Tayyip Türk mü? -1-

Fitnetulah

Banned
Reaction score
0
tayyip-eleman.JPG

Tayyip Türk mü? -1-

Selamlar sevgili okuyucularım…

Bize gelen yorumlarda Tayyip bey’in ailesini araştımamı pek çok ziyaretçim belirtti… İşte bu yazımda tayyip’in soyunun nereden geldiğini sizlere aktarmaya çalışacağım…

Tayyip’i anlayabilmemiz için herhalde dedelerinin nerden geldiğine bakmak yeterli olacaktır…

Tayyip’in anne tarafı Rize ili Güneysuyu ilçesine Gürcistan’ın başkenti Batum’dan gelmiştir. O sıra da Batum’dan gelen aileler arasında “Mezarcı” ailesi de vardır. ( Hatırlayın milletvekili olduğu dönemde sapıtarak kendini peygamber ve mehdi ilan eden hasan mezarcı bu aileden gelmektedir)

1991 yılı milletvekili seçimlerinde liste savaşı yapanlar arsında Erbakan ile Tayyip varı. Erbakan kendine yakın isimlerin liste başına getirilmesini istiyordu. Ama buna Tayyip şiddetle karşı çıkıyordu! Erbakan’ın seçimi Ali Oğuz’dan yanaydı… Anca Tayyip liste başına Gürcü kökenli, Ümraniye Müftüsü Hasan Mezarcıyı yazmak istiyordu. Erdoğan oarti merkezeine direniyordu ve sonuçta istediği oldu!!!

Mezarcı da Tayyip’e layık biri olduğunu kanıtları. Örneğin partinin Bayrampaşa teşkilatında kadınlara yaptığı konuşmada Atatürk’e iğrenç iftiralarda bulundu… Bu konuşmada kendi kökenini de dışa vurdu! Mezarcı konuşmasında şunları söyledi:

“Atatürk milliyetçiliği ne demek? Herkes Türk’üm diyecek, ne yani, senin hatrın için ben anamı babamı inkar mı edeyim? Ben senin atan gibi veled-i zina mıyım? Ben Batum’luyum benim köküm belli…!”

Tayyip beyde aynı sıralarda Almanya’da yaptığı bir konuşma da:

“Ne mutlu Türküm diyene ne demek? Sen “Ne mutlu Türküm diyene” dersen, o da “Ne Mutlu Kürdüm diyene” der…”

Yine Tayyip’in yakın arkadaşlarından Rize milletvekili Şevki Yılmaz şöyle çığırıyordu:

“Şimdi gençler! Müjde veriyorum. Şafak var… Şafak! Vallahi şafak var! Safları sıklaştırın… Tahrik için konuşmuyorum, şafağı gördüm… Nerede? İşte burada! Sümeyyeler! Nerede? İşte burda; Bilaller!
Şafak vakti Gençler, gençler…! Muhammed İkbal’i dinle, meşhur şair: “Güneş doğarken şafak gelir. Kızıllık olur sabah. Gök kızarmadan güneş gelmez. Şehit kanı dökülmeden hak gelmez.”

Tayyip’in çocukları Sümeyye, Bilal ve diğerleri soluğu Amerika’da alıyorlar, öğrenimlerini orada devam ettiriyorlardı. Akranları türban kavgası verirken kendileri, babalarının açıklamalarını da görüldüğü gibi türbanla okuyamadıkları için Amerkiya gitmişler! Sümeyye ABD’de Hollywood yıldızları ile yemek yiyordu…

Kızları Amerika’da Robert De Niro ile mum ışığında yemek yiyen Tayyip, 1994 yılında Ümraniye’de gene çığırıyordu:

“Bir gece saat bir buçukta elektrik direğinde yaşlı amca, eve dönüyorum, araba ile durdum, gece saat bir otuz durdum. Üç dört tane genç, “amca” dedim. “Yahu ne yapıyorsun?” Elektrik çarpacak in aşağı bu gençler çıksın bağlasın” hiç umrunda değildi.

Bağladı, indi. Gayret kararlı. İfade aynen şöyle; “Sen bana şahadeti çok mu görüyorsun?” dedi “yahu amca Refah’ın bayrağı ile şahadetin ne alakası var Allah aşkına?” “Sen ne diyorsun?” “Her refah bayrağı, Muavenet Muhribi’nden Saratoga’ya bir mermidir.” dedi. Şimdi soruyorum sizlere; bu inancın , bu imanın önünde Amerikası, Batısı basını televizyonu durabilir mi?”

Kızının yaptıklarını anlatamayan Tayyip Amerika’ya sövüyor…

Neyse biz Tayyip’in kökenini araştırmayı sürdürelim… Tayyip Başbakan olarak memleketi Rize’nin Güneysu Beldesine gittiğinde kendisini hemşerileri “Potamya’ya hoşgeldin” “Potamya’nın Gururu!” pankartlarıyla karşıladı…

Buralar ise Güneysu olarak bilinirdi… Potamya nereydi? İşin aslı ortaya çıktı… Güneysu ilçesinin Rumca ismi Potamya idi… Bu köyün ahalisinin bazıları sonradan Müslüman(!) olmuş Rum’du…! Hala Güneysu ilçesinin rumca ismini kullanıyorlarsa Türklüğü içlerine sindirememişlerdi demekti… Tayyip ise bu karşılamadaki pankarttan rahatsız olmadı!

Başbakan olduğunda ilk ziyaretini Yunanistan‘a gerçekleştiren Tayyip Ramazan olduğu halde oruç tumamıştı… Erdoğan Smitis ile görüşmesinde ilgi çekici bir taraf var… Bu da şu:

Tayyip İngilizce bilmiyor… Smitis’te Türkçe bilmiyor!!! Peki ama bunlar nasıl konuştu?

Tayyip buna bir açıklama getirdi… Anlattığına göre ilk patronu bir Rum’du!!!

Ergün Poyraz’ın “Musa’nın Çocukları” Adlı eserinden alınmıştır.
http://vatanhainleri.wordpress.com/2007/05/02/tayyip-turk-mu-1/

HA-HA-HA ergun poyraz nerde?Fırtına aldı götürdü.
Bu yazıları pardon palavraları,kaç paraya yazmış?
Kaynakta güzel VATANHAİNLERİ.

Ergun Poyraz, zavallı insan, önce şu anda neden içeride olduğunun hesabını versin.

insanların soyu önemli, ama hristiyanken müslüman olan, müslümanken hak dinden dönen, dönmeler

olur, asıl önemsenmesi gereken konu, bir insanı incelerken, her yönü ile incelemektir ne söylüyor? ne

yapıyor? yada ne yapıyor ? ne söylüyor ? eski refah partisinde de amerika ile israil ile bu kadar

yakınmıydı ? akp kurulunca ne değişti ? de bu kadar ımf ci bu kadar ab ci bu kadar israilci oldu bu

insanlar, asıl mesele bu, soyuna takılmamak lazım, bugüne kadar o kadar tavize karşılık ne alındı ?

yazık ediyorsunuz, benim temennim artık dik durma zamanı gelmiş geçiyor, dik durun diyorum bütün

eğik insanlara ,son olarakta siyasetin kaşarlığını, siyaseti çıkaranlardan daha iyi yapamayız ,sonuç

hüsran olur, biz üretim ve milli çıkarlara sahip olalım, bu şekil siyaset yapalım, onurlu siyaset,

Kaynağına bakınca konu içeriği pek sırıtmadı, hatta cuk diye oturdu.Adamları kahraman yatınız bu tarz haber, yorum ve görüşlerinizle ne deyim ki size.Eski dava arkadaşları samimi müslüman olmadıklarını söylüyor, laiklik taraftarı çağdaşlar şeriat özlemi çektiğini ve laik düzen için tehlikeli olduğunu söylüyolar, bi taraftan israil ajanı olduğunu söyleyip, nesebinin rum olduğunu söyleyen angutlar çıkıyo.En sonunda eletşire eleşrtire başbakan yaptılar.Korkum odurki yine aynı çevreler farkında olmadan yaşayan efsane haline getireceklerdir.Allah akıl fikir versin size..

Konuyu Ergün bey kitabında yazmış vatan Hainide olabilir.....Ama konuda yazılanlara
bir bakın noktasına kadar doğru.Tayip beyde zaten yalan demiyor Diyemezde zaten...
Zaten insanların kökünün bilinmesi o kadar da gerekli değil...İNSAN olsun yeter...
İNSAN olmadıktan sonra Başbakan olsan neye yarar...Yaqnlış mı*?

Yazanı beğenin beğğenmeyin yazılaları yalanlaya biliyormusunuz?

Saadet partisi eski Lideri Erbakan bir konuşmasından
''Erdoğan uLusaLcı kimLiğini çıkardı'' demişti.Burdaki cümLenin doğruLuğunu görüyoruz.
AKP için çoğu araştırmacıLar oyLarında düşme olacak diyor.2. neden budur düşmesinde.
Zaten birince nedeni bütün arkadaşLar biLiyordur.Sağ kesimin yüzü güLecek gibi bu yereL seçimLerde
ÖzeLLiklede Saadet partisine dikkat diyorum =)
Konuya geLince Başbakanımızın şu saatten sonra Türk yada yabancı oLması neyi değiştirir ki.
BunLarın yerine yaptıkLarı ve yapamadıkLarına baksak,Bu konuda analizLere başvursak daha anLamLı oLur kanaatindeyim.

akp dekilerin hiçbiri türk değil hatta üye olnalar onlara oy verenler (dur bakıyım herkes yedimi bunu)

DegiL....................................

Ergun Poyraz, zavallı insan, önce şu anda neden içeride olduğunun hesabını versin.

RTE

bu dizi kitapları toplatmak için mahkemeye başvurdu

mahkeme toplatma kararını uygun görmedi,yazılar belgeli olduğu için toplatmadı

2 ay sonra ergenekon sanığı olarak tutuklandı

RTE

bu dizi kitapları toplatmak için mahkemeye başvurdu

mahkeme toplatma kararını uygun görmedi,yazılar belgeli olduğu için toplatmadı

2 ay sonra ergenekon sanığı olarak tutuklandı

bu sözün üstünede kimse laf etmesin ...

türk değil orası kesin de ermenimi rummu nedir orasını bilemicimmm...

çünkü türküm dese direk türküm der neden türkiyeliyim desin ki .
..................

Arkadaşlar TÜRK olsa çok iyi olur tamam, ama TÜRK olmasa ne olur ? insan insan olmalı önce, bir

israil tankının altında ölen Rachel CORIE amerikalı kızcaz, TÜRK müydü ? değil, ama birçok TÜRK

ün, birçok arapın, birçok müslümanım diyen insanın, yapmadığı kadar onurlu bir şekilde, ama

acımasızca, tankların altında öldü, şimdi müslüman olmayan TÜRK olmayan bu kız ile ! müslümanım

TÜRK üm deyipte, onurlu olduğunu sanan, ,,dangalaklardan,, işbirlikçilik yapıp, memleketini

satan, ,,dangalaklardan,, bu kız 1000 kat daha değerli değilmi ! İNSAN İNSAN OLUCAK ÖNCE

İNSAN İNSAN OLURSA, BİRDE TÜRK İSLAM OLURSA ESKİSİ GİBİ 7 KITADA AT KOŞTURUR,

ama işi gücü reklam, makam ,mevki, çıkarı peşinde olursa, tarihte yok olur gider, böyle toplumlar,

akp yi bu hale getiren aslında chp ve bu gibi sataşmalardır, akp ye ve sn başbakana bu şekil değilde,

borçlardan ,tavizlerden, ekonomiden anlatarak siyaset yapsaydı, chp ,mhp görürdük akp yi çoktan

baraj altında kalmış halde ,,,ama onlarda ımf ye, abd ye, ab ye, israil e, karşı aynı tutumdaysalar??

demezler tabiki, yanlışsam yanlışsın deyin arkadaşlar, vatanımız bölünmeye adım adım, koşarak

gidiyor, vatan giderse TÜRK toplumu var olabilirmi ?????,

baykal gibi 1000000 türk olacağına tayyip gibi 1 tane adam olsun can feda .geçin boş işleri . şu türk mü bu rum mu?

Yazının sadece bir kısmı beni ilgilendiriyor.

O zaman bende türk değilim. Rize / Uruspalıyım. dolayısıyla rum oluyorum sanırım :)

böyle deli saçması bi yazı yazarak zaten kendi seviyesini apaçık ortaya koymuş.

he turkıyeyı denız baykal kurtaracak demı adam gıbı lıder olur ondan ay muhalefet edeegıne onerı sonsun hukumete ıktıdar olan partı herzaman taslanır hele bırde adam gıbı calısıyorsa

Yazının sadece bir kısmı beni ilgilendiriyor.

O zaman bende türk değilim. Rize / Uruspalıyım. dolayısıyla rum oluyorum sanırım :)

böyle deli saçması bi yazı yazarak zaten kendi seviyesini apaçık ortaya koymuş.

sen rizeye gürcistandan mı geldin ?

ayrıca türkmüsün ve türküm diyebiliyormusun önemli olan bu ...basbakan gibi bir kere dahi ben türküm diyemediysen onun nedenini ve hangi millete mensup olduğunu kendin bilirsin ancak ...

konuya ve yorumlara yönelik olarak da sunları söylemek isterim.

birileri basbakan hakkında biseyler ortaya çıkarınca yapılması gereken o zaten ergenekoncu yok o insanmı bilmem nemi diyenler oldu konuda böyle denmesi gerekmiyor .yapılabiliyorsa yazarın söylediklerinin aksini birisi ispatlasın ..

çünkü atatürk demiştir kanından başkasını tasıyana inanma diye .ben ırkcı değilim .atatürk milliyetçisiyim .seçilmiş basbakan olmussa bu millete ne faydası var ona bakarım .kendi soyunun belli olmaması zaten baslı basına bir sorun iken birde türkiyede 36 etnik grup var demesi kimlere ve neye hizmet ettiğini gösterir bana .türkiyede 36 etnik grup da yoktur .basbakan bunu hollandalı bir arastırmacının türkiyeyi bölmek için hazırladığı bir kitaptan alarak söylüyor .bu konuda bahçeli cok güzel açıklamalar yapıyor tavsiye ederim

tayyibin ben türküm diyen bir tane beyanını kendi ağzından duysam yetecek bana ..türk olan türküm demek dururken neden türkiyeliyim der .demekki var biseyler ..

sen rizeye gürcistandan mı geldin ?

ayrıca türkmüsün ve türküm diyebiliyormusun önemli olan bu ...basbakan gibi bir kere dahi ben türküm diyemediysen onun nedenini ve hangi millete mensup olduğunu kendin bilirsin ancak ...

konuya ve yorumlara yönelik olarak da sunları söylemek isterim.

birileri basbakan hakkında biseyler ortaya çıkarınca yapılması gereken o zaten ergenekoncu yok o insanmı bilmem nemi diyenler oldu konuda böyle denmesi gerekmiyor .yapılabiliyorsa yazarın söylediklerinin aksini birisi ispatlasın ..

çünkü atatürk demiştir kanından başkasını tasıyana inanma diye .ben ırkcı değilim .atatürk milliyetçisiyim .seçilmiş basbakan olmussa bu millete ne faydası var ona bakarım .kendi soyunun belli olmaması zaten baslı basına bir sorun iken birde türkiyede 36 etnik grup var demesi kimlere ve neye hizmet ettiğini gösterir bana .türkiyede 36 etnik grup da yoktur .basbakan bunu hollandalı bir arastırmacının türkiyeyi bölmek için hazırladığı bir kitaptan alarak söylüyor .bu konuda bahçeli cok güzel açıklamalar yapıyor tavsiye ederim

tayyibin ben türküm diyen bir tane beyanını kendi ağzından duysam yetecek bana ..türk olan türküm demek dururken neden türkiyeliyim der .demekki var biseyler ..

Benim türklüğüm seni ilgilendirmez ama bunu da oku istersen, madem cevap bekliyorsun.

Geri