Teşekkürler Alex

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
alex_murat_%5BJKJ8wk9E%5D.jpg

Vatani görevini yaparken iki ayağını da kaybeden, sadece topuk kısımlarıyla yere basabilen Fenerbahçe taraftarı ve Antu.com üyelerinden Murat Dural`ın, Takımımızın Kaptanı Alex de Souza`nın ayak kalıplarıyla yürüme hayali gerçek oluyor.

Bugün Samandıra Kamp Merkezi`ni ortopedi firmasını yetkilileriyle birlikte ziyaret eden Murat Dural, Alex`le tanışıp, Portekizce olarak yazılan mektubu ona iletti. Firma yetkilileri de Alex`in ayağının slikon kalıplarını aldı. Firma yetkilileri, Murat Dural`ın 1.5 ay sonra Alex`in ayak kalıplarıyla halı sahada futbol oynayabilecek düzeye gelebileceğini ifade etti.

Başkanımız Aziz Yıldırım`a bir mektup yazıp askerde kaza sonucu iki ayağını da kaybettiğini ve Alex`in ayak kalıplarıyla yürümek istediğini belirten 28 yaşındaki Murat Dural`ın hayallerinin gerçekleşmesi için bir aşama daha gerçekleşti. Takımımızın bugün yaptığı antrenman öncesi Reha Ortopedi firmasının yetkilileriyle birlikte Samandıra Kamp Merkezi`ne gelen Murat Dural, ilk önce Alex`le tanıştı ve Kaptanımız için yazdığı Portekizce mektubu kendisine iletti. Duygusal anların yaşanmasından sonra yaklaşık 1.5 saat süren bir çalışmayla, Alex`in her iki ayağının slikon kalıbı, firma yetkilileri tarafından alındı.

Bu olay karşısında çok duygulandığını belirten Alex, "Bunun Dünyada bir ilk olması da beni ayrıca etkiledi. Murat`ın bir yerde benim ayaklarımla yürüyecek olması, beni şimdiden mutlu ediyor. İnanılmaz bir duygu. Ona yardımcı olduksa ne mutlu bize" şeklinde konuştu. Murat Dural da çok duygulandığını belirterek, hem Fenerbahçe Spor Kulübü`ne, hem de Kaptanımıza teşekkürlerini iletti.

Kalıp alma işleminden sonra protezlerin yapımının 1.5 ay süreceğini belirten firma yetkilileri, Murat Dural`ın protezler takıldıktan sonra rahatlıkla halı sahada futbol maçı yapabileceğini ifade ettiler. Fenerbahçe tribünlerinin de tanıdık simalarından olan Murat Dural, "Alex gol attıkça, ben de onun ayaklarıyla sıçrayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Antu.com olarak kaptanımız Alex De Souza`ya bu isteğe olumlu cevap verdiği ve Murat`ın bu güzel hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olduğu için teşekkür ediyoruz..

Antu.com

bugun attıgı 3 gol takımı canlandırması.. helal olsun kaptan diyecek sözüm yok sana..

Geri