Tecavüzden 2 yıl sonra şikayetçi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeRti

Forum Kertenkelesi
Reaction score
0
Yeni eğitim dönemi başladığı için online sürem bir
ANTALYA'da polise başvuran 17 yaşındaki A.H.K., arkadaşlık yaptığı işadamı S.S.'nin 2 yıl önce kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Antalya Emniyeti Çocuk Şubesi ekiplerine giden 17 yaşındaki A.H.K., işadamı S.S. ile 2 yıl önce arkadaşlık ettiğini, aynı dönemde kendisine tecavüz ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Çocuk Şubesi'nde ifadesi alınan A.H.K., “S.S., tecavüz ettikten sonra polise gitmemem konusunda sürekli tehdit ediyordu. Ben de korkup gelemedim. Ancak bu adamın evli, eşinin de hamile olduğunu öğrenince, tüm cesaretimi toplayıp polise geldim” dedi.

A.H.K., doktor raporunun ardından Sosyal Hizmetler Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.
Polis, suçlanan işadamı S.S'yi bulmak için çalışma başlattı.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/alarmnews.aspx?DocID=5862621

Yazıklar olsun adam hem evli, şimdi de çocuk sahibi olacak, ben anlayamıyorum bir insanın gözü nekadar dönebilir ki birni tecavüz etsin, kısacası kafam alak bulak, kızın hayatı da sönmüş

SAYGILAR'IMLA

aga ben bunu hep söylemişimdir. tecavüzden hüküm giyene ceza olarak tecavüz edecekler. ozaman belki anlar yaptığının ne olduğunu :Sopa tabi bir ihtimal daha var. belki herifin ruhu sapıktır müptelası olup çıkar.

Bence kabahatin büyüğü kızda ne işin var koca adamla yaşıtların dururken.Kendinden büyüklerle fingirdeşirsen olacağı bu.Tecavüz iddaasınıda inandırıcı bulmadım pek evlenip kapak atmayı düşünürken adamın evli olduğunu öğrenince şikayetçi olmuş.

kerti' Alıntı:
tamam kardeş iyi diyosun da tecavüz degil olayın aslı.o kızın o yaşta bi iş adamıyla ne işi var snce?elbette ki olayda kız da suclu.

kardeş ben genelleme yaptım. elbette bu hikayede kızın rolü şüpheli. iyimi kötümü belli değil. ayrıca 2 yıl boyunca neden şikayet etmediği tam bir muamma. gösterdiği gerekçe çok saçma. ama bu sebepler elemanı haklı çıkarmaz. kızın rızası olarak beraber olmuşsa bile bu sübyancılıktır. sapıklıktır. tecavüzdür.

Kızın yaşı 18 olmadıgı için(17 yasında) elbetteki olay tecavüze giriyor.fakat osirisin dedigi gibi adam iş adamı ya kapak atmak istedi.fakat evli oldugunu duyunca tecavüz etti deyip adama iftira atıyo.elbetteki bu benim ve osirisin görüşü...

biz bu kafayla daha cok boyle olaylar yasariz
cunku cok cahiliz okumuyoruz, ogrenmiyoruz
biz anca dunyanin en cok TV seyreden insani olmayi basarabiliriz
tabi ayni seyler kendim icin de gecerli

kerti' Alıntı:
Kızın yaşı 18 olmadıgı için(17 yasında) elbetteki olay tecavüze giriyor.fakat osirisin dedigi gibi adam iş adamı ya kapak atmak istedi.fakat evli oldugunu duyunca tecavüz etti deyip adama iftira atıyo.elbetteki bu benim ve osirisin görüşü...

haklısın buda mümkün. allah ikisinide ıslah etsin ne diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri