Tayyip’in manidar afişi

Ne takldidi saçmalamayın. Adam eline tebeşiri almış tahtaya yazı yazıyor.Kara tahta çıktıkdan beri milyonlarca insan bunu yaptı.

Ayrıca Erdoğan taklid etmez. Taklid edilir

:clap:clap:clap:clap

aynen

Erdoğan Taklid etmez birileri erdoğanı taklid eder

Ayrıca dünyada tahta başında yazı yazmak Atatürk ü taklid etmekse herhalde herkes taklidci

çünkü bırakın Türkiyeyi dünyada tahta başında yazı yazmayan yok denecek kadar azdır

bukadar komik duruma düşmeyin :durdurun

Gördüğüm kadarıyla çok mütevazı çok iyi bir insan.
Zaten Allah(cc) razı olsun Allah'ın izniyle Türk-İslam birliğinin yapılmasına emek sarf etmiştir...
Bence Erdoğanda Atamız gibi değeri sonradan anlaşılacak galiba...

Bu arada belirteyim...
R.T.Erdoğan başa gelmesi neyi gösterir: Türkiye'de Müslümanlık olgusunun ağır çöktüğünü...
Bakınız Hanım ağamız kapalı giyinir.Son derece sevecen iyimserdir.Sonra Başbakanımız konuşmalarında geçmişteki değerli büyüklerimizi unutmuyor.Mesela ben bu yönünu çok seviyorum.Gene konuşmalarında Allah'ı zikr etmesi....
Bence yani başbakanımız olsun c.başkanımız olsun tam bu ülkeye yaraşır birer büyükler.
2012 de inşaAllah tekrar başa gelir inşaAllah...

Selametle...

Güzel kardeşim MG-eVİL. Şu sitede adam gibi aklı başında yorumlar yapıp ta yorumlarına cevap verilmeye değer bulduğum birkaç üyeden birisin. Fakat şu yorumunu sana yakıştıramadım. Biz müslüman insanlarız. Bizim inancımıza göre Adem AS'dan Peygamber efendimize kadar birçok Peygamber geldiğine inanıyoruz. Son Peygamber ise Hz. Muhammet (SAV) dir. Bundan sonra kıyamete kadar peygamber gönderilmeyecektir. Buna inanan her insan zaten müslümandır. Ama şaka yollu bile olsa bazı kimselerin oyunlarına alet olarak Tayyip Erdoğan'a 2.peygamber yada son peygamber gibi yakıştırmalar yapmak bizim inancımıza leke getirecektir. Bu Tayyip Erdoğan'a değil , Hz.Muhammet (SAV)'e saygısızlık olur. Lütfen daha itidalli cümleler kuralım. Sitede var olan birkaç kendini bilmez üye ısrarla bütün siyasi olayları din , iman çizgisine getirmeye çalışmaktadır. Bunların saygısızca davranışlarına alet olmayalım.

Gelelim haber ile ilgili görüşlerime. Aslında haber çok güzel ve mutlu olunması gereken bir haber. Fakat bu haberi açan üye ne kadar art niyetli olduğunu yazının sonuna yazdığı kırmızı renkli cümle ile ortaya koymuş. Aslında Tayyip Erdoğan'ın tahta başında arapça harfler yazmasını beklemiş fakat böyle bir olay zuhur etmeyincede , Ulu Önder Atatürk'ün izinde bir yönetim tarzı benimsediğini gösterebilmek amacıyla verilmiş bu güzel pozu bile başka yönlere çekmeye çalışmaktadır.

Valla Hocam Onu Biz Değil Sizinkiler Söylüyor... Demek ki... Dinden Sizinkiler Çıkarıyor... Din'e Küfrediyor Saygısızlık Yapıyor... Bide Söz'de Dindar Liberal Bir Partisiniz:goz:

Konuya verdiğim Cevap Yeterli... Özenti Emo Gençlik İşte Napacan :goz:

Atatürk ile sürekli karşılaştırılması saçmalık...

kendileri karşılaştırıp sonrada kızıyorlar

bu nasıl iş anlamadım

çok komik olmuş fotoşop galiba çok özenti olmuş

Ne kadar trjikomik iki resim arasındaki tek fark Biri ülkeyi kurdu diğeri sattı ...

mr.tayyip in içinde bulunduğu gaflete ve kibire bakarmısınız

Geri