tayyip halen ve halen ortamı iyice geriyor ama neden?

bilkentli

New member
Reaction score
0

artık geceleri konuşmaya başladı sanırım güvenlik ancak sağlanıyor... etrafında etten duvar üç yüz beş yüz kişi uyumamış istanbul ankara peşinde dolaşan kişiler aman çarşı gelmesin hesabındalar neyse söylücek söylücek çok şey var fakat bir şey dikkatimi çekti.. ikide bir adana'da inşaat halindeki a.k.p hükümetinin bir çok şehirde yaptırdığı alt geçit köprüleri var.. bunları ben başka ülkelerde görmedim.. esenboğa havalimanı yolu yapılırken bir kamyonet düştü sürcüsü öldü.. bir çok kazalar oldu. standart olmayan bir yapısı var neyse .. tv den gördüğüm kadarıyla yapım aşamasında olan bir alt geçit yapılır burdan düştüğü gösteriliyor.. lafın kısası bir kaza söz konusu. ülkenin başbakanı her konuşmasında olayı gündeme getiriyor ve hesabını soracam diyor..ne dicektim ya kafam karıştı.. ha tamam... yani bence polis kişileri saldırın emri veriyor.. bence ve çoğu kişice olayları genişleten başbakanın kendisi bu ölümün sebebi de haliyle maalesef kendisidir... :cursing:
köprüyü yaptıran senin iktidarın, gösteriler ülkeye sıçramış vatandaş ne yapsın.. halk olarak biz mi attık yani demek istiyor... ayrıca onun hükümetine ayaş dediği insanların oy verdiğini bilmiyor benim bir tanıdığım var hatta bir kaç tane bally bile çekiyorlar bir kere arabama bindi kokuyordu ona oy veren ayaş a bir çok tane bira içen seçmenine ayaş diyor, eminim bunlar oy vererken ya hap yada yüksek miktarda alkol alıyorlar... allak akıl fikir versin..

Geri