Teşekkürün Önemi

kağıtçı

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar,biz yeni başlayanlar için teşekkür et in anlamını önemini sürekli vurgulanan teşekkür etki paylaşım çoğalsın laflarını teşekkür edince nolduğunu paylaşıma açana ve hackhell e neler kazandırdığını merak ediyorum.. :aba:

sadece kişiye sanal alemde itibar...

Yaptığın paylaşımların Değerli olduğunu gösteren bir olay

saygını gösteriyorsun ve kişi görüor oooo 50 teşekkürüm olmuş dur paylaşım yapayım teşekkürüm artsın .. itibarım yükselsin dierek ... gaza gelir !

paylaşım yapan kişiyi teşvik eder

daha ewel konuşmuştuk satıoduk sonra ;)

ya o kısını ne kadar yardım sever oldugunu ve ne kadar ıyı ısler yaptıgını gosteren bır faktor... Otobuste gencın bırı yaslı amcaya yer verse ve amca tesekkur etmese genc bozulur ve ıcınden bıdaha yer verenın ... dıye ıc gecırır Ama yaslı amca tesekkur ederse genc sevınır ve bıhadakıne yaslılara yer verır!!! bu da ona benzer ıs tesekkur ettıgınde o kısıye aslında motıve edıyosun ve o kısiden daha ıyı ısler cıkacagından emınım!!! Emege saygı ve Tesekkur

ama ne yazık ki..bazı çakallar başka bi nickle gelerek siteye yolladıkları msjlara yine kendileri tşk ediyo..bi tanesi bu aralar çok dikkatimi çekiyo..biraz daha zaman geçsin yönetime bildircem onu..bir de tabii ki arkadaş olanlar var..onlarda bi ayrı..

Hadi ya yuh yanı varyaa!! Bunuda yapıyolarsa varya cıdden hella olsun mılletın emegıyle oynayanın aramızda yerı yok !!!

naser' Alıntı:
ya o kısını ne kadar yardım sever oldugunu ve ne kadar ıyı ısler yaptıgını gosteren bır faktor... Otobuste gencın bırı yaslı amcaya yer verse ve amca tesekkur etmese genc bozulur ve ıcınden bıdaha yer verenın ... dıye ıc gecırır Ama yaslı amca tesekkur ederse genc sevınır ve bıhadakıne yaslılara yer verır!!! bu da ona benzer ıs tesekkur ettıgınde o kısıye aslında motıve edıyosun ve o kısiden daha ıyı ısler cıkacagından emınım!!! Emege saygı ve Tesekkur

otobüste yer verdiğim insanların teşekkür etmediği olmuştur banada sinir olurdum içimden seni bi daha görürüsem sana bi daha yer yok diye geçirdiğim de olmuştur :) VE TEŞEKKÜR EDERİM HERBİRİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN... :clap: :clap: :clap:

Geri