Tayyip Foruma Admin Olursa

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
1- Ayın üyeleri seçilerek nicklerinin rengi yeşil yapılıp ve islam&insan bölümüne hacca yollanacaktır..

2- Forum yan gelip yatma yeri değil diyerek 1 saatten fazla aralıklarla online olmayan üyeler kara listeye alınır..

3- :vur :aşk ifadeleri uygunsuz bulunduğu için forumdan silinir ve ifadesinin çeşitli versiyonları eklenir..

4- Göze çarpanlar vs. açıklanırken aynı konuda ilan edilemezler bayanlar için ayrı erkekler için ayrı topic açılacaktır..

5- Forumdaki yetki dağılımları yeniden yapılıp imam hatip mezunu ya da öğrencisi olmayan üyelere yetki verilmeyecek ve bu kişiler kesinlikle ayın üyesi seçilmeyeceklerdir..

6- Teşekkür verme kurallarında bazı değişikliklere gidilecektir.. İmam hatipliler bir mesajı bile olsa katsayı değişikliği yapılarak moderatör yapılacaktır..

7- Forumla ilgili eleştiri yapan olursa tez vakitte anasını da alıp sınır dışı edilmesi sağlanacaktır..

8- Forum içerisinde AB kriterlerine aykırı konu açmak yasaktır..

9- HH Man değiştirilecek eline tesbih kafasına kep takılacaktır..

10- İsteyen erkek üyeler konu konu gezerek kendilerine hayırlı bir kısmet bulabilir..

11- Birbirlerine jnm diyen farklı cisiyetten üyeler forumun ahlakını bozduğu için banlanacaktır.. Hatta ananıda al git buradan denilecektir..

12- Konularda yabancı bayan üyelere rastlanırsa amanın konuya namahrem girmiş denilerek o konudan uzaklaşılmalıdır..

13- Eğer bayan bir üyemizherhangi bir konuda başarı elde ederse böyle bacılarımızı canı yürekten tebrik edip aklı pek muhterem yerlerinde olan erkek toplumunun %95.6'sından korumak hakkı helalimizdir..

eline sağlık çok güzeldi :durdurun

:vur

iğrenç espriler bunlar marifetmiş gibi de yazmışsın

Güzel Olmuş...:)

mazlumfira ben senin gbi gerizekalılara yazmaktan bıktım son kez soyluorm sen ve senin gibileri zorla çağırmıyoruz okuyun bu konuyu diye begenmezsen begenme beni ilgilendirmez orası konunun içine etme ama . senin konunun içine etmen çok güzel bi marifet dimi.

:S kusura baqma ama klasik şeyler komik olmamış

Bende Komik Abi Walla Eline Saglik

9- HH Man değiştirilecek eline tesbih kafasına kep takılacaktır..

ahahhahaha valla harika olmuş bu madde :durdurun

deecay' Alıntı:
mazlumfira ben senin gbi gerizekalılara yazmaktan bıktım son kez soyluorm sen ve senin gibileri zorla çağırmıyoruz okuyun bu konuyu diye begenmezsen begenme beni ilgilendirmez orası konunun içine etme ama . senin konunun içine etmen çok güzel bi marifet dimi.

Tamam Dostum Sakin Ol. Tartışmaya Değmez....

kişiye ve zekaya göre komik veyaz komik değil.kasmayalım

süperr esprililer...Bazıları anlamak istemesede

deecay' Alıntı:

beğenip beğenmemekte özgürüm forumlar özgür tartışmalar içindir yaptığın yorumdan seviyenin ne kadar düşük olduğu ortada git yaşıtlarınla dalga geç

Beyenmeyen Cvp Yazmaz Yorum Yapmaz... Elİne SaĞlik Deecay..

Herkes beğenmek zorundamı esprileri? begenmeyen birisi çıkıp bence saçma yazabilir ki bu hakaret içermeyen sadece konuyla ilgili bir yorum,
ama kimse çıkıp da sadece konuyla ilgili yorum yapan birine hakaret edemez,
bende konuyu okudum ama gülemedim zorlama yazılmış gibime geldi yani hoşuma gitmedi heralde bunu yazmak hakkım

eline saglık kardesim.
komik veya degil sonucta emek harcayıp konunu acmıssın
ben begendim bayada komıktı

walla aynen bunları duyardık...saolasın:hhsigara

deecay' Alıntı:

bosver takma kafani boylelerini sahsen ben senin actigin konulari cok begeniyorum ellerine saglik paylasimlarin devamini dilerim

Geri