tecavüz hapı :))

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
Tecavüz hapı ne işe yarar

Sahi ne işe yarar?Ayrıca nerede satılır. Hap ya, eczaneye gideceğiz herhalde; "İyi günler, ben tecavüz hapı rica edecektim..."

"Tabii... Kaç kişilik olsun?" "Valla, siz bolca verin, ne zaman kaç kişiyle olacağı belli olmaz."

Yoksa reçeteyle mi satılıyor? "Kırmızı" reçete...

Öyle herkese verilmiyor. Bu daha mantıklı.

Psikiatrist önce bir muayene edecek, ilacı isteyen tecavüz etmek mi istiyor yoksa tecavüze uğramak mı? Önce bunu anlayacak... Ona göre iyice bakacak; bu ilacı almaya layık mı, değil mi?

Tecavüz edilecek ya da edecek durumda mı? Ruh ve akıl sağlığı buna elverişli mi?

İki gün sonra çıkıp haberim yoktu, hatırlamıyorum falan demesin. Başımızı belaya sokmasın...

Gerçi bazılarının bu ilaca ihtiyaçları yok ama...

Ama yapan var, yapamayan var. Adam gazetelerde okuyor, canı istiyor ama imkanı yok. Ne yapacak?

Güzel, insanlık tarihinde önemli bir yer tutacak olan tecavüz hapını alacak.

Gerisi kolay...
Bu ilacın prospektüsünde ne yazıyor acaba?

Endikasyonlar: Tecavüz edileceği veya tecavüze uğranılacağı durumlarda, kişi kendini yetersiz hissettiğinde veya cesaret bulamadığı zamanlar için önerilir.

Uyarılar/Önlemler: Tecavüz edilecek kadın kendinden geçmediğinde ya da tecavüz edecek kişi kendisinde yeterli cesareti ve gücü bulamadığında bu işlemi uygulamaktan vazgeçmelidir. Gebelik ve Emzirme Döneminde Kullanım: Tavsiye etmeyiz. Bu dönemdeki kadınlar aşırı tepki verebileceklerinden uyandıklarında sizi ananızdan doğduğunuza pişman edebilir.

Yan Etkiler: Herhangi bir anlaşmazlık çıktığında veya karşı tarafın rızası alınmadan uygulandığında olay mahkemelere, medyaya taşınan bir hal alabilir. Rezil olursunuz.
Hapis de cabası...

Kullanım Şekli ve Dozu: Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde, ayda yılda bir kere kullanın.

Beklenmeyen Bir Etki Görüldüğünde Polise Başvurunuz.

Şimdi, ilacın ismini bilmiyoruz da, halk arasında "tecavüz hapı" olarak bilinen bu ilaç, cinsel ilişki sırasında tam bir bilinç kaybına yol açıyormuş. E, tabii... Bilinçli, aklı başında biri bunu yapar mı?

Yapmaz da, "dur bi bilincimi kaybedip tecavüz edeyim" diye hap alanı da merak ediyorum doğrusu... Ne düşünüyor ki?

"Ne o öyle? Bilinçli bilinçli seks mi yapılır? Herkes öyle yapıyor. Ne anladık bilinçli seksten?" gibi mi ki?

Gamze Özçelik olayında, Gökhan Demirkol bu ilacı kullandıklarını söylemiş. Şöyle de bir açıklaması var:

"Fantezilerde teknolojiyi kullanıyoruz"

Yahu, teknolojiyi kullanacaksan, düğmeye bas müziği aç, ışığı kapat, duşu aç falan...

İşin ilginç tarafı ilişkiden sonra da hiçbir şey hatrlamıyormuş insan.İşler iyice karıştı şimdi...

Madem hatırlamayacaksın, ne alıyorsun ilacı?

Yok canım, kaşınmış bu.
Hem ne yaptığını bilmeyeceksin, hem sonradan da hatırlamayacaksın...

Hani o eski fıkra gibi (bilmeyenler birine sorsun; özellikle 40"lıklara...) :

"O zaman biz bu boku niye yedik" demiş ya...​
:D

"Beklenmeyen Bir Etki Görüldüğünde Polise Başvurunuz. " muahahaha
ters tepki yapınca doğru polise mauhaha

+18 e taşındıç

harika yd.ç. koptum :())))

arkadaşım nuri alçonun filimlerinde izlediğimiz sahnelere geçiş yapmadan önce hani gazozun içine kattığı beyaz ilaç var ya işte onun adı GHB(gamahidroksibütrat) ben acil tıp teknisyeniyim biz bunu farmakoloji dersinde işledik. renksiz tatsız kokusuz bi şey yani ehr yerde her türlü kullanılabilicek bi ilaç. yanlız bi özelliği varreçeteyle bile satılmıyo. yani bi psikiyatr bulman lasım. ondan bi belge alıyosun 6 ay geçerli olan.anca onunla alabilirsin bu ilacı. diğer önemli ilaçlarla (adrenalin-atropin-dopamin-dobutamin-dopamix vb.) aynı dolapta bulunur ve bu dolap kilitlidir. bilimsel açıklaması bu. umarım yeterlidir... :)

Geri