tapi.nfo hatası

cengizzz82

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle herkese selam.bu konu hakkında nekadar araştırma yaptıysamda bi sonuç elde edemedim.en son aklıma hackhell geldi.sorun şu bilgisayarım durup dururken kapanıp ekran maviye dönüyo ve bi sürü yazı çıkıyo.kapatma düşmesinden pc yi kapattığımda tekrar açtığımda tapi.nfo error diye bi yazı çıkıyo.başlıktada rundll yazıyo.lütfen yardım edin.şimdiden herkese teşekkürler

arkadaşlar öncelikle herkese selam.bu konu hakkında nekadar araştırma yaptıysamda bi sonuç elde edemedim.en son aklıma hackhell geldi.sorun şu bilgisayarım durup dururken kapanıp ekran maviye dönüyo ve bi sürü yazı çıkıyo.kapatma düşmesinden pc yi kapattığımda tekrar açtığımda tapi.nfo error diye bi yazı çıkıyo.başlıktada rundll yazıyo.lütfen yardım edin.şimdiden herkese teşekkürler
aynı hatayı bendede vermeye basladı kardes...bi cozum bulabildin mi

Sistemini yeniden kurman gerekiyor. Bas formatı gitsin :)

Basit bir hata için format atmaya falan gerek yok :D

Başlat > Çalıştır > regedit adımlarından geçelim ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ne ulaşalım. Ctrl + F tuş kombinasyonu ile Bul penceresini açalım ve kutucağa tapi.nfo yazıp arayalım. Winlogon klasöründe çıkacak olan sonucu, gözünün yaşına bakmadan silin. (Shell tarzı bir ismi olacak)

Aynı sorunu yaşadım ve böyle çözdüm ;)

Geri