Tayyar: Ak Parti kesinlikle kapatılacak

Hep aynı masal aslında sadece söyleyenler başka.
Mümkünmü Ak parti kapatılacak mış.5 senedir aynı hikaye 2007 hatırlayın kapatmadan başka seçenek yoktu herkes tamam dedi bazıları düğün olmadan bayram yaptı ama benm için normal diğerleri için şokk bişi oldu Karar düştü.

Ak partiye hiç birşey olmaz bu lkede sağcıların hepsni ödürmeden yada kararlarını değiştirmedn Erdoğan tahttan inmez.E sağcılarda gittikçe güçleniyor.Hani desen ki Bahçeli 2011 de 2.ci olacak fıkra niyetine biraz olsun anlarım ama işin suyunu çıkardınız.
Eğer bu seferde böyle bir karar çıkarsa 2007de nasıl kızgın olarak göreve başlamış hükümeti ayağa kaldırdıysa bu sefer ergenekonuculara aman dedirtmeyecek inşaAllah...

atalarımız ne demiş?

"yarım doktor candan eder, yarım hoca dinden eder"

senin durumun da o hesap.

bir şey bilmiyorsun, bilmediğin gibi de öğrenmek yerine bilmediklerini millete satmaya çalışıyorsun.

akp nin kapğatılma davasında senin dediğin gibi "Karar düştü" diye bişey olmadı. öyle bişey olması mümkün dedğil. çünkü karar düşmesi diye bişey yok. yeni bir hukuk terimi yaratmaya çalışıyorsan o başka.

o davanın sonucunda şu karar verildi:
AK Parti kapatma davasında 6 ya karşı 5 oyla kapatma istemi reddedildi. AK parti Hazine yardımlarının yarısından mahrum bırakılacak.

yarım hocalık yapmayı bırakıp elinizin altındaki bilgisayarı doğru düzgün kullanmaya başladığınız zaman dediklerinizin bence bir değeri oalcaktır.

başlıktaki tayyarı tayyip diye okudum , bi an heyecanlandım dedim ulen kesin kapandı bu sefer : ) tüh tayyarmış .

aç kapa aç kapa artema. ne bu boyle birini diğerini aç. resmen oyun oynuyor bunlar. kapatın bakalım ne olacak.

halkın iradesi kadar hukuk da önemlidir...kapatılacak olan kapatılır , açılacak olan açılır...kime ne...

Hukuk mu , ne hukuku ya , Türkiye de partiler halk düşünüldüğü , devlet düşünüldüğü için değil ideolojik sebeplerden dolayı kapatılıyor ...
DTP kapatıldı kötünün iyisi Ahmet Türk ceza aldı bizzat terörist olanlara tek kısıtlama gelmedi bu mu hukuk bu mu adalet bırak ya , halkın iradesine saygınız yok desteklediğiniz partiler burjuva partiler CHP nin H si düştü CP oldu , sahil kesiminden baska nerden oy alabiliyor o da fakir karadenizimin saf insanı da değil , Türkiyenin şımarık çocukları ege sahilleri ve akdeniz sahillerinden , iç ege ve akdenizin iç kısımlarını tenzih ederim ....

atalarımız ne demiş?

"yarım doktor candan eder, yarım hoca dinden eder"

senin durumun da o hesap.

bir şey bilmiyorsun, bilmediğin gibi de öğrenmek yerine bilmediklerini millete satmaya çalışıyorsun.

akp nin kapğatılma davasında senin dediğin gibi "Karar düştü" diye bişey olmadı. öyle bişey olması mümkün dedğil. çünkü karar düşmesi diye bişey yok. yeni bir hukuk terimi yaratmaya çalışıyorsan o başka.

o davanın sonucunda şu karar verildi:
AK Parti kapatma davasında 6 ya karşı 5 oyla kapatma istemi reddedildi. AK parti Hazine yardımlarının yarısından mahrum bırakılacak.

yarım hocalık yapmayı bırakıp elinizin altındaki bilgisayarı doğru düzgün kullanmaya başladığınız zaman dediklerinizin bence bir değeri oalcaktır.

Sayın zerkli bey lütfen hatırlatın bir ara gülerim şimdi dosya indiriyorum...

Hukuk mu , ne hukuku ya , Türkiye de partiler halk düşünüldüğü , devlet düşünüldüğü için değil ideolojik sebeplerden dolayı kapatılıyor ...
DTP kapatıldı kötünün iyisi Ahmet Türk ceza aldı bizzat terörist olanlara tek kısıtlama gelmedi bu mu hukuk bu mu adalet bırak ya , halkın iradesine saygınız yok desteklediğiniz partiler burjuva partiler CHP nin H si düştü CP oldu , sahil kesiminden baska nerden oy alabiliyor o da fakir karadenizimin saf insanı da değil , Türkiyenin şımarık çocukları ege sahilleri ve akdeniz sahillerinden , iç ege ve akdenizin iç kısımlarını tenzih ederim ....

halkın iradesi deyip halka küfretmek seninkisi...utanmazlığın alemi yok...herkes halk kabullenin artık....%53 de halk...ve %53>%47...şımarık çocuk da olsa, cumhuriyetçi, ulusalcı da olsa...bu ülke sadece mollaların, yobazların değil...

AYRICA HUUUUUKKKKUUUUUKKKAAAAA SSSSAAAAAAAYYYYYGGGGGGIIIIIIIIII....

ÖĞRENİCEKSİNİZ AMA YAVAŞ YAVAŞ...SİZ DE HAKLISINIZ MOLLALIKTAN HUKUK DEVLETİNE GEÇİŞ ZOR OLSA GEREK....

Türkiye de ne kadar darbeci ergenekoncu nekadar siyaset dışı karanlık güç varsa hepsi köşeye sıkıştı.Tek kurtuluşları da AKP nin gitmesi.Bu yüzden kapatma davası açılabilir ama sonuçları onların istediği gibi olmayabilir

Allah'ın izniyle kesinlikle olmayacaktır etrafa baktım başka parti bulamadım eski babayiğitler yok ki.Olsa Erdoğan'ın politikasını izlemezler mesela Erbakan.

Erdoğan'ın politikasını izleyecek kimse olmadığı için mahalesef Erdoğan kalır ha Ak parti ha Yeşil farketmez ama koltuk Erdoğan'ın.
Ama göreceksiniz önce Allah'a sonra kendime bu konuda güveniyorum Erdoğan'a birşey olmayacak Allahu Alem...

ne olur bir şifre yaz ben anlarım. nasıl olacak bu iş

ben şifreci değilim ki şifre yazayım

sadece osmanlının son gunlerine vede türkiyenin son günlerine bakman yeterli gelir.

bizim içimizde bir umut var hala iyi şeyler olcak belki bu beklenen mehdi ile olacak belki biz bunu görmeyecez

ama iyi şeyler olacak

Geri