Teşekkür butonu

burhanerog

New member
Reaction score
0
Bazen güzel bir başlıkla bir konu açılıyor. bir hışımla giriyoruz. ama içerisi hüsran başlıkla hiç alakası olmayan bir konu açılmış. Bence güzel paylaşım yapanlar için nasıl " Teşekkür " Butonu varsa böyle saçma konular açanlara da onları eleştirebileceğimiz bir buton konulmalı. böylece saçma sapan başlığı güzel olup içi gereksiz olan konular azalır diye düşünüyorum.

Bazen güzel bir başlıkla bir konu açılıyor. bir hışımla giriyoruz. ama içerisi hüsran başlıkla hiç alakası olmayan bir konu açılmış. Bence güzel paylaşım yapanlar için nasıl " Teşekkür " Butonu varsa böyle saçma konular açanlara da onları eleştirebileceğimiz bir buton konulmalı. böylece saçma sapan başlığı güzel olup içi gereksiz olan konular azalır diye düşünüyorum.

Gereksiz derken sırf kendin için sana hoş olmayan konuları eleştirmek yada farklı bir eylem yapmak o paylaşımı veren insanın paylaşım hevesini kırabilir ben katılmıyorum + sana hoş olmayan konular olursada yorum yaparak paylaşımcıyı kırmadan yapabilirsin​

2ag9189.gif

Bence gEreksiz...Konuyu bEğenmediysen Tşk Butonuna tıklamazsın arkadaşında dediği gibi GüzeL bir üslupLa beLirtebiLirsin ;)

Mantıklı ama bi yandanda kötüye kullanılabiliecek bir yöntem.

Mesela kötü niyetli yada herhangi bir üyeye gıcık olan biri yeni bir üyelik alıp o kullanıcının tüm mesajlarına anti teşekkür basabilir =).

Daha önce tartışıldı ve olmamasına karar verildi.

Size göre gereksiz olan bi konuya bakmadan geçebilirsiniz.. Size göre gerekli olmayıp, başkasına göre çok yararlı bir konu olabilir. O da girer teşekkürünü eder..

Paylaşımcı copyala yapıştır bile yapsa bi emek sarfetmiştir. Ama adam oturduğu yerden bir mesajı bile olmadan [diyelimki olumsuz buton koyuldu] basıp geçecek.. Paylaşımcıların emeğini korumak gerekli.. Beğenmeyen girmez konuya ya da bakar ve çıkar..

Bence gEreksiz...Konuyu bEğenmediysen Tşk Butonuna tıklamazsın arkadaşında dediği gibi GüzeL bir üslupLa beLirtebiLirsin ;)

sana katılıyorum
arkadasım
cok oluyo bole bu resımler cok gereksız dıye sıtem edılıyooo
AMA SONUCTA paylasım yapımıs emege saygıı:goz:​

Geri