Taze Etten Heykeller

icemen

New member
Reaction score
0
Dr.Gunther Von Hagens'in çok tartışmalı sergisi görenlerin ağzını açıkta bıraktı.

941.jpg

abprm11268.jpg

5k7m6q1075.jpg

743.jpg

553.jpg

463.jpg

2146.jpg

1197.jpg

843.jpg

395.jpg

o37mu31360.jpg

gerçek mi bu?

yani hayvanları gerçekten kestiyse kınıyorum.

eğer bunu et görünümlü birşeyler gerçekleştirdiyse de süper olmuş eline sağlık denek lazım.

gerçek mi bu?

yani hayvanları gerçekten kestiyse kınıyorum.

eğer bunu et görünümlü birşeyler gerçekleştirdiyse de süper olmuş eline sağlık denek lazım.

Almanya'da açılan sergi çok sayıda tepki aldı.

100 kadar hayvanın parçalanması sonucunda gerçekleştirilen bu tuhaf sergi, çok sayıda hayvan hakları dernekleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Almanya'da toplam 500 kişinin katılımıyla açılan bu acayip sergi Saarland Hayvanat Bahçesinde kuruldu.

Anatomik görüntüleri yayınlanan hayvanlar arasında iki tonluk bir fil, zürafa, ayı, goril leopar,deve kuşu ve ahtapot bulunuyor.

Bu hayvanların orjinal kas ve kemiklerinden oluşturulan bire bir cansız maketleri bile görenleri ürkütüyor.En vahşi hayvanlar, derisi yüzülmüş halde sergileniyor.

Dr. Hagen gelen tepkileri çok umursamadığını belirterek, "Burada sergilenen hayvanlar zaten ölmüştü.Ben onların sadece bağışlanan organlarından yararlandım.Bu hayvanların hiç birisi canlı değildi.Ben onların anatomik görüntüsünü insanların önüne koydum" dedi.

KAYNAK​

Geri