Tartışılan fotoğraf!____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
paa.jpg

Tartışılan fotoğraf!

İki emekli Genelkurmay Başkanı Org. Karadayı ve Kıvrıkoğlu'nun önceki gün Encümen-i Daniş sonrası çekilen fotoğraflarındaki "el hareketi" tartışma çıkardı...

İki emekli Genelkurmay Başkanı Org. İsmail Hakkı Karadayı ve Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun, dün Encümen-i Daniş toplantısından sonra çekilen bir fotoğrafı çok ağır ithamlar eşliğinde mail grupları arasında dolaşmaya başladı. Dün Moda Deniz Kulübü'nde yapılan Encümen-i Daniş toplantısının çıkışında çekilen fotoğrafta, Org. Karadayı ve Org. Kıvrıkoğlu ikilisi elleri elbiselerinin içine doğru sokulmuş biçimde objektiflere yansıdılar.

Bu duruşun ‘3. Derece Nizam Duruşu' olduğu ileri sürüldü. Geçmişten beri bunun masonik bir işaret olduğu bilinirken, mail gruplarında dolaşan bu fotoğraf eşliğinde yapılan yorumlarda, iki orgeneralin "bize sahip çıkın" mesajı verdiği iddia ediliyor. Bir gazetenin bugün 1. sayfasına taşıdığı fotoğrafın taranmış hali şu anda internet üzerinden ciddi biçimde yayılmış durumda. Mail gruplarında çığ gibi büyüyen yorumlarda Ergenekon'un arkasında masonların olduğu, İtalya ve İspanya'da yapılan Gladyo operasyonlarında, derin yapılanmaların altından P2 Mason Locası'nın çıktığı belirtiliyor.

kaynak

Konu haber içerikli bir sunumla hazırlanmış olmasından dolayı güncel bölümüne taşınmıştır.

Siz var ya siz şer odaklarının.............Yani bir yerden bir yer çıkartabilirmiyim diye yapmadıgınız iftira kalmadı.Masonmuş varmı elinizde bir kanıt? Yok.Ama bu fotografı çekebilmek için Allah bilir binlerce kare çekmişsinizdir.sizler varya birer şer yuvalarının...... Allah'tan korkmayan ,kul hakkı nedir bilmeyen,.........Daha yeni bir askerimizi intihar ettirdiniz.Hala doymadınız mı?...AYRICA BAKIYORUM DA MASONLUGUN İNCELİKLERİNİDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ.ZATEN SİZİ YETİŞTİRENLERİN HEPSİ MASON.Çünkü araştırın tarihte ajan,mason sızmamış bir tarikat bulamazsınız.

arkasından masonLar cıkarsa sasırmam. . .

bu sözler banaysa hakarettir, kaynağa ise yine kaynak eleştirisi yapılamaz ben alıntı yaptım. güncel bir haberyorum ve bahsedildiği gibi maillerde birileri adına bu haber dolaşmakta... üslubunu dikkatli kullan,onu bunu hain ilan edeceğinize pkk ile kucak kucak olanlara git sataş..masonluğun belgesini bulabilen türk evladı varmıki.bu görüntü bir ritüelin ifadesidir. paşa habewrden alınırsa gider kaynağı mahkemeye verir,sendemi avukatlığa soyundun.

Vtnsvr

Lütfen kişileri ve kurumları küçük düşürecek yorumlardan kaçınalım ve seviyemizi koruyalım tşk..

zorunuza gitmesin türkiyede mason olmayan hiçbir kimse orgeneral olamaz ( birkaç istisna hariç )

masonluğun belgesini bulabilen türk evladı varmıki.

bunun yerine masonLuqa kım acıklık getirebilir ki deseydin cidden tam oturmus oLcaktı ; )

unutmayın sokakta çöpçü gibi gezerLer ama yerin aLtında KraLdırLar ; ) benden bu kadar geri düşünceLer size kaLmıs : )

Vtnsvr

Lütfen kişileri ve kurumları küçük düşürecek yorumlardan kaçınalım ve seviyemizi koruyalım tşk..

Newwave arkadaş. Konunun amacına bak lütfen..

Yine aynı forum üyesi, yine gerici yandaş basın ve yine TSK düşmanlığı. Hakaret istemiyorsanız bu tür konuların forumda yayınlamasına izin vermezsiniz.

Gerek konuyu açan kişi, gerekse kaynağı belirtilen yazı çok açık bir şekilde sadece ve sadece TSK düşmanlığı yapmaktadır.Siyaset bölümünde açtığı tüm konular kanıttır.

Vatanına, Milletine, Atasına sahip çıkmaya çalışan insanlar emin olun ki vtnsvr gibi davranır......

siyonistelrin parmagı olmadıgı bişey warmı bu dunya da bilmiyorum ki bu zamana kadr görulmedi 100 yıllık yahudi planlarında ortadoguya girmek war ve o harita da turkyide var bizide savasla yok edemiceklerini cok ii bildklerinden daha beterini içten yıkmayı deniyoalr herhalde kanıtsa hepsi cıkacak bekleyecez ve görcez turk milelti olarak . suclamalr iftira mı yoksa bu devirde babana bile guvenmiceksin sözunu dogrulyacak mı hepbirlkte görcez

Bu forum sonuna kadar özgür bir düşünce platformudur ve herkesin forum kuralları ve bölüm kuralları çerçevesinde fikrini söylemeye , düşüncesini belirtmeye

hakkı vardır hakaret asla bir kendini ifade şekli değildir ve buna izin vermem olayı kişiselleştirmeden lütfen içerik ile ilgili yorumlar yapalım herkese iyi forumlar ,

seviyeli yorumlar diliyorum.

Geri