Tangayı Karıma Giydirmek İçin Çaldım

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
490480.jpg

Hırsızlık için girdiği evde cebinde ev sahibesinin tangası ile suçüstü yakalanan hırsız, "Tangayı evde çirkin külotlar giyen karım için çaldım" dedi

Samsun’da üçüncü katta bulunan eve bir kişinin girdiği ihbarı alan polis, ihbarda bulunulan eve baskın düzenledi. Eve giren ekipler yaptıkları aramada yatak odasındaki yatağın altında saklanan bir kişiyi yakaladı. Etkisiz hale getirilen S.Y.’nin (34) üst aramasında tornavida, eldiven, el feneri, bıçak ve iç cebinden ev sahibinin yatak odasından alındığı belirlenen tanga çıktı.

c76425.jpg

Önce ‘hırsız değilim’ dedi

S.Y., ilk ifadesinde eve hırsızlık için girmediğini, kadın iç çamaşırlarına olan tutkusu nedeniyle evde olduğunu, tangayı alıp çıkacağını ama polisler geldiği içinde kanepenin arkasına saklandığını söyledi. Daha sonra yapılan güvenlik aramasında ise S,Y.’nin daha önce 20’den fazla kez hırsızlıktan hapse girdiği ve 18 kesinleşmiş cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

Sonra gerçeği itiraf etti

Hapse gireceğini anlayınca ifade değiştiren S.Y., "Tangayı karım için çaldım. Karım evde hep çirkin koca donlarla dolaşıyor. Bunu ona hediye etmek için çaldım. Lütfen kendim için çaldığım sanılmasın" dedi. Kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TANGAYI KARIMA GİYDİRMEK İÇİN ÇALDIM

Eline sağlık :)

Geri