tebrikler HH....! Dark..Tebrikler...! ve Tüm HH' liler...!

Reaction score
0
valla bugün biraz boş vaktim vardı. HH'de hazır hızlanmışken sömüreyim biraz dedim. sonra baktım; ağustosta fln attığım mesajlar hala duruyo. ii nostalji oldu benim için. beni tanıyanlar bilir; arada böyle duygusallaşırım.
sonra böyle bir siteyi ayakta tutabildikleri için öncelikle Dark'ı, Solariz'i ve Kady'i ve sonrada tüm HH'yi tebrik etmek istedim. bildiğiniz gibi bende bu işlerle uğraştım ama bir türlü açtığım siteleri ayakta tutamadım.
aslında sitemden ötürü HH ile olan bağlantılarımıda ayakta tutamadım. bir iki reklam mesajı yüzünden aramız bayya açıldı HH ve bora ile.
tabi ben askere gittim geldim, HH de çook şeyler değişti. sevdiğim arkadaşlarım buradan ayrılmak zorunda kaldı ama yinede burası numberOne...!
neyse fazla uzatmiyim. birçok elemanın uuraştığı, didindiği ama neresini yırtarsa yırtsın yapamadığını siz yaptınız. size teşekkür ederim. bişeye ihtiyacım olunca hala ilk burada buluyorum.
bunu aylar öncede söylemiştim, yine söylüyorum; Dark, babacan... biri seni durdursun yaw!!! (belkide biribizidurdursun.com'un isim babasıyım)

Sağol canem benm :D Hoj geldn aramıza Tekrar...

senin eski nickin Tazz mı ?

site host yuzunden ilk kapandıgında biri bizi durdurdumu abi demiştim bora abiye sonra tekrar açıldı.. emin oldum ki bizi bizi s.kse durduramaz :D

taz? eski taz? digiturk u dreambox la cozen adam?

Tüm yönetim ve üyeler herzaman teşekkürü hakediyor valla.
Onlar bu siteyi kurmasaydı boş boş takılırdık nette. Şimdi onların sayesinde epey birikim sahibi oldum ben...
Hackhell sayesinde az zamanda çok yol katettim valla
sağolasın hackhell...

Eski nickin daha güzeldi... (bence)

burası da senin sitendir eski paylaşımlarını beklioruz kardeşim..

Tekrar Aramıza Hoş Geldin

Söylediklerine katılıyorum bütün modlar gitse bile yeni gelenler hiç birşeyi aratmas..
hoşgeldin inşallah seni aramısda görürüz

HOŞGELDİN Tekrar aramıza...Ben daha yeniyim seni tanımıyorum ama herkesin dediğine bakılırsa paylaşımcı biri imişin.Eski paylaşımlarından bende yararlanmak isterim.Teşekkürler :)

Eyww... karddeess aramıza tekrardan hosgeldiinn.

valla artık HH aştı yaw sitedeki üye sayısına baktığınızda anlarsınız... Kusura bakmayın ama bu forum hayatımda gördüğüm en harika site bende teşekkürlerimi sunuyorum....

Gercekten de Herkes tSk.ü hak ediyor ..
İyi varsın HH ve inS. her zaman hayatımızda oLacaksın ..

hh böyle giderse hayatımızdan çıkmaz zaten herşey burda

Geri