Tayyip'in Dokunduğu Ülke İflah Olmuyor !

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Dün Yılmaz Özdil yazdı, bugün de Sözcü gazetesi sürmanşetine taşıdı. İşte ilginç ayrıntı..

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil dünkü köşe yazısında Başbakan Erdoğan’ın yurtdışı temaslarından ilginç bir ayrıntı yazmıştı:

“Saakaşvili ile kucaklaştı. Ertesi gün.. Rusya, Gürcistan'a girdi. Lübnan meclisinde konuştu. Ertesi gün.. Lübnan'ın yarısı işgal edildi. Hindistan'a gitti. Ertesi gün.. Bombay patladı. Olmert ile el sıkıştı. Ertesi gün.. Gazze'yi vurdular.”

Bu ilginç ayrıntı bir çok espriye de malzeme olacağa benziyor. Çünkü gerçekten de, Erdoğan’ın yakın zamanda ziyaret ettiği bir çok ülkede gündem alt üst olmuş durumda.. Özdil ilginç ayrıntıya dar yazısını bugün de sürdürdü:

“Dün yazdım. ‘Başbakan’ın maşallah dediği, üç gün yaşıyor’ diyorum, inanmıyorsunuz.. Bakın, simit alıp 100 lira bahşiş verdiği çocuk da işinden kovulmuş!”

TAYYİP’İN DOKUNDUĞU ÜLKE İFLAH OLMUYOR
Konu bugün muhalif tavrıyla bilinen Sözcü gazetesinin de sürmanşetindeydi. Gazete, “Tayyip’in dokunduğu ülke iflah olmuyor” başlığı attığı haberinde Erdoğan’ın Lübnan, Gürcistan, Hindistan ve İsrail liderleriyle el sıkışma fotoğraflarına yer vermiş ve ziyaret sonrası o ülkelerde yaşananları yazmış..

Erdoğan’la ilgili ilginç ayrıntının detaylarına ise şöyle yer verilmiş:

Lübnan:
2 yıl önce gitti. Meclis’te konuştu.
O döndü, ülke savaş yerine döndü. İsrail işgal etti.

Gürcistan:
2 yıl önce Devlet Başkanı Saakaşvili’yi ziyaret etti.
Bu yıl Rusya, Gürcistan’a saldırdı.

Hindistan:
Geçen ay gitti.
Döndükten 3 gün sonra ülkede terör bombaları peş peşe patladı.

İsrail:Filistin için Ankara’da Başbakan Olmert’i ağırladı.
Olmert döndü. İsrail, Filistin’e girdi.

http://www.2023haber.com/haber_detay.php?haberid=14392

türkiyeyi söylemeye gerek görmemişler bile :durdurun:durdurun

Dün Yılmaz Özdil yazdı, bugün de Sözcü gazetesi sürmanşetine taşıdı. İşte ilginç ayrıntı..

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil dünkü köşe yazısında Başbakan Erdoğan’ın yurtdışı temaslarından ilginç bir ayrıntı yazmıştı:

“Saakaşvili ile kucaklaştı. Ertesi gün.. Rusya, Gürcistan'a girdi. Lübnan meclisinde konuştu. Ertesi gün.. Lübnan'ın yarısı işgal edildi. Hindistan'a gitti. Ertesi gün.. Bombay patladı. Olmert ile el sıkıştı. Ertesi gün.. Gazze'yi vurdular.”

Bu ilginç ayrıntı bir çok espriye de malzeme olacağa benziyor. Çünkü gerçekten de, Erdoğan’ın yakın zamanda ziyaret ettiği bir çok ülkede gündem alt üst olmuş durumda.. Özdil ilginç ayrıntıya dar yazısını bugün de sürdürdü:

“Dün yazdım. ‘Başbakan’ın maşallah dediği, üç gün yaşıyor’ diyorum, inanmıyorsunuz.. Bakın, simit alıp 100 lira bahşiş verdiği çocuk da işinden kovulmuş!”

TAYYİP’İN DOKUNDUĞU ÜLKE İFLAH OLMUYOR
Konu bugün muhalif tavrıyla bilinen Sözcü gazetesinin de sürmanşetindeydi. Gazete, “Tayyip’in dokunduğu ülke iflah olmuyor” başlığı attığı haberinde Erdoğan’ın Lübnan, Gürcistan, Hindistan ve İsrail liderleriyle el sıkışma fotoğraflarına yer vermiş ve ziyaret sonrası o ülkelerde yaşananları yazmış..

Erdoğan’la ilgili ilginç ayrıntının detaylarına ise şöyle yer verilmiş:

Lübnan:

Gürcistan:

Hindistan:
Geçen ay gitti.

http://www.2023haber.com/haber_detay.php?haberid=14392

türkiyeyi söylemeye gerek görmemişler bile :durdurun:durdurun

yılmaz özdil kim aydın doğanın uşağı söze gerek yok hep aynı tayfa alıştık bu yazılara:durdurun

yılmaz özdil kim aydın doğanın uşağı söze gerek yok hep aynı tayfa alıştık bu yazılara

ben senin yerinde olsam yazılanlar doğrumu değilmi diye bakardım . sen yazıyı okudun anlamadın da ondanmı yazara takıldın . yazılanlar doğrumu değilmi ona bak .

bide size haber okuma dersi vermiyelim şimdi . haberi doğru bulmayan varsa aksini getirir.

ayrıca kaynak eleştiriyorsun . kaynak eleştirmek yasak . bi git siyaset bölüm kurallarına bak tavsiyem

sen alıştın diye konudamı açmıyalım . sen kimsin başçavusun biseyimi

en azından aydın doğanın uşağı .dua et abd li imamın uşaklarından değil

Yılmaz Özdil okumaya gerek yok hep aynı teraneler.

ben senin yerinde olsam yazılanlar doğrumu değilmi diye bakardım . sen yazıyı okudun anlamadın da ondanmı yazara takıldın . yazılanlar doğrumu değilmi ona bak .

bide size haber okuma dersi vermiyelim şimdi . haberi doğru bulmayan varsa aksini getirir.

ayrıca kaynak eleştiriyorsun . kaynak eleştirmek yasak . bi git siyaset bölüm kurallarına bak tavsiyem

sen alıştın diye konudamı açmıyalım . sen kimsin başçavusun biseyimi

en azından aydın doğanın uşağı .dua et abd li imamın uşaklarından değil

belki de tayyip ajanlık yaptı o ülkelerde sonra saldırılabilir ,, en zayıf noktaları neresi diye belirledi desen de inandırıcılığı biraz daha artsa...

.......................................

okumak cahilliği gidermez giderseydi yazar efendi kendi gibi düşünmeyenlere hakaret edemezdi bunu ancak zırcahiller yapabilir

iyide %79 chp ye karşı, %85 mhp ye karşı onu niye görmüyorsun

ben chp ve mhp nin sözcüsü değğilim şu an ikdidarda olanın oranını söyledim. Zaten al birini vur ötekine, en kötüsünü sorarsan akepe

Elini nereye atsa kurutuyor ne bereketsiz biri ,en son bi simitçiden 10 simit aldı çocuk işten atıldı.

bir ara bendede böyle olduydu askerlik yaparken aksilik aksilik üstüne geliyordu hangi araca komuta etsem bozuluyordu ya mili kırılıyor ya paleti kopuyor yada dürbününe bir şey oluyordu, komutan benden şüphelenmiş bana tozda toprakta teyemmüm aldırmıştı.... hey gidi ne günlerdi beee.....

Elini nereye atsa kurutuyor ne bereketsiz biri ,en son bi simitçiden 10 simit aldı çocuk işten atıldı.

bir ara bendede böyle olduydu askerlik yaparken aksilik aksilik üstüne geliyordu hangi araca komuta etsem bozuluyordu ya mili kırılıyor ya paleti kopuyor yada dürbününe bir şey oluyordu, komutan benden şüphelenmiş bana tozda toprakta teyemmüm aldırmıştı.... hey gidi ne günlerdi beee.....

hocam tam erdoğanlık bi hikaye seninkisi... daha geçen israilli biri geldi... daha 1 hafta geçmeden israil filistinde....BOP'un eş başkanı olmak kolay değil.... :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

AKP nin yüzde 47 sine karşılık

CHP DTP DSP İP ve diğer lerinin görüşünün aynı olması pekte şaşırtıcı olmasa gerek

:clap:clap:clap

bunların sadece isimleri farklı aslında zihniyetleri bir

bak kendi ağzılarıyla itiraf ediyor

AKP nin tek başına aldığı yüzde 47 ye karşı diğer partilerin aldığı oyu sanki tek parti almış gibi göstermeye çalışıyorlar

aslında haklılar

o yüzde 53 aslında tekbir zihniyettir

adamlar açıktan israil yalakalı yapmaya maçaları yetmiyor kalkıp bu insanlık ayıbı için uğraşan tek lidere çamur atmaya kalkıyorlar

atanda Yılmaz özdil. hani uğur Dündarla beraber

reyting sahtekarlığı yaparak star haberin en çok izlendiği yalanını pompaşayan reytinf sahtekarları

utanmayaın israil uşaklığını açıkca yapın

kimiside hamas yalakası

kaynıyor buralar

Lübnan:

Gürcistan:

Hindistan:
Geçen ay gitti.

Konuda geçen bu satırlar elbetteki yazarın yorumları ve bir
tesbiti...Başbakanın ziyareti ve sonrasındaki olaylar tamamen doğru.
Fakat tesadüf zincirleri ,yazarı böyle bir yorum yapmaya itmiş...
Birnevi kara mizah...

ya siyasetten ne kadar anlayan var burada eger çok biliyorsanız hocam görelim sizleri TBMMde ............. ayrıca bazuuka tebrik ediyorum güzel yazılar döktürmüssün

belki de tayyip ajanlık yaptı o ülkelerde sonra saldırılabilir ,, en zayıf noktaları neresi diye belirledi desen de inandırıcılığı biraz daha artsa...

birinci sınıf insan gibi davranın hangi devirde yaşıyoruz..yakışmıyor sizlere

konudaki mizahi anlatımı anlamayanlar kaçınsı sınıf insan oluyor peki söylemeye gerek varmı . yada hangi çağın insanı oluyor . anlamamak yada anlayıpta saf ayağına yatmak da yakışmıyor kimseye

Geri