icemen
New member
- Reaction score
- 0
Şimdi bütün gazeteleri kurcalıyorum, bakıyorum ki a' dan z ye kim varsa herkes Büyük Beşiktaş taraftarına cephe almış. neymiş efendim başkana küfredilmezmiş. çok güvendiğimiz Haber1903 dahil. Peki soruyorum takımın bu halde olmasının sebebi kimdir? her maçına yağmur, soğuk demenden giden yenildiği zaman bile boynunu bükmeden stadtan çıkan Büyük Beşiktaş Taraftarı mı? yoksa çok gereksiz transferler yapan, Kulübün parasını ve futbolcularını ona buna peşkeş çeken Demiören mi? Yoksa elinde hepsi kaliteli, yetenekli futbolcular diyip her maça ayrı bi kadro oluşturup istikrarı yakalayamayan, her başarısız maç sonrasında bi sonraki maçı gösteren Mustafa Denizli mi? yoksa Aldıkları milyon doların hakkını 10 Tl kadar bile veremeyen konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayan futbolcular mı?
Bu taraftar son yemek parasıyla bilet alıyo. Bu taraftar tribüne çıkıp "Kartal gol gol gol" diye bağırdığında ertesi gün sesinin kısıklığından boğaz ağrısından duramayacağını bile bile bağırıyo. Bu taraftar sadece ruh istiyor.
aslında yıllardır gerek saha içinden gerekse şeref(!) tribününden bize dolaylı olarak küfredildi. Biz bunlara sesimizi şimdi çıkarınca mı suçlu olduk?
Bu taraftar son yemek parasıyla bilet alıyo. Bu taraftar tribüne çıkıp "Kartal gol gol gol" diye bağırdığında ertesi gün sesinin kısıklığından boğaz ağrısından duramayacağını bile bile bağırıyo. Bu taraftar sadece ruh istiyor.
aslında yıllardır gerek saha içinden gerekse şeref(!) tribününden bize dolaylı olarak küfredildi. Biz bunlara sesimizi şimdi çıkarınca mı suçlu olduk?
HH Kartal Yuvası ve Büyük Beşiktaş taraftarı adına...