Taraftarlardan protesto hazırlığı

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

31 Ocak pazar gunu yapılan seçim sonrası, Beşiktaş`lı taraftarlar Başkan Yıldırım Demiroren`i ilginç bır şekilde protesto etme hazırlıkları yapıyor.

İnternette forum sitelerinde organize olan Siyah Beyazlı taraftarlar Genclerbirliği karşılaşmasının 15. dakikasında stadı terketme hazırlıkları içinde.Bu protestoyu destekleyen kadar, Beşiktaş`a destek zamanı fikrini savunup desteklemeyen taraftarlarda yok değil.

-HABER1903-

Daha dün Çarşı'dan bi arkadaşımLa konuştum bu konuyu,evet protestoLar devam edecek ama çok çok azaLacak çünkü artık iş işten geçti diye YıLdırım Demirören'in karşısındakiLer de "Beşiktaş"a destek vermeye başLayacak.. BuzLar yakın zamanda eriyecektir.. Bu haberde protestoLara yer veriLip,destek verenLer de yok değiL denmiş ama asıL destek artacak ama protestocuLar da yok değiL(yani az sayıda var) denmesi gerekiyor.. Gerçek ve doğru oLan budur..

Protesto devam edecek ama eskısı kadar sıddetlı olmayacaktır.. Pusuda beklıyo olacagız Tüpçü nün sendeledıgını gormek ıcın...

..єЯDєM..;4899188' Alıntı:
Protesto devam edecek ama eskısı kadar sıddetlı olmayacaktır.. Pusuda beklıyo olacagız Tüpçü nün sendeledıgını gormek ıcın...

İşin kötüsü ne biLiyon mu erdem ?? tüpcü sendeLerse beşiktaşımızda sendeLer...

..єЯDєM..;4899230' Alıntı:
O acıdan degıl Mert hani olurya bi acıgı cıkar ve o yuzden gıtmek zorunda kalır...

O Çıkan AçıkLarı Koca KafasıyLa Kapatır Kanka Merak Etme.. :)

MaLum Sanayı Tüpü EbatLarında Kafa Var Ucubede..

Öyle ya da böyle ben lafımın arkasında dururum, protesto ettim, protesto edicem. diğerleri de delikanlı olsun dün küfrederken bugün alkışlamasın

Geri