"Tarihimizin en büyük kazığı"

MONTANO

New member
Reaction score
0
"Tarihimizin en büyük kazığı"

Lille karşılaşmasında kaçırdığı goller sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar da Daniel Güiza dan umudunu kesti.

dov2at.jpg

‘BU ADAM BENİ KANSER EDECEK’

9k7z0z.jpg

UEFA Avrupa Kupası’nda deplasmanda oynanan Lille maçında özellikle Daniel Güiza’nın kaçırdığı akıl almaz goller, Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı. Sarı-Lacivertliler’in internetteki buluşma adresi olan antu.com’da görüşlerini dile getiren taraftarların büyük bir bölümü İspanyol golcüyü hedef almış durumda. Kimi “Çıldırmak üzereyim. Bu kadar net pozisyonlarda nasıl gol atamaz” derken, kimi de “Maçları izlerken ızdırap çekiyorum. Bu adam beni kanser edecek” ifadesiyle tepkisi gösteriyor. Kısacası ‘Okçu’, bugüne kadar her şartta kendisine destek veren Fenerbahçe tribünlerini de karşısına almaya başlamış görünüyor.

TARAFTARDAN İNCİLER

x Benim bir ricam var. Güiza için no-post yiyen arkadaşlar varsa affedilsin. Güiza’nın en azından forumda faydasını
görelim.
x Ne adam geçer. Ne pas atar. Ne pas tutar. Ne de gol atar. Ben anlamadım 15 milyon Euro nasıl verildi Güiza´ya.
x Güiza bize atılmış büyük bir kazık.
x Maçı izlerken aynı şeyleri düşündüm. Adamın düzgün yaptığı hiçbir şey yok..
x Hava topu yok. Top kontrolü yok. Gol vuruşu yok. Adam eksiltme yok. İlk geldiği sıralar deli gibi koşuyordu şimdi oda yok..
x Yazık valla. Ben çıksam hiç değilse ciğerim patlayana kadar koşar rakibin ayağına falan dolaşırım.
x Artik ben de bundan sonra başkan gibi tebessümle izleyeceğim Güiza’yı.
x Şu Güiza konusunda taraftarın daha büyük bir tepki vermesi gerekir.
x Bıktım usandım artık bu adamdan kanser edecek beni.
x “Tarihimizin en büyük kazığı kim?” derseniz, “Güiza” derim.
x Allah’a havale ediyorum onu. Ben Alex’in yerinde olsam sahada
kovalardım Güiza’yı..
x Her maç ona verdiğimiz para için içim acıyor.
x Allah düşmanımın başına böyle oyuncu vermesin
.

Haberturk

x Allah’a havale ediyorum onu. Ben Alex’in yerinde olsam sahada
kovalardım Güiza’yı..
x Her maç ona verdiğimiz para için içim acıyor.
x Allah düşmanımın başına böyle oyuncu vermesin.

En çok güldüğüm yorumlarda bunlar zuhahahaa.

ee kazıksa Fenerbahçeye kazık sanane

ayrıca en çok güldüğün yorumlardan bize ne.

hem galatasaraylısn hemde burdan çıkmıyosun kuyruk acısından ne yapıcağını şaşırmışsın

bide açtığın konuya spam yapar gibi yorum yapmışsın. çok amatörce

yıkıldım zuahhaha :D Saol usta En büyük kazık vay be :lol:

Geldiğinde gol makinası diyorlardı çamaşır makinası çıktı:D ama fb de durması çok iyi güldürüyor insanları

nolur uğraş benle hadi bi uğraş bakalım görelim ne oluyo. geçmişe dönük mesajlarını araştırıp yaptığın provakatif yorumları gösterirsem noluyo o zaman görüşürz

benden hic bi farkı yok bende o kadar oynarım bende kacırırım o golleri o da bana o kadar para versen ben mactan sonra stadıda temizlerim

zuhehehehehe zuehehehe zuhahahaa zaaaaaaaaaaaaaaa:D
zaten süper bir golcü olsaydı, ispanyada gol kralı olduktan sonra ya barcelona alırdı yada en kötü ihtimal valenciada oynardı...
bizim servet ondan daha ii golcü :D

Bastan beri belliydi bence, adamin hic dogru durust gol attigini bile gormedim

Geri