Tayyip Foruma Admin Olursa

işte mizah budur sıkılmıştım geyiklerden..
eline saglık
buarada;

11- Birbirlerine jnm diyen farklı cisiyetten üyeler forumun ahlakını bozduğu için banlanacaktır.. Hatta ananıda al git buradan denilecektir..

zuhahahahaha :D :D

saol dostum superdi

Puhahhaha gerçekten çok hoş olmuş :D

abartı var gibi geldi bana ya neyse eline sağlık erbakan a söleneblirde tayyip için bu kadarı ağır gibi duruyo emeğe saygı ama :)

deecay' Alıntı:
mazlumfira ben senin gbi gerizekalılara yazmaktan bıktım son kez soyluorm sen ve senin gibileri zorla çağırmıyoruz okuyun bu konuyu diye begenmezsen begenme beni ilgilendirmez orası konunun içine etme ama . senin konunun içine etmen çok güzel bi marifet dimi.

bole kendını bılmezler olacak ama sen calısmanla guru duymalısın o anlamasada sen koca bır emek wermısn dusunmussun ;):durdurun

hocam sen onu komiklik olsun die yaptıysan güzel..

freemitnick' Alıntı:
:S kusura baqma ama klasik şeyler komik olmamış

free haklı , cidden komik olmamış....

bu arada HH man kep taksın dediğin şey kep değil , takkedir.

react0r' Alıntı:
Herkes beğenmek zorundamı esprileri? begenmeyen birisi çıkıp bence saçma yazabilir ki bu hakaret içermeyen sadece konuyla ilgili bir yorum,
ama kimse çıkıp da sadece konuyla ilgili yorum yapan birine hakaret edemez,
bende konuyu okudum ama gülemedim zorlama yazılmış gibime geldi yani hoşuma gitmedi heralde bunu yazmak hakkım

Foruma yeni geldiğimde sanırım senin konundu hatırlarsın belqide romantizm'de yorumumda cümleler arasında kopukluk var demiştim sadece benimde bunu demeye hakkım wardı demeqqi o zaman ama nedense herkes beni suçlu yapmıştı şimdide çıkıp hoşuma gitmedi heralde bunu yazmak hakkım diyosun ben konuyu yazarqen bi emeq harcıyorum ve birinin çıkıp iğrenç espiriler demesi ister istemez sinirlerimi bozuyor henüz bir mesajı olan bir üyeye benden daha fazla prim verilmesi üzücü.

ortamı germeye gerek yok yahuu =)
isteyen istedigi gibi davransın bakalım ortalık yumuşasın die :D bi tanede ben patlataiim ölee denk geldi bi yerden

--Moderatörler dahil olmak üzere tüm üyelerin avatarlarında ampul resmi bulundurma zorunluluğu getirilir:D:D

deecay' Alıntı:
Foruma yeni geldiğimde sanırım senin konundu hatırlarsın belqide romantizm'de yorumumda cümleler arasında kopukluk var demiştim sadece benimde bunu demeye hakkım wardı demeqqi o zaman ama nedense herkes beni suçlu yapmıştı şimdide çıkıp hoşuma gitmedi heralde bunu yazmak hakkım diyosun ben konuyu yazarqen bi emeq harcıyorum ve birinin çıkıp iğrenç espiriler demesi ister istemez sinirlerimi bozuyor henüz bir mesajı olan bir üyeye benden daha fazla prim verilmesi üzücü.
burada herkese eşit denilmiyormu..
ister 1000 mesaj ister 1 farkedermi...

herqes eşit diyosunda adam daha ilq mesajında yaptığı yoruma baq neyse hadi geçtim onu diğerleri için ne diyeceksin ?.

neyse uzamasın konu dışında cevap yazılmasın lütfen.

ilk mesajını atan birisi ile daha önce mod olan birisi asla eşit değildir.
kimse biyerlerinden uydurmasın

güzel ve komik espriler..Ama Adam kendi dinine BAğlı olabilir..GAyet Doğal.
Ya diğerleri gibi mi olsun..
Paylaşım için Tşkler

deecay' Alıntı:
7- Forumla ilgili eleştiri yapan olursa tez vakitte anasını da alıp sınır dışı edilmesi sağlanacaktır..

bu güseldi eline sağlık:durdurun

Geri