Taraftardan Demirören'e yanıt

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş gönül verenler her taraftardan kulübe aylık 10 dolar destek isteyen Demirören'e büyük tepki göstediler. İşte internet sitelerinde Demirören'in çağrısı için ypılan tepkiler:

*Ben yılda 120 $ değil 500 $ da veririm, tabi Sn.Demirören de yılda 20 milyon $ verirse.

*Ben de Yıldırım Demirören'in her transfer döneminde 10 milyon Dolar az harcamasını istiyorum. Ara Transfer de de 5 milyon dolar az harcasa; 5 senede 75 milyon dolar eder.Klübün ekonomik yapısı böylede güçlenir?

*yorumsuz-
yorum yapmaya kalkarsam bu mübarek günde taş olurum alimallah...

*Her "Beşiktaşlının" Beşiktaş için yapabileceği birşey kesin vardır! Ama, Demirören'in bonservis hovardalıklarını finanse etmek bunlardan biri değildir sanırım.

kaynak:www.haberbaz.com

Maddi Yönden En SıkıntıLı DönemLerde Görev Yapan Efsane Başkan S. Seba Dahi 1 Kuruş İstememiştir.
Zaten Hangi Beşiktaş Başkanı Taraftardan Para DiLenmiş ki Bu Zamana Kadar?
Şimdi Demirören'in Ne Derece Beceriksiz Bir İnsan OLduğu Daha İyi AnLaşıLır Umarım.

Bıktık gereksiz açıklamalarınızdan. Merak etme tüpçü bu takım sahipsiz değil.

Bu taraftar takımına zaten destek oluyo sayın başkan. Siz bu desteği kullanamıyorsunuz ve birde utanmadan 10$ istiyorsunuz bu nasıl başkanlık ne küçüldüğünüzün farkındamısınız!!!

zamanında gese böyle bişi yapmıştı canaydın zamanında alay konusu olmustu,az daha ugraş demirören daha tam beceremedin içine etmeye klübün....

gittikçe dışkıya sarıyorsun başkan git artık yoldan çok uzaklaşmadan

ne diyeyim ben sana tüpçü..!

Ulan düdük utan utan zamanında terbiyeni takın Beşiktaş Klubü Başkanıyla konuşuyosun dediğin Ahmet Çakar bile bunu yapmazdı rezil herif !

Her Fırsatta söyLüyorum. . .

DEMİRÖREN Bjk 'a yakışmıyor. . .

Klübün kasasını boşalttı. Şimdi alcaklarını taraftarlardan mı tahsil edecek. Transfer bütçesi olarak avrupa da bi çok klübü geçtik. Çok büyük klübler dışında. Takımın başında Mustafa Denizli varda ordan kurtarıyoruz. Yoksa başkan devre aralarında soyunma odasına girip müdalede falan bulunsa orayıda batırır

Geri