Tanidik Bir Ses Var Burda Birazda Isyan...

chamfer

O Şimdi Asker
Reaction score
0
Slm arkadaşlar ben eski smodlardan biriyim hemde sitenin 4. üyesiyim eski üyeler beni gayet iyi tanır eski dostlarda beni iyi tanır yeni arkadaşlarda aramıza hoş gelmiş ve burada beni tanımış olucak.

Ben bundan yaklaşık 3 ay önce felan kendi hayatımla ilgili sorun yaşadım gerek aşk gerek özel yaşam. şuan tüm sorunlarım düzeldi diyebilirz. Haaa bide sorunların arasında askerlik vardı. O sorunuda şuan aştık.

Benim görev alınması kısmına yorum yapmak istemiyorum. Ama saolsun değer verdiğim arkadaşlarım bana çamur atıp iftira atarak dandik bir sebepten ötürü görevimi almış oldular bende sizin gibi girince fark etmiş oldum. Açıklama yok yani.

Herneyse ben bu site için çok çabaladım çok uğraştım açtığım konulara bakabilirsinz. Elimden gelen yardımı yaptım ama verilen değerler atılan tek çamurla gidiyomuş bunu öğrenmiş olduk.

Buarada ben şuan 1 aylık askerim burdurda acemilik yaptım. Şuanda anakarada bir ordu evine ustalığım çıktı. Hayırlısı olmasını diliyorum hem bana hemde benden haber alamayan dostlarıma ve herkese saygılar sunuyorum.

Bu sözüm özel bi kişiye gidiyor. Üstüne alınması gereken alır. Ama anlayana tabiî ki…..:Sopa

DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE…! :eek:

Evet bayadır yoktur chamfer hoşgeldin tekrar.Askerlik için hayırlı teskereler.

Ne diyelim ben tanıyorum seni ama neden alındığı hakkında bir bilgim yok açıkcası.
Bu arada tez biter askerliğin inşaallah
Tekrar hoşgeldin diyeyim bari

hosgeldın chamfer hayırlı teskereler..
ya yönetimde wardır ilgili konular kimse arkandan kötü konusmamıstır.. siteye werdigin emekleri biliyoruz...

saolun arkadaşlar hepimizi için hayırlısı olması temennilerimle...

biz başladık bitircez hayırlısı ile. sizde umarım bu kutsal görevi rahat bi şekilde bitirirsiniz.

uzun süredir ortada olmama sebebim biraz askerlik bunalımı ve aşk hayatı işte böle yine ben buralarda olucam. ihtiyacı olan arkadaşlara eski dostlarıma yardımcı olucam... pm ile ulaşabilirsiniz...

o0o0o0o chamfer sen beni bilmesende ben geldiim den beri seni diğer eski yönetici arkaşdaları takip ettim yani seni tanıorum ve emeklerini biliorum bu site için işin garibi smodluununda neden alındıını biliorum nasıl olduysa bi konusmada geçti ve öğrendim haklı ve ya haksızsın bisi diemem amam tek temennim hayırlı teskereler

chamfer hoşgeldin aramıza seni tekrar görmek cok güzel.Kimsede arkandan konuşmadı emin olabılırsın.Emeklerin unutulmaz

Askerliğin içinde hayırlı teskereler.

kardeş konuyu bilmiom ama dediklerin doğru galiba bunlar her yerde oluyo bu arada hangi ordu evi bende polatlı ordu evinde yuaptım aynı yerse belki yardımım dokunur hala ark. larım war orada ;)

Hayırlı teskereler Hoşgeldin :D

lem chamfy olm ben yokken gitmişin.. ne oldu ne bitti haberim yok.. hayırlı tezkereler..

des ozy ifrit sizleri özlemişim bi garip oldum sizleri görünce wallaha bu arada CHI€F seni tanımıyorum dediğin gibi ama modluğun hayırlı olsun. sebeplerin ne olduğıunu bende biliyorum az çok dediğim gibi arkamdan dönen iftira ve çamurlar war. dostlarımda bunlara inandı ve olay böle oldu :( yapamacak bişi yok neyse

walla ne zaman ismini görsem nerde bu diyordum benimde epey işlerim vardı bende 1-2 haftaya askerim tekrar seni buralarda görmek dileğiyle...

bu arada iftira çamur felan ben duymadım kardeş yani başka bi şekildeyse olay bilemem sadece habersiz gittiğinden oldu bu olay sanırım...

Geri