Tandoğan yuvaya dönüyor

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
5704_B_AliTandogan022.jpg

Gençlerbirliği, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Ali Tandoğan'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Tecrübeli oyuncunun menajeriyle görüşüldüğü ve Beşiktaş'taki bonservis sorununun çözülmesi durumunda transferin gerçekleşebileceği, yapılan ön görüşmede iki tarafın da transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan, Gençlerbirliği'nin genç futbolcusu Emre Balak için Galatasaray'dan kulübe resmi bir teklifin yapılmadığı bildirildi.

AA

ahı gitmiş vahı kalmış gittiği takımlara ne faydası olmuş bi topçu...kümeye
lisbona attıgı gol yeter bi ara denizli ucuyordu cabuk unutuyoruz

Ali Tandoğan bizzat izlediğim bir futbolcu kendi gozlemim Tandogan Besiktasta basarız oldu
fakat hakettigi degeri gorcegı kulube fazlasıyla katkı yapacagından eminim denizlisporda cok iyiyidi geclerbirliginde de iyi oynadı begenildiki besiktasa alındı her topcu gi bi buyuk takım sendromu ali yide vurdu olan bu ...

simdi ali tandogan sivasa gitse trabzonspora gitse as oynar sag taraftan bindirdikce kulakları cınlar kıymet bilmeyenlerin

lisbona attıgı gol yeter bi ara denizli ucuyordu cabuk unutuyoruz

Ali Tandoğan bizzat izlediğim bir futbolcu kendi gozlemim Tandogan Besiktasta basarız oldu
fakat hakettigi degeri gorcegı kulube fazlasıyla katkı yapacagından eminim denizlisporda cok iyiyidi geclerbirliginde de iyi oynadı begenildiki besiktasa alındı her topcu gi bi buyuk takım sendromu ali yide vurdu olan bu ...

simdi ali tandogan sivasa gitse trabzonspora gitse as oynar sag taraftan bindirdikce kulakları cınlar kıymet bilmeyenlerin

katılıyorum iyi adamdı tandoğan

gisişine hiç üzülmesemde eskiden oynadığı takımlardaki etkili futboluyla neredeyse hayranlık duyduğum bir futbolcuydu..ama Beşiktaş macerası tam bir hayal kırıklığı oldu benim için
gbirliği diyolar eskişehir diyorlar hatta bugun gördüm bursaspor da diyorlardı hangisine giderse gitsin başarılı olacağına inanıyorum

bana faydası olmayan kilisenin çanını.. evet önceden oynadığı takımlarda çok başarlıydı hatta gideceği takımlarda da iyi bi performans sergileme ihtimali yüksek. ama ben beşiktaşlıyım ve bize kattığı faydaya ve emeğe bakarım..

Geri