Taniyin Benİ:)

cehennemon

New member
Reaction score
0
herkese selamlar bi kaç konu okudumda iyi wala samimiyetler kodad kullanıo herkes falan.. beenimde bir forum sitem war ama rock müzik olayı.. çok güzel şeylerdir bilgi paylaşımı insan hep muhtaç kalıo işte birilerine bişey sorması gerekiyo bu sitelerde olayı hızlandırıyo.. sıcak bir ortam teşekkürler..

aramiza hosgeldin - iyi forumlar

Aramıza Hoş Geldin

WAYY BEE YANİ BU SİTEDE HERKES BİRBİRİNİ UMURSUYOR ÇOK GÜZEL YA... neyse merak ettiğim şey ben bilgi paylaşımı yaparken insanlar ne seviye acaba şimdi basit bişeyi buraya koyup dalga geçilmeyelim sonra :D neysee ya hepinize teşekkür ederim kalıcı olcam sayenizde inşallah mesajları okurken gözlerim yaşardı walaa... görüşmek üzere

cehennemon' Alıntı:
WAYY BEE YANİ BU SİTEDE HERKES BİRBİRİNİ UMURSUYOR ÇOK GÜZEL YA... neyse merak ettiğim şey ben bilgi paylaşımı yaparken insanlar ne seviye acaba şimdi basit bişeyi buraya koyup dalga geçilmeyelim sonra :D neysee ya hepinize teşekkür ederim kalıcı olcam sayenizde inşallah mesajları okurken gözlerim yaşardı walaa... görüşmek üzere

paylasımın basiti, ileri düzeyi olmaz cehennemon sen paylasım yapmadan once forumda aratıp daha once verılmedıyse bılgın dogrultusunda paylasabıldıklerını paylas, suphen olmasın ısıne yarayacak mutlaka bırılerı cıkıcaktır ;)

buarada hosgeldın aramıza.

HoŞ Bulduk..

2. KEZ WAYY BEEE :)) YAA SÜPER BURASI HAKİKATEN WEBMASTER DA HOŞGELDİN DEDİYSE BEN ŞUANDAN İTİBAREN ATIL KURT VAZİYETLERİNDEYİM NEYSE EN İYİSİ İŞE FORUMLARI OKUMAKTAN BAŞLAMAK HERALDE... OYUN BÖLÜMÜNDE WORLD OF WARCRAFT TAN BAŞLAYABİLİRİM MESELA... ÇOK TEŞEKKÜRLER TÜM ÜYELERE TEKRARDAN.. BU SİTENİN MİLLİYETÇİLİĞİNE HAYRANIM BU ARADA RÜTBELİ ASKERİM O YÜZDEN TÜRK HACKERLARI İLE GURUR DUYUYORUM HERKESE KENDİ İŞİNDE KOLAY GELSİN

2. Kez Wayy Beee ) Yaa SÜper Burasi Hakİkaten Webmaster Da HoŞgeldİn Dedİyse Ben Şuandan İtİbaren Atil Kurt Vazİyetlerİndeyİm Neyse En İyİsİ İŞe Forumlari Okumaktan BaŞlamak Heralde... Oyun BÖlÜmÜnde World Of Warcraft Tan BaŞlayabİlİrİm Mesela... Çok TeŞekkÜrler TÜm Üyelere Tekrardan.. Bu Sİtenİn MİllİyetÇİlİĞİne Hayranim Bu Arada RÜtbelİ Askerİm O YÜzden TÜrk Hackerlari İle Gurur Duyuyorum Herkese Kendİ İŞİnde Kolay Gelsİn

alykm slm
hoşgeldin :D

teşekkürler

hoşbulduk kardeşi çok teşekkürler... ağlıcam birasdan türbe gibi oldum :D saolun demekten forumu okuamıyorum çok güzel yaa umarım yıllarım burda geçer...

eywallah kardeşlerim saygıyla eğiliyorum arkadaşlık siteleri bile bu kadar aktif değil beeee :D

Aramıza hjg..İyi 4umLAr

hoşgeldn....

Geri