Tayyip'in Dokunduğu Ülke İflah Olmuyor !

Evet İflah Olmaz Valla.......tÜrkİye İflah Oldu Mu Kİ?

Yılmaz Özdil okumaya gerek yok hep aynı teraneler.

o zaman okuma arkadaşım . okumadığımız şeyede yorum yazmıcak kadar ahlaklı olalım o zaman . arkadaş demiş zaten bi tanesi . o zaman gidin siz hüseyin üzmez okuyun .

size zorla okuyun deniyormu yazıda . özellikle bi rica varmı . o halde ?

alakasız mesajlarla konuyu kirletcekseniz buyrun kapı dışarı !!!

o zaman okuma arkadaşım . okumadığımız şeyede yorum yazmıcak kadar ahlaklı olalım o zaman . arkadaş demiş zaten bi tanesi . o zaman gidin siz hüseyin üzmez okuyun .

o halde ?

alakasız mesajlarla konuyu kirletcekseniz buyrun kapı dışarı !!![/SIZE][/COLOR]

Arkadaş bunun ahlaksızlıkla ne alakası var adabı muaşeretin sanalıda mı oldu..Ben diyorum ki Hüseyin Üzmez neyse Yılmaz Özdil de o hiçbir farkı yok referans verdiğin adama bakarsak hiçbir haber değeri olmayan bi yazı onu anlatmaya çalışıyorum..

Ayrıca konu zaten yeterince kirli bide ben tuz biber olmayım kapı nerde demiştin.:vur:goz:

ben senin yerinde olsam yazılanlar doğrumu değilmi diye bakardım . sen yazıyı okudun anlamadın da ondanmı yazara takıldın . yazılanlar doğrumu değilmi ona bak .

bide size haber okuma dersi vermiyelim şimdi . haberi doğru bulmayan varsa aksini getirir.

ayrıca kaynak eleştiriyorsun . kaynak eleştirmek yasak . bi git siyaset bölüm kurallarına bak tavsiyem

sen alıştın diye konudamı açmıyalım . sen kimsin başçavusun biseyimi

en azından aydın doğanın uşağı .dua et abd li imamın uşaklarından değil

Aydın Doğan kimin uşağı? ikiside aynı kapıya çıkıyor birader biraz daha dikkat:victory

Arkadaş bunun ahlaksızlıkla ne alakası var adabı muaşeretin sanalıda mı oldu..Ben diyorum ki Hüseyin Üzmez neyse Yılmaz Özdil de o hiçbir farkı yok referans verdiğin adama bakarsak hiçbir haber değeri olmayan bi yazı onu anlatmaya çalışıyorum..

Ayrıca konu zaten yeterince kirli bide ben tuz biber olmayım kapı nerde demiştin.:vur:goz:

adabın sanalı reeli olmaz . adablı olan kişi heryerde gösterir bunu .

yılmaz özdil de olsa hüseyin üzmezde olsa yazılan doğrumu değilmi ona bakmak lazım diyorum . orada ki ince mizahı da anlamanı bekliyorum .

sen diyorsun ki okumaya bile gerek yok yılmaz özdili . okumadığın şeyede yorum yazmanı ben ahlaki bulmuyorum onu söylemeye çalışıyorum . çünkü o konu sen oku yada sen beğen diye açılmıyor . bırak başkaları okusun değerlendirsin o zaman . forumda bi kendiniz varmış gibi davranmayın onu sölemeye çalışıyorum .

konunun yeterince kirli olduğuna kanaat getirebilen zekan sana kapıyı bulmanda da yardımcı olması lazım . nedeen sorma gereği hissettin bi eksikmi var acaba . neyse kapı ana sayfa düğmesine basarsan çıkmış olursun konudan . iyi yolculuk

Aydın Doğan kimin uşağı? ikiside aynı kapıya çıkıyor birader biraz daha dikkat:victory

sen hala yeterince kirli konuda ne arıyorsun dostum .ne kadar tutarsız davranıyorsun sen böyle anlamadım gitti . hem öle diyosun hem böle yapıyosun .

tamam işte aydın doğana ve yılmaz özdile laf atanların çoğuda abd li imamın ve onun yazarlarının konularını buraya açanlar . bende dikkati o yöne çekmeye çalıştım . asıl dikkat etmesi gereken başkaları bu durumda .

Gürcistan:
2 yıl önce Devlet Başkanı Saakaşvili’yi ziyaret etti.
Bu yıl Rusya, Gürcistan’a saldırdı.

cok saçma bi örnek olmus aradan 1 sene geçmiş

Gürcistan:
2 yıl önce Devlet Başkanı Saakaşvili’yi ziyaret etti.
Bu yıl Rusya, Gürcistan’a saldırdı.

cok saçma bi örnek olmus aradan 1 sene geçmiş

evet onun arası biraz geçmiş . ama diğerleri nasıl :durdurun

Lübnan:
2 yıl önce gitti. Meclis’te konuştu.
O döndü, ülke savaş yerine döndü. İsrail işgal etti.

Hindistan:
Geçen ay gitti.
Döndükten 3 gün sonra ülkede terör bombaları peş peşe patladı.

İsrail:Filistin için Ankara’da Başbakan Olmert’i ağırladı.
Olmert döndü. İsrail, Filistin’e girdi.

Demek ki Tayyip'in laneti gücleniyor önce 1 yil falan etki ederken-Gürcistan- sonra süre 3 aya en son da 3 güne kadar düsmüs. Yakinda birisinin elini slkacak adam ölecek:durdurun

Bu ukede hala bu gazeteyi okuyan varmi?
Adamlara dun mosad turkiyedeki tek ozgur basin odulu verdi.

Bu ukede hala bu gazeteyi okuyan varmi?
Adamlara dun mosad turkiyedeki tek ozgur basin odulu verdi.

ee ona bakarsan tayyibede yahudi kuruluşu üstün hizmet madalyası verdi . ona ne demeli .

ne dersin iki israil kuruluşu birbirinimi bombalıyor :durdurun:durdurun

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Ocak 2004'teki Amerika ziyareti sırasıda New York’ta “Amerikan Musevi Komitesi” tarafından "Yahudi Cesaret Ödülü" olan “Davut Boynuzu” verilmişti.

Ayrıca belirtmek gerekirse, Amerikan Yahudi Konseyi’nden Yahudi Cesaret Ödülü'nü alan sadece Türkiye’den değil, tüm Müslüman dünyadan tek devlet adamı Tayyip Erdoğan’dır.

Musevi Cesaret Ödülü değil, Yahudi Üstün Hizmet Madalyası!

Amerikan uşağı Tayyip’e verilen bu ödülün aynısı, Çevik Bir’e de verilmişti. AKP’nin medyadaki seslerinden Vakit Gazetesi, Çevik Bir’e ödül verildiği vakit, gazetesindeki başlık “Yahudilerden üstün hizmet ödülü” idi. Fakat aynı ödül Amerikan uşağı Tayyip’e verilince 11 Haziran 2005 tarihli Vakit Gazetesi’ndeki başlık “Musevilerden Cesaret Ödülü” oldu. Gerçekte bu ödülü Yahudiler, kendilerine üstün hizmet edenlere veriyor. Bu ödülü, kısa adları ADL ve AJC olan kurumlar veriyor Amerika’da. Yani Anti Defamation League ve American Jewish Committiee (Amerikan Musevi Komitesi)

Ayrıca Amerikan uşağı Tayyip ve Çevik Bir ikilisinin 16 Temmuz 2002 tarihinde (genel seçimlerden önce) ABD'ye, Jewish Comitte'nin davetlisi olarak gittiğini ve JINSA (Yahudi Ulusal Güvenlik Enstitüsü) yetkilileri ile de görüşmeler yaptığını hatırlatırım. Haberin ve görüşmelerin ayrıntılarını, AKP'nin medyadaki sesi 'Yeni Şafak' gazetesinin Yazı İşleri Müdürlüğü'nü yapan Nasuhi Güngör'ün 'Yenilikçi Hareket' adlı kitabında 'Yahudi Komitesinin davetlisi' başlığı altında bulabilirsiniz.

1993’teki Yahudi Düşmanı Tayyip, 2004’te Yahudilerden Üstün Hizmet Madalyası Aldı

Tayyip, “Yahudi Üstün Hizmet Madalyası” aldıktan sonraki ‘teşekkür’ konuşmasında şunları döktürdü:

“Musevi düşmanlığı utanç verici bir akıl hastalığının tezahürüdür, katliamla sonuçlanan bir sapkınlıktır, sapıklıktır… Soykırım, etnik temizlik, ırkçılık, İslam düşmanlığı, Hıristiyan düşmanlığı, yabancı düşmanlığı ve terörizm geçmişten bugüne kadar devam edegelen kötülüğün farklı yüzleridir… Başka dinlere hoşgörü göstermek bize Peygamber mirasıdır… Musevi düşmanlığının Türkiye’de yeri yok…”

Amerikan uşağı Tayyip bu açıklamayı yaparken, 3 Kasım 2002 seçimleri öncesinde Bülent Arınç, ‘Şeref Madalyalarımız’ dediği konuşmalar silsilesinde Yahudiler için şöyle demişti:

“… Şöyle bir hadisi şerif var, Müslümanlarla Yahudiler harp etmedikçe kıyamet kopmayacaktır. Bu harpte Müslümanlar galip gelecektir ki, Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak, ağaçlar haber verecektir, ‘Ey Müslüman arkama Yahudi saklandı gel onu öldür’ diyeceklerdir.”

Ayrıca Amerikan uşağı Tayyip, Refah Partisi İstanbul İl Başkanı iken ‘Yörünge’ dergisinin 8 Ağustos 1993 tarihli sayısında Ali Akel’le yaptığı röportajda aynen şu ifadeleri kullanmıştı:

“İsrail, zihniyet itibariyle insan denilen mükemmel varlığı, varlık sebebi dışında tanımlayan emperyalist, şovenist bir anlayışın ifadesidir. Türkiye'nin İsrail'i tanıması tarihimiz açısından ciddi bir talihsizliktir. Bizim tarihimize sürülmüş bir kara lekedir... Ortadoğu'daki kanser mikrobu olan bu zihniyeti sulamak, beslemek kadar büyük bir zulüm olamaz... İsrail'i devlet olarak tanımıyorum.”

Amerikan uşağına “Yahudilerden üstün hizmet ödülü” veren ADL’nin kim, ne olduğunu, ne yaptığını bilinmezse bu ödülün anlamı havada kalır.

Tayyip’e ‘Yahudi Üstün Hizmet Madalyası’ Veren ADL Kimdir, Neye Hizmet Eder?

20 Kasım 1992 tarihli, AKP’nin medyadaki diğer yayın organı Zaman Gazetesi’nin 2. sayfası. Başlık aynen şu şekilde: “ABD’de Yahudi mafyası: ADL” Yunus Altınöz imzalı haberin ayrıntıları da şu şekilde. Bir bölümünü yazıyorum:

“İngiliz Farmasonluğu’nun Yahudi kolu olan B’nai Brith’in etkisi altındaki ADL 1913 yılında kurulmuştur. ADL adeta, Amerikan mafyasının halkla ilişkiler bürosu gibidir. Kurdukları ‘Denizaşırı Yatırımcılar Servisi’ adlı şirketle, milletlerarası silah ve uyuşturucu kaçakçılığı, kirli parayı aklama gibi işleri yürütmektedir.

İşgal altındaki Filistin topraklarında ve Kudüs’ün Hıristiyan ve Müslüman bölgesindeki geniş arazilerin kanunsuz alım satımının ortaya çıkarıldığı emlak skandalı da yine işin içinde ADL’nin varlığını ortaya koyuyor. ADL’nin bilinen cinayetleri şunlardır: 15 Ağustos 1985’te Kafkasyalı Müslüman lider Tscherim Sobzocov, evinin önünde bombalı saldırı sonucu öldürüldü. Musevi iken Hak din İslam’a dönüş yapan Prof. İsmail Raci Faruki ve eşi 1985’in Ramazan’ında sabaha karşı evlerinde bıçaklanarak öldürüldüler. Gandhi ve Palme suikastlerinin arkasında da ADL’yi görüyoruz.”

Kim yazıyor bütün bunları? 20 Kasım 1992’de Zaman Gazetesi..

1992’de ADL Düşmanı Olan Zaman Gazetesi, 1998’de ADL’ci Kesiliyor

Gel gelelim zaman geçiyor, devran dönüyor Hz. Muhammed Mustafa ümmetini ve Türkleri ‘dinlerarası diyalog’ saçmalığıyla Hıristiyan ve Yahudilerle dost kılmaya çalışan aynı Zaman Gazetesi, tarihler 10 Mart 1998’i gösterdiğinde, Amerikan uşağı Tayyip’e “Yahudilerden üstün hizmet ödülü” veren ADL hakkında bu sefer 180 derece çark ederek aynen şunları yazıyordu. Değiştirmeden, harfi harfine veriyorum:

“3 gündür Türkiye’de bulunan Yahudi Liderler Heyeti, Başbakan Yılmaz, Orgeneral Çevir Bir, TBMM Başkanı Çetin ve Dışişleri Bakanı Cem’den sonra Fethullah Gülen ile görüştü… 55 Yahudi örgütünü temsilen Türkiye’de bulunan 59 kişilik Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanları Konferansı Heyeti, Fethullah Gülen’in Türkiye’deki ve yurtdışındaki çabalarını önümüzdeki yüzyılın ‘Barış’ asrı olması açısından önemsediklerini ve söz konusu projeye büyük ilgi duyduklarını belirttiler…

Görüşmede; Gülen’in, ABD’nin en etkili Yahudi Lobisi olan “ADL’nin (Anti Defamation League) teklifi”yle hazırladığı “hoşgörü ve diyalogla ilgili kitap” da gündeme geldi. Gülen, İngilizce olarak hazırlanan kitap üzerindeki çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, bittiğinde insanların hizmetine sunacağını söyledi. Kitap, ADL tarafından basılarak dünyanın dört bir yanına dağıtılacak…”

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Adayı Abdullah Gül de ADL'nin başı Abraham Foxman ile Amerikan uşağı Tayyip arasındaki iki saati aşan bir görüşmeyi ayarlamıştı. ADL daha önce de Gülen & Papa arasındaki görüşmeyi organize etmiş (Fethullah Gülen, röportajında Papa ile görüşmeyi ayarlayanın ADL olduğunu bizzat açıklamıştı: "Birkaç ay önce Abramowitz cenaplarının yardımıyla bu buluşma gerçekleşti" - 8 Şubat 1998) ve Gülen, ADL'nin başkanlarından Leon Levy ile birlikte fotoğraflar çektirmeyi ihmal etmemişti. (Morton Abromowitz ABD Ankara Eski Büyükelçisi, CIA Başkanı Adayı, Carnegie Vakfı Başkanı'dır)

Amerikan Uşağı Tayyip Faslı ve Sonuç

Tek bir harfini dahi değiştirmeden, 10 Mart 1998 günkü Zaman Gazetesi’nin haberini aktardım. Amerikan uşağı Tayyip’in hamiliğine soyunup, kendisine “Yahudi üstün hizmet ödülü” veren ADL adlı, dünyanın en tanınmış ve güçlü Yahudi örgütü hakkında sayfalarca belgelere dayalı yazı yazabilirim. Fakat bu kadarı yeterli.

Velhasıl "Amerikanın kahraman genç kadın ve erkek askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua ediyorum" diye 2003 tarihinde Wall Street Journal'e Başbakan imzası ile yazı gönderen Tayyip’e “Amerikan uşağı” dediğim vakit bazıları bunu ‘hakaret’ olarak algılıyor. Kimseye hak etmediği bir şeyi söyleyerek iftirada bulunmam. Tayyip için, ‘Amerikan uşağı’, ‘şerefsiz’, ‘hain’, ‘satılmış’ gibi ifadeler kullanıyorum. Her bir kelimenin ispatı için onlarca sayfa önünüze dökebilirim. Bu bağlamda o adam için kullandığım sıfatlar hakaret değil, bilakis gerçeğin ta kendisidir.

(BAKARA SURESİ 120): "Sen onların milletlerine tabi olmadıkça Yahudiler de Hıristiyanlar da senden asla hoşnut olmazlar."

(MAİDE SURESİ 51): "Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları gönül dostları edinmeyin. Onlar birbirlerinin gönül dostlarıdır. Sizden kim onları gönül dostu edinirse o, onlardandır. Allah, zalimler toplumunu doğruya ve güzele kılavuzlamaz

kaynak

Geri