Taraftara küfür edemezsiniz!

icemen

New member
Reaction score
0
Şimdi bütün gazeteleri kurcalıyorum, bakıyorum ki a' dan z ye kim varsa herkes Büyük Beşiktaş taraftarına cephe almış. neymiş efendim başkana küfredilmezmiş. çok güvendiğimiz Haber1903 dahil. Peki soruyorum takımın bu halde olmasının sebebi kimdir? her maçına yağmur, soğuk demenden giden yenildiği zaman bile boynunu bükmeden stadtan çıkan Büyük Beşiktaş Taraftarı mı? yoksa çok gereksiz transferler yapan, Kulübün parasını ve futbolcularını ona buna peşkeş çeken Demiören mi? Yoksa elinde hepsi kaliteli, yetenekli futbolcular diyip her maça ayrı bi kadro oluşturup istikrarı yakalayamayan, her başarısız maç sonrasında bi sonraki maçı gösteren Mustafa Denizli mi? yoksa Aldıkları milyon doların hakkını 10 Tl kadar bile veremeyen konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayan futbolcular mı?

Bu taraftar son yemek parasıyla bilet alıyo. Bu taraftar tribüne çıkıp "Kartal gol gol gol" diye bağırdığında ertesi gün sesinin kısıklığından boğaz ağrısından duramayacağını bile bile bağırıyo. Bu taraftar sadece ruh istiyor.

aslında yıllardır gerek saha içinden gerekse şeref(!) tribününden bize dolaylı olarak küfredildi. Biz bunlara sesimizi şimdi çıkarınca mı suçlu olduk?​

HH Kartal Yuvası ve Büyük Beşiktaş taraftarı adına...

Sonunda karar haklısın ama bişeyde yanılıyorsun Haber 1903 ü kaale bile almamak lazım...

Fenerbahçe macında tribunde olacagım sonuc ne olursa olsun Demirören ve Denizli ye KÜFÜR edeceğim Bizi onlar değil Beşiktaşımız bağlar...

Bu LanetLi İnsan Yani YıLdırım Demirören GeLeLi Tam 6 Sene oLdu.. Bu Adam YanLışLarıyLa GeLdi..SürekLi Kendı BıLdıgını Yapmaya ÇaLıştı.. Fenerin EskiLerini TopLadı Takımda HuzursuzLuk Yarattı.. Bu 6 Sene Icınde NeLer Çektık.. Ama Biz Yinede Takımımızın Hiç Bir Amacı KaLmadıgında BiLe Hava Buzz Kesmişken Sıcacık Ewımızde Durmak Yerıne Ustumuze Formamızı Geçirip İnönüye Akın Ettık..!!

Sussuk Bi Süre Buda Geçer Dedik.. Sinirden AğLadıgımız GünLer oLdu Ama 1 Saat Sonra eLbet Buda Geçer Dedik.. Ama Geçmedi.. Git Gide Daha Kötü oLdu..HerşeyiyLe Takımı BatakLıga SürükLedi.. Amaaa Artıkkk YETERRRRRRRR...!!

Beşiktaşımız gözlerimizin önünde yanlış yönetilirken seyircimi kalalım. işleri doğru yaan kime küfür etmiş taraftar. Demirören önce yaptıklarına bakıcak sonra bu küfürlere alınacak. daha cok küfür yemek istemiyosada gercekten Beşiktaş'lıysa da bırakır gider zatennnnnn....

Basın zaten her zaman Beşiktaş'ın karşısında. Şuanda kamuoyu yaratıp Büyük Beşiktaş Taraftarını kulübe küstürmeye çalışıyorlar. Başkana küfür belki yanlış olabilir ama ilk önce neden edildi diye sorulmalı. Bu soruyu aklı başında insan kendisine sorar ve doğru cevabı bulur. 6 yıl dile kolay 6 yıl. Yense de gittik yenilse de.. Biz hep mabedimizdeyiz. Ama birazda taraftarı anlasınlar. Çünkü taraftarın bu konuda hiç bir çıkarı yok. Sadece takım iyi oynadığında yenilse bile yüzündeki tebessümü var yanına kar kalan. Ama diğerleri ? Futbolcular milyon dolarlar alıyorlar, teknik heyet aynı şekilde, yöneticiler kendilerine ve işlerine prestij ekliyolar ve daha neler neler. Ya taftar? Hava eksi bilmem kaç dereceyken, her yer buz kesmişken, sahada koşan futbolcular bile üşürken o taraftar her zamanki gibi takımını hep destekledi. Ama her insanın bir sabır noktası var. Bu noktaya getirirseniz işi bıçak kemiğe dayanmış demektir. Yeter artık gerçekten yeter!

kanka sana sonuna kadar katılıyorum şahit oldum sesinin kısıldıgına

Şimdi bütün bütün gazeteleri kurcalıyorum, bakıyorum ki a' dan z ye kim varsa herkes Büyük Beşiktaş taraftarına cephe almış. neymiş efendim başkana küfredilmezmiş. çok güvendiğimiz Haber1903 dahil. Peki soruyorum takımın bu halde olmasının sebebi kimdir? her maçına yağmur, soğuk demenden giden yenildiği zaman bile boynunu bükmeden stadtan çıkan Büyük Beşiktaş Taraftarı mı? yoksa çok gereksiz transferler yapan, Kulübün parasını ve futbolcularını ona buna peşkeş çeken Demiören mi? Yoksa elinde hepsi kaliteli, yetenekli futbolcular diyip her maça ayrı bi kadro oluşturup istikrarı yakalayamayan, her başarısız maç sonrasında bi sonraki maçı gösteren Mustafa Denizli mi? yoksa Aldıkları milyon doların hakkını 10 Tl kadar bile veremeyen konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayan futbolcular mı?

Bu taraftar son yemek parasıyla bilet alıyo. Bu taraftar tribüne çıkıp "Kartal gol gol gol" diye bağırdığında ertesi gün sesinin kısıklığından boğaz ağrısından duramayacağını bile bile bağırıyo. Bu taraftar sadece ruh istiyor.

aslında yıllardır gerek saha içinden gerekse şeref(!) tribününden bize dolaylı olarak küfredildi. Biz bunlara sesimizi şimdi çıkarınca mı suçlu olduk?​

HH Kartal Yuvası ve Büyük Beşiktaş taraftarı adına...

Çok güzel bir yazı olmuş.
Teşekkürler.

taraftarın gösterdiği tepkiyi yanlış yerlere çekenler ve anlamamakta ısrar edenler var..
bu tepkiler başkanlık makamına değil orada oturan şahsa yapılıyor..

rakip taraftarlardan bazıları buraya gelip yapılanların yanlış olduğuna dair yorumlar yazıyorlar..

zamanında kendi başkanları için neler söylediklerini bi düşünmezler mi..?

kendi futbolcularına dayak attıklarını hatırlamazlar mı..?

bu adam ya gidecek ya da gidecek..

istifayla olmazsa seçimle..seçimle olmazsa istifaya zorlanarak gidecek..ama gidecek..

bu saatten sonra ne ondan bize ne de bizden o na fayda yok..

Geri