Teşekkür Eklentisi 7.6 (Türkçe)

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
Açıklama
Yazılan mesajlara ve konulara teşekkür butonu kullanılarak teşekkür edilir.

Kurulum

1)İndirdiğiniz klasörden Upload Dosyalarını açıyoruz ve içindeki dosyaları aşağıda yazıldığı gibi gerekli yerlere atıyoruz:

post_thanks.php -> \
post_thanks_admin.php -> \admincp\
post_thanks.js -> \clientscript\
functions_post_thanks.php -> \includes\
cpnav_post_thanks.xml -> \includes\xml\
hooks_post_thanks.xml -> \includes\xml\
post_thanks.gif -> \images\buttons\ (Deneme amaçlı default tema için hazırlanmış butondur isterseniz başka teşekkür butonunu aynı adla hazırlayıp atabilirsiniz)

2) Yine indirdiğiniz dosyadaki product-post_thanks.xml adlı dosyayı admincp deki ÜRÜN YÖNETİCİSİnden yükleyiniz.

3) postbit_legacy templatesinde bulun:

PHP:
<!-- controls -->

altına ekleyin:

PHP:
<!-- Start Post Thank You Hack -->
$post_thanks_button 
<!-- End Post Thank You Hack -->

tekrar bulun:

PHP:
<!-- / post $post[postid] popup menu -->

altına ekleyin:

PHP:
$post_thanks_button 

MEMBERINFO templatesinde bulun:

PHP:
$vbphrase[total_posts]: <strong>$userinfo[posts]</strong> (<phrase 1="$postsperday">$vbphrase[x_posts_per_day]</phrase>)

altına ekleyin:

PHP:
<br /> 

$vbphrase[post_thanks_total_thanks]: <strong>$userinfo[post_thanks_user_amount]</strong> 

<br /> 

<if condition="$userinfo[post_thanks_thanked_times_on] == 1"> 

$vbphrase[post_thanks_time_post] 

<else /> 

<if condition="$userinfo[post_thanks_thanked_posts_on] == 1"> 

<phrase 1="$userinfo[post_thanks_thanked_times]">$vbphrase[post_thanks_times_post]</phrase> 

<else /> 

<phrase 1="$userinfo[post_thanks_thanked_times]" 2="$userinfo[post_thanks_thanked_posts]">$vbphrase[post_thanks_times_posts]</phrase> 

</if> 

</if> 

</td></tr> 

<tr><td> 

<a href="post_thanks.php?$session[sessionurl]do=findthanks&u=$userinfo[userid]"><phrase 1="$userinfo[username]">$vbphrase[post_thanks_search_user]</phrase></a> 

SHOWTHREAD templatesinde bulun:

PHP:
<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_post_loader.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script>

altına ekleyin:

PHP:
<script type="text/javascript" src="clientscript/post_thanks.js"></script> 

SHOWTHREAD_SHOWPOST templatesinde bulun:

PHP:
<title>$vboptions[bbtitle] - $vbphrase[view_single_post] - $threadinfo[title]</title>

altına ekleyin:

PHP:
<script type="text/javascript" src="clientscript/post_thanks.js"></script> 

Kaydedip çıkıyoruz.

Download Link: http://rapidshare.com/files/138003354/Te__351_ekkuer_Eklentisi_7.6.rar.html

Rar Pass: hackhell.com

herşeyi doğru düzgün yapmama rağmen oratada ne teşşekür butonu var nege gösterge?

herşeyi doğru düzgün yapmama rağmen oratada ne teşşekür butonu var nege gösterge?

admincp>> menüden >> vb seçenekleri >> thank post eklentisini bul aktif hale getir. Yine olmazsa reputation sistemini kapalıyken ve açıkken dene.. Yine olmazsa sende bi hata var =)

kanka eline sağlık ta bişey soracağım

ftp hallettim ama bi yerde takıldım...

postbit_legacy ve diğerlerine nereden ulaşıp düzenleme yapacağım :saskin

admincp>>menü>>stiller temalar>>temalarda ara>> postbit_legacy yaz direkt çıkar

ya arkadas memberinfo da su kisim yok !!

Kod:
$vbphrase[total_posts]: <strong>$userinfo[posts]</strong> (<phrase 1="$postsperday">$vbphrase[x_posts_per_day]</phrase>)

ve de benim bir sorum var?
ben 3.6.0'da Tesekkur'u kullaniyordum ve de cok iyi calisiyordu, ama ben forum upgrade ettim ve simdi tesekkur sayilari sifirlandi!!!, simdi 0'dan basladi!!! Sayilari nasil duzeltebilirim bana birisi anlatabilirmi ?

tesekkurler cevap bekliyorum!

ya arkadas memberinfo da su kisim yok !!

Kod:

ve de benim bir sorum var?
ben 3.6.0'da Tesekkur'u kullaniyordum ve de cok iyi calisiyordu, ama ben forum upgrade ettim ve simdi tesekkur sayilari sifirlandi!!!, simdi 0'dan basladi!!! Sayilari nasil duzeltebilirim bana birisi anlatabilirmi ?

tesekkurler cevap bekliyorum!

Üzgünüm giden teşekkürler geri gelmez. Tek bir yolu war oda upgrade etmeden önceki yedeği yüklemen.

evet arkadaşım memberinfoda bende buLamadım şu kısmı

Eline sağlık genel olarak bu bölüm tam bir hazineymiş pek bu bölümlere ugramazdım aslen

yaptım arkadaslar saolun

ama bi sorun war tesekkur edilen uyenin karizma puanı gozukmuor onu nasıl duzelticegim?

bide tesekkur edince altta 2kere isim yazıor ornegin ... Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: ahmet , ahmet

bunu nasıl duzelticem

s.a. dai

post_thanks.php -> \

bunu nereye atıcaz yha ?

evet arkadaşım memberinfoda bende buLamadım şu kısmı

yapamayanlar burdan yapabilir

http://www.hackhell.com/vbulletin-3...alisir.html?highlight=3.6.x+te%FEekk%FCr+hack

3.6.x oludguna bakmayın diğer sürümlerde çalışıyr denenmiştir. Bu eklentinin sorunusuzunu araştırıyorum bulursam linki yenılerim.

yaptım arkadaslar saolun

ama bi sorun war tesekkur edilen uyenin karizma puanı gozukmuor onu nasıl duzelticegim?

bide tesekkur edince altta 2kere isim yazıor ornegin ... Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: ahmet , ahmet

bunu nasıl duzelticem

posbit_legacy e eklediğin kodları silmeyi dene :melek

s.a. dai

post_thanks.php -> \

bunu nereye atıcaz yha ?

ftp den anadizine atacaksın :vur

arkadaslar ben bunları baska bi yerden yapmıstım ama

Teşekkür edilen kullanıcının kaç karizma puanı alacağını ayarlayın. '0' yazarsanız bu özellik aktif konumda olmayacaktır. die bi secenek war altta ben bunu 10 yaptım yani tesekkur alanın karizma puanı 10 artsın die ama ne karizma puanı eklentisi yok bende sanırım yardım ederseniz sewinirim

Geri