Tarikatçı, Yandaş Basın ile Bölücü Dayanışması

_Pençe_

New member
Reaction score
0
Tarikatçı, Yandaş Basın ile Bölücü Dayanışması

Tarikatçı ve yandaş yazılı basın da hangi sayfayı açsanız bir PKK'lı bölücü ya da sözüm ona itirafçı terörist manşette.Tarikatçı ve yandaş hangi televizyon kanalını da açsanız PKK'lı bir bölücü baş köşede.

Cumhuriyetle hesaplaştığı bilinen tarikatçı, cemaatçi ve yandaş basın yayın organları, Devlet'in Laik Cumhuriyetçi yapısını ve başta Silahlı Kuvvetler olmak üzere ona sahip çıkanları tam anlamı ile yok etmek için sanki ÖLÜMCÜL SON VURUŞLARINI yaparcasına saldırılarını daha da arttırmış bulunmaktadır.

Tarikatçı ve yandaş yazılı basın da hangi sayfayı açsanız bir PKK'lı bölücü ya da sözüm ona itirafçı terörist manşette.Tarikatçı ve yandaş hangi televizyon kanalını da açsanız PKK'lı bir bölücü baş köşede.

Peki, ne yazıyor ve ne konuşuyorlar ?

Eğitimli ve deneyimli propaganda yöneticileri idaresinde, elbette Devleti ve Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmak için ne konuşmak gerekiyorsa onu ve bir sürü yalanı…

Bu ülkede Cumhuriyetle hesaplaşacağız diyerek ticaret, eğitim, basın ve siyaset alanında güç odağı haline gelen Tarikatçı ve Cemaatçi kesimin, bölücülerle olan bu dayanışması ve ortak yaklaşımı masumane bakabileceğimiz tesadüfi ve olağan bir karşı görüş ya da haykırış değildir.

Her ikisinin hedefinin de, bir noktada kesiştiği ortadadır.

Ortak hedefleri; Devlet'in bugünkü yapısı, onu garanti altına alan Anayasa'hükümleri ve tüm bunlara sahip çıkmaya çalışanlardır.
• PKK'lı bölücüler, Devlet'in üniter yapısından,

• Tarikat ve cemaat zihniyetli olanlar ise bu Devlet'in Laik Cumhuriyetçi yapısından rahatsızdır.

Kısacası bu iki kesim de, Devlet'in bugünkü yapısından rahatsızlık duymakta ve onunla hesaplaşmaya çalışmaktadır.Bu ortak amaç uğruna da her alanda çeteleşmelerine devam etmektedirler.

Ortak amaçları doğrultusunda din kardeşliği istismarı ile güç birliğine girmiş olan bu taraflar, ülkemizde büyük oyunu oynayan güç odakları tarafından da yönledirilmekte ve sözde demokrasi, insan hakları söylemleri ile de desteklenmektedirler.

Kısacası;

Devlet'in Üniter ve Laik Cumhuriyetçi yapısını değiştirmeye çalışan bölücü ve yıkıcıların gösterdiği bu işbirliği ve cesaretle yürüttükleri PSİKOLOJİK SAVAŞ karşısında kalınan çaresiz durum, ne yazık ki onların amaçlarına ulaşmak için basın dahil her alanda çeteleşerek GÜÇ ODAĞI haline geldiklerini de açıkça ortaya koymaktadır.

kaynak

Laikçi medyada da hangi sayfayı açsan çıplak kadın resimleri var

en azından çıplak kadın resimleri var ..resimle idare ediyor onlar herhalde . ama sözde dinci basında resim yok hep ayet koyuyolar gazetelerine ama çocuk sapıklığından yargılanıyorlar .ne iş ?? :goz:

keşke onlarda resim koysada çocuklara cinsel istismarda bulunmasalar :D

sen yat kalk laik basına dua et

Uyarı.

bazuuka

Sizi seviyeli olmaya ve kulandığınız kelimelere dikkat etmeye davet ediyorum.

bazuuka

Sizi seviyeli olmaya ve kulandığınız kelimelere dikkat etmeye davet ediyorum.

haber kaynağa sadık kalınarak foruma eklenmiş olmasına rağmen şikayet başlığına şikayet edilmiş . yani arkadaş şikayet başlığını gereksiz kullanmış .oraya yazmak istemiyorum bende buraya yazdım .

O zaman bu haber kaldırılsın yeni kurala aykırı

Geri