Tasarımcıyım 64Bit kullanıyorum 32Bite geçiş yapsam sorun olurmu?

doğa47

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.Benim laptop 64bit işletim sistemine sahip ve win7 kurulu şuan ama ben hiç memnun değilim ve xp prof a geçiş yapmak istiyorum.İnternette xp prof un 64bit versiyonu yok doğru düzgün olanlarda hata veriyorlarmış sorun çıkarıyorlarmış ilerde.acaba ben xp prof 32bit yüklesem programlarımın performansı bakımından yada bilgisayarın performansı bakımından bi sorun yaşarmıyım?
laptopun özellikleri

4GB DDR3 ram
2 GB ekran kartı
i3 işlemci
500 GB HDD

ne diyorsunuz?

Dostum bendede ayni sorun vardi...
sana soyle 1 sey soliyim oncelikle driverlarin 32 bit uyumlumu onu kontrol et

benim ekran karti driverim sadeced 64 bit destekliyor...o yuzden kuramiyorum hic 1 sekilde

Dostum bendede ayni sorun vardi...
sana soyle 1 sey soliyim oncelikle driverlarin 32 bit uyumlumu onu kontrol et

benim ekran karti driverim sadeced 64 bit destekliyor...o yuzden kuramiyorum hic 1 sekilde

Ekran kartının marka ve modelini yazsana bi

Nvida GT GeForce 330M

Laptop Driveri ..

NVIDIA DRIVERS 260.99 WHQL

Burada var, bu xp için ayrıca win7 ve vista içinde var.

Ayrıca konuyu açan arkadaş için, 32 bit bir işletim sistemine geçmeniz raminizin tamamını kullanmama gibi bir sorun teşkil eder. Ancak Ramin bir çoğunu kullanmayan uygulamalar kullanıyorsanız değişen birşey olmaz. Xp 64 bit evet sorunlu biraz ama driverlerini bulursanız bir deneyin, yada laptop marka ve model yazın bir bakalım.

NVIDIA DRIVERS 260.99 WHQL

Burada var, bu xp için ayrıca win7 ve vista içinde var.

Ayrıca konuyu açan arkadaş için, 32 bit bir işletim sistemine geçmeniz raminizin tamamını kullanmama gibi bir sorun teşkil eder. Ancak Ramin bir çoğunu kullanmayan uygulamalar kullanıyorsanız değişen birşey olmaz. Xp 64 bit evet sorunlu biraz ama driverlerini bulursanız bir deneyin, yada laptop marka ve model yazın bir bakalım.

bende bunu indirmistim zaten ...
ama laptop a kurmaya calistigimda..

bu driver sadece 64 bit uyumludur die uyari veriyor
ekran kartimdanda olabilir laptop acer model...acer in sitesinde de var ayni driverlar
ekran kartini sectigimde sadece 64 bit secenegi gozukuyor .

bende bunu indirmistim zaten ...
ama laptop a kurmaya calistigimda..

bu driver sadece 64 bit uyumludur die uyari veriyor
ekran kartimdanda olabilir laptop acer model...acer in sitesinde de var ayni driverlar
ekran kartini sectigimde sadece 64 bit secenegi gozukuyor .

Anladım, bir arkadaşımda da acer var benzer sorunu yaşamıştık. Aceri hala anlayabilmiş değilim =)

ya arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum uğraştığınız için sizin söylediklerinizi göz önünde bulundurarak gittim win7 kurdum tekrardan format attım artık yapacak bişey yok.Lanet olsun böyle işletim sistemine ama çaresiz durumdayım..grafik tabletim var kullanamıyorum doğru düzgün sırf bu win7 zımbırtıları yüzünden :S

çok çok teşekkür ediyorum

Geri