Tayfur'un Hedefi Avrupa

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
177023_tayfur-havutcu.jpg

Beşiktaş'ta bayrağı Schuster'den teslim alan Tayfur Havutçu, Sabah'a özel açıklamalarda bulundu.

"Ben her zaman realistim. Başlangıçtaki ilk 2-3 maç çok önemlidir. 3 maç üstüste kazanalım, arkası gelir" diye sözlerine başlayan genç teknik adam "2-3 günde oyuncuların sorunlarını çözmek imkansız. Kayseri maçı öncesinde tek tek konuşup onların var olan potansiyellerini ortaya çıkarmaya çalıştım. Futbolun dili bir, samimiyseniz ve mantıklıysanız oyuncu sizi anlar ve hak verir. Ben de oralardan geçtim. Kimin ne duymak istediğini iyi biliyorum" diye sözlerine devam etti.

Medyada Beşiktaş'a teknik adam arandığı yönündeki haberlerden etkilenmediğini belirten Havutçu sözlerine şöyle devam etti: "Sezon sonuna kadar üçü kupa, toplam 11 maçımız var. Ben bu maçları gerektiği gibi tamamlarsam oturur konuşuruz. Yönetimle iyi bir ilişkim var. Hedefimiz sadece Türkiye Kupası'na gitmek değil. Ligde de hedefimiz o Avrupa biletini alabilmek."​

Sabah

Yakışır Beşiktaşıma =)
Güveniyoruz Sana Tayfur

Bir Umudum Sensin AnLıyor musun?

Ne varsa beşiktaşın çocukLarında var..Güvenmek ıstıyoruz artık bi hocaya hadi be tayfur..

kimisinde kolay kimisinde de haksızca kaybettiğimiz maçlara şimdi daha çok yanıyorum..

önümüzde dört elle sarılmamız gereken kupa maçları var..

o kupa, avrupa'ya çıkan tek çıkış kapımız..ne olursa olsun o kupayı almalıyız..

bunun yanında ligi üçüncü sırada bitirmek de güzel bir sürpriz olur..

Geri