tavysiyelerinizi bekliyorum

nomad03

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bayram sonrası için tatil planım var, yanlız pek anlamıyorum bu tatil işlerinden. iki bekar arkadaş gideceğiz. hareketli bol eğlenceli bi tatil olsun istiyoruz. tavsiye edebileceğiniz yerler nelerdir. yardımlarınızı beklerim.

Çeşme güzeL yer AntaLya Bodrum zaten söyLemeye gerek yok : )
Erdek var onun dışında güzeL hareketli barLarı oLan bi yer...

Maddi durumunuza bağlı bu ,otel falan istiyorsanız antalya , bodrum , fethiye olabilir aslında. Fakat erken rezervasyon yapmanız gerekir. Zira bayramdan sonra tatile gidenlerin sayısı artacak.

kuşadası derim milli park ladies beach çok qüzel sahiller uygun fiyata otellerde var

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. marmaris yada alanya olacak sanırım. izine bi çıkabilirsem tabi :D

valla bence tatili evde geçir bir süür film al sonra çekirde kek çörek evde geçir tatili bence süper hemde ekonomik :)

ılıca güzeldir çeşme civarını severim sıkılırsanız izmir merkezde yakın...

Dostum sakın Kuşadasına gitme hiç güzel değil. Eğer gezip tozmak istiyosan Fetiyeye git. Çok güzel biyer Ölüdeniz, Saklıkent falan var harika görülmesi gereken yerler. Altında arabada varsa süper bi tatil yaparsın. Hem Antalya gibi kavurucu sıcak ve nemle boğuşmazsın gibime geliyor.

Geri