TeamViewer 4.0.5421 Türkçe Portable!!!

M.H.Orhan

New member
Reaction score
0
TeamViewer 4.0.5421 Türkçe Portable ile aynı programı kullanan arkadaşlarınızın masaüstüne ulaşabilir, bilgisayarını kontrol edebilir, bu yolla teknik destek verebilir yada alabilirsiniz.

Tek tuşla taraf değiştirme özelliği tarafımızdan diğer tüm özellikleri gibi denenen TeamViewer 4 bu sürümde Hesap oluşturmayı da düşünmüş, Ayrıca Grup ve arkadaş listesi oluşturma özelliği de var.

Programı BiPeRVa nın katkıları ile Türkçeye çevirdim ve Portable hale getirip hemen upload ettim, Güncelleme tarihi Dün gerçekleitiği için henüz çok taze:)
(25-12-2008)

Programdan birkaç görüntü:

720ybgp.jpg

854tb1y.jpg

6yzkvvb.jpg

İşte BiPeRVa'nın masaüstü:D:
6nu5orc.jpg

Teşekkürü esirgemeyiniz:)

Tek kelime ile mükemmel!:D

kardesim bunun host modumu ne varmıs karsıdaki kişi bağlantıyı kabul etmeden bağlana bliyomuşun bunun la ilgili bilgin varmı acaba yardım lütfen
bide bu tekil kulanıcılar falan diyo bu ne uste vermişin resmi.... full kulanıyoz dimi bu programı

kullanıyorum eline sağlık türkçe olması ii bunuda indiriyorum

kardesim bunun host modumu ne varmıs karsıdaki kişi bağlantıyı kabul etmeden bağlana bliyomuşun bunun la ilgili bilgin varmı acaba yardım lütfen
bide bu tekil kulanıcılar falan diyo bu ne uste vermişin resmi.... full kulanıyoz dimi bu programı

Programda herhengi bir ayar değiştirmeden de kullanabilirsiniz

Tekil kullşanıcı varsayılan olarak gelir

ancak tekil kullanıcılar programı ücretsiz olarak kullanabilirler:)

tekil kullanıcı:Ev ve işyeri tek bilgisayar dio yani;çoklu kurulum yada cafe tarzı değil..

Eyvallah üstad alıyorum...

emegine saglık güzel program ingilizcesini kullanıyorum faydalı bişi yapmışsın sagolasın teşşekkürler

Bişey sorcam bu sürümde karşı tarafın PC sinden kendi PC mize kopyala yapıştır yapabiliyor muyuz ?

Süper Bir Program Teşekkürler

Harikasın Kardeşim Süper Paylaşım Tr Çook Aramıştım Bir Ara Rastgele Gezerken Burda Buldum :)

Geri