Tayyibin websitesi

X_L

New member
Reaction score
0
Tayyip'in websitesindeki Kurallar
Admin : recep tayyip Erdogan

Site Kurallari

1- Adminlerin nick rengi olan kırmızı rengi acilen yeşile değiştirilir .
2- forum yan gelip yatma yeri değil diyerek 1 saatten fazla aralıklarla online olmayan üyeler kara listeye alınır
3-ifadeleri uygunsuz bulunduğu için forumdan silinir ve ifadesinin çeşitli versiyonları eklenir.
4- Bayanlar için ayrı,forumda haremlik selamlik bolumleri acilir,erkek üyeler için ayrı topik açılır
5-Sitedeki yetki dağılımları yeniden yapılır, imam hatip mezunu ya da öğrencisi olmayan üyelere yetki verilmez ve bu kişiler kesinlikle hiçbir zaman kariyerlerini yükseltemezler.
6- Rep verme kurallarında bazı değişikliklere gidilir. İmam hatiplilerin rep verme ve alma katsayıları değişiklik yapılarak, Admin grubuna dahil edilir ve Admin yetkilerinin tümüne sahip olurlar.
7- Forum ile ilgili eleştiri yapan olursa tez vakitte Anasını da alıp banlanır
8- Forum içerisinde AB kriterlerine aykırı konu açmak yasaklanır.Cezası ise PAPA'ya yalakalık yapmak olur
9-Moderatörler dahil olmak üzere tüm üyelerin avatarlarinda ampul resmi bulundurma zorunluluğu getirilir.
10-Foruma ait her yer satiliktir,satislarda akraba,dost ahbap cavus olanlara oncelik taninir
11-Namaz vakitlerinde forumda bulunanlar banlanir
12-Foruma Cami,mescit kurmak serbesttir
13-Forumda hak isteyenlerin haklari coplanarak,basincli su,gaz bombasi,biber gazi yardimi ile saglanir.
14-Amerika'da is sahibi olanlar ile yerli isverenlere Adminin cocuklarini okutma karsiligi reklam alani saglanir.
15-Besmelesiz foruma giris ve cikis kesinlikle yasaktir
16-Forumda Demokrasi,devrim,hak,hukuk,esitlik,lafi edenler banlanir haklarinda suc duyurusunda bulunulur,tutuklanir iskembe edilir (Ulkemizde iskence yasak AB'ye rezilmi olak )
17-Kanun degisikligine gidilerek 1 Mayis takvimden cikarilacak forumda 1 mayis gunu resmil tatil ilan edilecek
18-Foruma girerken ayakkabilarinizi cikarin,ayaklar disarida kalsin
19-Bayanlarin foruma basortusu yada carsafsiz girmeleri yasaktir

:durdurun:durdurun:durdurun​

heheh :) güzeldi sağol

7- Forum ile ilgili eleştiri yapan olursa tez vakitte Anasını da alıp banlanır:gulumseCocuk:

Bu Forum Sitesi Nerede Ben Bulamadım:biggrin:sigara:
Şey afedersiniz Kapalı alanda Sigara içmek Yasaktı :vur:sigara:

:hhmanD:Sopa:hhmanD

tespitler çok yerinde : )

zuhahahaha koptum ya zaten ülkeyide böle yönetiyo:

tayyibi boşver de dinimize pervasızca bu saldırın niye?

çok güzeldi sağol paylaşım için

kardeşim bunlar komik şeyler bence herkesin bi yönetim tarzı uslubu var.bence güzel olan sana kötüdür sencede güzel olan bana onun için dini konulara fazla girme bence giriyosanda o kafanı çıkarda gir dısarda kalsın içerde ihtiyacın olmıyacak zaten :DDDDD

Geri