teamviewer

cirakkk

New member
Reaction score
0
Arkadaslar benim bir sorum olacak,
ben evdeki bilgisayarima teamviewer yukledim, is yerinden evdeki bilgisayarima girince sag alt koseden filanca size baglandi yaziyor, ben is yerinden evdeki bilgisayarima girince uyari ciksin istemiyorum, yani evdekiler benim bilgisayara girdigimi bilsin istemiyorum, uyariyi kaldirabilirimiyim, yada uyari vermeyen bildiginiz baska bir program varmi?
yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim,

arkadasim bu legal bir program,Legal programlarin tumude ancak karsidaki kisinin bilgisi dahilinde baglanti olusturacak sekilde hazirlanmistir.PC ANYWHERE programini dene bide derim ama bilmiyorum uyari verip vermedigini

öncelikle konuyu yanlış yere yere açmışsın...
ve senin sorunun asıl istediğin şey keylogger dir teamwiver yada logmein tarzı prğ lar legal olduğundan dolayı her iki pc bağlantı sağlandığı zaman uyarı verir...
sen en iyisi sağlam bi keylogger ara yanılmıyorsam ardamax var şimdi piyasa işini görür yada turkojan ikisinden birini deneyebilirsin işini görür...

Hoş Geldin Kardeşim Netten Araştırırsan Bulabılırsın...

İyi Forumlar.

hosbuldum, sagol, ilginiz icin tesekkur ederim, arastirdim ama pek bir sey bulamadim, yinede tavsiyen icin tesekkur ederim

FERmANDAR kardesim, vallahi konuyu baska bir yere acmisdim, ordan uyari geldi yeni baslayanlar bolume acmam istendi, o yuzden buraya actim, tavsiyen icin tesekkur ederim keylogger hakkinda, ama o zaman karsi tarafin ne yazdigini goremiyorum:( ama yinede tavsiyen icin tesekkur ederim...

arkadasim bu legal bir program,Legal programlarin tumude ancak karsidaki kisinin bilgisi dahilinde baglanti olusturacak sekilde hazirlanmistir.PC ANYWHERE programini dene bide derim ama bilmiyorum uyari verip vermedigini

ilgin vede alakan icin tesekkur ederim, deneyecem eger basarili olursa onuda burdan sizlerle paylasirim,
eger uyari vermeyen bir program yada yontem biliyorsan legal olmasada olur, paylasirsan sevinirim.

Sana bi Program paylasırım dosya alabilir masa üstü kontrol edebilirsin.Hemde istedigin zaman sadece pc acık olsun yeter . Tam teşekküllü Özele gelirsen sevinirim Saygılar.

selam ozele nasil gelecegim:(

suanda online siniz ama benim size ozel mesaj gondermem icin 50 yazim olmasi gerekiyor:( O yuzden size ozel mesaj gonderemiyorum:(

Geri