içine sürüklenmesi
Tehlike Türkiye Cumhuriyeti nin Kurucusu Atatürkü unuturmaya çalışmak
Tehlike Türkiye Cumhuriyeti başbakanının lanlı lunlu konuşması
Tehlike Türkiye Cumhuriyeti nde gerçekleşen 14 Nisan miting ini hiçe sayan zihniyet

Evet Tehlike git gide etkisini gösteriyor. Önlemler alınmalı. Karşısında durulmalı..!

kardeşim konuşmalarına dikkat et,
burada kimseye hakaret edemezsin,
arkadaş konuyu açmış,
bu konuya katılmamak senin elinde ama kimseye hakaret edemezsin,
neden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bu yarışma oluyor hiç düşündünüzmü?
neden başka zaman yapılmadıda
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapıldı
bunun cevabını verin bakalım,
saygılarımla

Yaw pkk denen illetten bahseden yok,israil abd den bahseden yok asıl bu tehlikelerden bahseden yokda biz nasıl dindar vatandaslarimizi bu memlekete devlete küstürürüz düşman yaparız da kendi içimizde bölünürüz die ugrasıyolar yaw
hala anlamadınızmı bunların hepsi dış güçlerin oyunu türkleri yenmenin yıkmanın tek yolu bu böl parçala yut şu an böl kısmı geliyor sen o sun sen busun die bölüyolar Kur'an ı tehlike olarak gösteriyorlar
Hani senaryolar dolaşıyo ya ortalıkta abd türkiyeye salıdracak die yaw kardeşim biraz kafayı kullanın abd nie boşuna saldırsınki zaten biz günden güne birbirimize düşman olmaya başlıyoruz yakında kendimiz yıkarız ortalıgı

Seviyesiz mesajlar ve onlara bağlı atılan mesajları siliyorum

Seviyeli tartışacaksanız tartışın hakaret kullanmadan. Ha beceremiyorsanız zaten bu konuları tartışacak kapasiteniz yok demektir.

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
Kuran-ı Kerim i tehlike oalrak görmek aptalca
kesinlikle o İslam dininin kutsal kitabı. Ve gerçektende
içerisinde öğütler geçmiş ve gelecekle
ilgili bilgiler var.

Tehlike Türkiye Cumhuriyeti nin Laik düzeninin bozulmaya başlaması
Tehlike Türkiye Cumhuriyeti nin İrtica içine sürüklenmesi
Tehlike Türkiye Cumhuriyeti nin Kurucusu Atatürkü unuturmaya çalışmak
Tehlike Türkiye Cumhuriyeti başbakanının lanlı lunlu konuşması
Tehlike Türkiye Cumhuriyeti nde gerçekleşen 14 Nisan miting ini hiçe sayan zihniyet

Evet Tehlike git gide etkisini gösteriyor. Önlemler alınmalı. Karşısında durulmalı..!

Aptalca olduğunu bildiğimiz için tavır alıyoruz zaten ama sen mücadele devam edecek derken bu aptallığa sahip çıkıyorsun.
Hep aynı terane laik düzen bozuldu, irtica geldi, atatürk unutturuldu.
Birincisi laik düzen bu ülkede hiç bir zaman yerleşmedi. Laiklik dini olan herşeye saldırı olarak algılandı. Tam anlamıyla yani din ve vicdan özgürlüğü yansımadı yansıtılmadı. Laikliğin savunuculuğunu yaparken aynı zamanda müslümanların dinine yaptırım uygulanan yanlış bir fikre yandaşlık yaptığınızın farkına varmanızı temenni ederim, gerçek laikliğin değil.
İrtica geldi, kuran okumak, sıranın üzerinde namazın nasıl kılındığının gösterilmesi vs.. irtica olarak algılanıyorsa gelmiş hoşgelmiş.
Atatürkü kimse unutmaz arkadaşım, milletimiz Atatürk'ün milliyetçiliğini, vatanperverliğini, tam bağımsız türkiye ülküsünü siz laiklik derken unuttunuz ama bizler asla unutmadık.
14 Nisan mitingi demokratik bir mitingdir. Hiçe sayılan miting söyleyeyim ben sana yıllarca gözü yaşlı, başörtülü öğrencilerimizin mitingleri hiçe sayıldı, görmezden gelindi.

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
şu konudaki seviyesiz msglara bakın!!!
uüslubunuza dikkat edin arkadaşlar.

hackhell de ilk defa bundan 1,5 sene önce bi tartışmada fikrimi beyan ettim.. seviyeli bi tartışma olacağını düşünüyordum ama ortada dönen hakaretlerin haddi hesabı yoktu.. sonra kızdım bi da hiç bir tartışmada fikrimi söölemedim attım içime.. bundan iki hafta kadar önce dayanamadım yine bööle bi konuda fikrimi yazdım.. yine arkadaşlar maalesef seviyesiz kelimeler kullandılar.. baktım olmayacak uzak duruyorum artık.. okuyup geçiyorum.. keşke burada her konuyu açıp üzerine adam gibi tartışabilsek.. lütfen arkadaşlar biraz dikkat edelim kelimelerimize..

Geri