Taraf'tan Bir Bomba Daha

Fen O Men

Banned
Reaction score
0
Taraf'tan Bir Bomba Daha

Taraf, 12 Eylül'ün ünlü generali Bedrettin Demirel'in Devleti Kurtarma Planı (Dev-Kurt) adını verdiği planlar ilk kez yayınlandı.

Taraf bu kez yapılması planlanan değil, yapılmış darbenin planlarını yayınladı. 12 Eylül'ün ünlü generali Bedrettin Demirel'in Devleti Kurtarma Planı (Dev-Kurt) adını verdiği planlar ilk kez yayınlandı.

Balyoz Planı ve 12 Eylül'ün Bayrak Harekât Planı aynı ismin imzasını taşıyor. 12 Eylül'ün ünlü generali Bedrettin Demirel Genelkurmay'da her zaman bir tane bulunan o planların ortak adını vermiş: Dev-Kurt (Devleti Kurtarma Planı)

Taraf gazetesi, o dosyadan çıkan belgelerdeki bilgileri yazı dizisi halinde bugün yayınlamaya başladı.

İŞTE DOSYADA YER ALAN BELGELERDEN BAZI BAŞLIKLAR
•Dönemin tüm 1. Ordu ve istanbul Sıkıyönetim Talimattarı, Sıkıyönetim Komutanlığı bildiri ve yazışmaları
•12 Eylül ve sonrasında meydana gelen olaylarla ilgili bugüne kadar hiç yayımlanmamış çok önemli istatistikler
•Dönemin tüm sol ve sağ örgütlerinin nasıl yakından izlendiğini gösteren raporlar.
•Yılmaz Güney ve Cem Karaca 'nm da aralannda olduğu 12 Eylül'ün sakıncalı isimleri hakkında alınan özel kararlann da arasında olduğu yüzlerce sayfa sararmış belge.

Taraf'tan Bir Bomba Daha | Aktif Haber

102163.jpg

sonunda cuntacılar yargılacak galiba :sigara:

bakalım taraf bu işi başarabilecekmi :blushing:

Taraf gazetesinin başarılı gazeteciliğini kutluyorum belge üstüne belge bomba üstüne bomba nerden buluyorsa bütün bunları 12 Eylül den bu TARAF a 30 yıl ,,, 2003-2004 ten (darbe planlarının hazırlandığını iddia ettikleri yıllardan) bu TARAF a 6-7 yıl olmuş bir tek bulan TARAF.

Helal olsun...

Taraf gazetesinin başarılı gazeteciliğini kutluyorum belge üstüne belge bomba üstüne bomba nerden buluyorsa bütün bunları 12 Eylül den bu TARAF a 30 yıl ,,, 2003-2004 ten (darbe planlarının hazırlandığını iddia ettikleri yıllardan) bu TARAF a 6-7 yıl olmuş bir tek bulan TARAF.

Helal olsun...

Arkasında milyonlarca kişilik tarikatın lideri fetullah var. Onlar ki her şeye muhtedirdir, onlarki elleri heryere uzanır, o derece uzundur yani...

Ateizm Hortluyor Sahte İslamcılar Tarafından.. :goz:

YÜCE DİNİMİZ İSLAMİYET'i kimse temsil etmiyor bunu bilmeni isterim kişilerin yaptıkları hata kendilerini bağlar biz müslümanlar KUR'AN-I KERİM(C.C.) ve PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V.)'in SÜNNETLERİ'ne uyarsak kimse bizim kafamızı karıştıramaz

Arkasında milyonlarca kişilik tarikatın lideri fetullah var. Onlar ki her şeye muhtedirdir, onlarki elleri heryere uzanır, o derece uzundur yani...

3.dünya savaşı çıksa bunu Fethullah Gülen'den bileceksiniz.Adamın yaptığı Türk okulları açmak ve dilimizi,dinimizi onlara öğretmek ve bu okullardaki öğrenciler dünya çapında başarılar kazanıyor bizim üniversitelerin de hali belli hükümeti protesto etmekten başka birşey yapmıyorlar tabi hepsi değil

3.dünya savaşı çıksa bunu Fethullah Gülen'den bileceksiniz.Adamın yaptığı Türk okulları açmak ve dilimizi,dinimizi onlara öğretmek ve bu okullardaki öğrenciler dünya çapında başarılar kazanıyor bizim üniversitelerin de hali belli hükümeti protesto etmekten başka birşey yapmıyorlar tabi hepsi değil

Sn. abaküs bey 3. dünya savaşı çıksa çıksa sizin şom ağzınız yüzünden çıkar. :thumbup:

Bu işin şakası tabi. fettullah bey sizce çok muhterem bir zat olabilir. <lakin bu benim umrumda değil.

Belliki yazdıklarımı anlıyamamışsınız, izah edeyim. Milyonlarca kişilik bir örgütün elbetteki istikbaratı kuvvetli olacaktır.

.yani burada fettulah efendinin okullarında okuyan öğrencilerin kazandığı başarılar yerilmiyor, yada oh ne iyi yapmışlarda cumhuriyet üniversitelerinde okuyan öğrenciler hükümeti pretesto etmişlar falan denmiyor.

Hürmetler...

Sn. abaküs bey 3. dünya savaşı çıksa çıksa sizin şom ağzınız yüzünden çıkar. :thumbup:

Bu işin şakası tabi. fettullah bey sizce çok muhterem bir zat olabilir. <lakin bu benim umrumda değil.

Belliki yazdıklarımı anlıyamamışsınız, izah edeyim. Milyonlarca kişilik bir örgütün elbetteki istikbaratı kuvvetli olacaktır.

.yani burada fettulah efendinin okullarında okuyan öğrencilerin kazandığı başarılar yerilmiyor, yada oh ne iyi yapmışlarda cumhuriyet üniversitelerinde okuyan öğrenciler hükümeti pretesto etmişlar falan denmiyor.

Hürmetler...
Fethullah Gülen'in nasıl bir insan olduğunu sadece YÜCE ALLAH(C.C.) bilir bizleri ve herşeyi bildiği gibi.Ben sadece kendi fikirlerimi söylüyorum

Helal olsun...

aynen katılıyorum kardes, adamlara helal olsun hakikaten

Geri