Taraftar beni etkiledi

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Yeni transfer Fabian Ernst, siyah beyazlı forma altında çıktığı ilk maçta büyük heyecan yaşadığını, en çok da taraftardan etkilendiğini söyledi.

ernst3.jpg

Yeni transfer Fabian Ernst, siyah beyazlı forma altında çıktığı ilk maçta büyük heyecan yaşadığını, en çok da taraftardan etkilendiğini söyledi.

"Böyle taraftar görmedim" diyen Alman futbolcu, ilk maçında yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi:

"Almanya’da böylesine bir ortamla karşılaşmadım. İnönü Stadı’na adım atar atmaz tribünlerin ’I love you Fabian’ diye tezahüratta bulunması beni son derece etkiledi. Yorgun olmama rağmen oynama isteğim üst düzeye çıktı.

65 dakika sahada yer aldım ama kapasitem yüzde 100 değildi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin verdiği görevi yaptığıma inanıyorum."

Uğur İnceman’ın Almanca bilmesinin kendisi için avantaj olduğunu söyleyen Fabian Ernst, şöyle devam etti: "Taraftarımızın her maç böyle olacağını düşünmek beni heyecanlandırıyor. Çünkü saha içinde sanki onlarla birlikte hareket ediyormuş havasına kapılıyorum. Orta alandaki arkadaşlarımla uyum sorunu yaşamadım."

"İnönü Stadı’na adım atar atmaz tribünlerin ’I love you Fabian’ diye tezahüratta bulunması beni son derece etkiledi" dedi.

Hürriyet
Kaynak: Hürriyet

Bi Derbi Maçına Çık Uçarsın Uçar :D

ne gördün ki etkilendin fabian. sen bi de "kartal gol gol" çekerken gör bizi küçük dilini yutarsın :)

..єЯDєM..;4033071' Alıntı:
Daha kucuk bır bolumunu gordun Ernst =)

Sen bjk ye yararlı ol Gor bak senı omuzlardan ındırıyorlar mı

Kanka Bana SöLicek Söz Bırakmamışsın =) Aqzına SagLık =)

Bakalım trabzon maçında tribünleri gorünce ne dicek.

Geri