admiral
New member
- Reaction score
- 0
Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan, tahliyesinin ardından buruk bir sevinç yaşadığını belirterek, bir an önce diğer arkadaşlarının da dışarı çıkması temennisinde bulundu. İçeride neden ve niçin yattıklarını bilmediklerini söyleyen Yelkovan, "Suçsuzluğun savunmasını yapmakta zor" dedi.
Tamer Yelkovan’ı evinde ziyaret eden FB TV ekibi, Yelkovan ailesine ’geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Yaşanılan süreci FB TV’ye anlatan Tamer Yelkovan, sadece bedenen dışarıda olduğunu söyledi.
Nasıl bir dava ise içeride sadece Fenerbahçelilerin kaldığına dikkat çeken Tamer Yelkovan, "3 Temmuz’da gözaltına alındık. Neden ve niçin gözaltına alındığımızı bile belli değil. ’Şike davası’ denildi. Şike davasında ortada hiç kimse kalmadı ama sadece Fenerbahçeliler kaldı. Fenerbahçeliler de şimdi yavaş yavaş çıkmaya başladılar ama bu süreç çok uzun oldu. 306. günde ben içeriden çıktım. İçeri daha birçok arkadaşımız var. Ben sadece çocuklarıma ve aileme kavuştuğum için sevinçliyim. Bu sevinç buruk bir sevinç. Arkadaşlarımız hala içeride. Onların çıkmasını bekliyoruz. Bütün Fenerbahçe taraftarları bunu bekliyor. Herkes Başkanımızı ve İlhan Beyi özledi" dedi.
Her şeyin hesabını verdiklerinin altını çizen Tamer Yelkovan, "İçeride zor ve kötü günler geçirdik. Hayatımız değişti. İlaçlar alıyoruz. Ben bu ilacı kullanmaya hala devam edeceğim. Neden niçin yattığımız da belli değil. Her şeyin hesabını verdik. Nasıl bir şikeyse, nasıl bir teşvikse bu, içeride sadece Fenerbahçeliler kaldı. Onu da anlamış değiliz. Mahkeme şimdi ayın 29’unda. 29’unda ne olacak belli değil. En kötüsü belirsizliğin belirsiz olması. Mahkemeye gidiyoruz. Savunmamızı yapıyoruz ve suçsuzluğun savunmasını yapmakta zor. Suçsuz olduğumuzu anlatıyoruz, sonra odamıza geçerek, kararı televizyondan görüyoruz. Bu mahkemede sadece ben çıktım. En az 4-5 tahliye bekliyorduk. İsmimi ’Tamer Yelkovan’ FB TV’de gördüm. Sanki oradan çıkan ben değildim. Arkadaşlarla hepimiz birbirimize sarıldık. Üzüntülüyüz ama inşallah bu süreç en kısa zamanda bitecek. İnşallah suçsuzluğumuz ortaya çıkacak. Herkes ailesine kavuşacak. Kalbim orada. Cemil ağabeyin de kalbi hala orada. Vücudumuz burada ama kalbimiz orada. Pazartesi ya da Salı günü ziyarete gideceğiz. Onları hiç yalnız bırakmayacağız. Sonuna kadar beraberiz" diye konuştu.
Fenerbahçe taraftarının büyüklüğüne değinen Tamer Yelkovan sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
"Zaten taraftarımızın dünyada bir tane olduğunu hep söylüyorduk. Taraftarımızda gösterdiği destekle bunu herkese bir daha gösterdi. Taraftarlarımız birlik ve beraberlik içinde olduğumuz gösterdi. Bayan taraftarlarımız stadı doldurdu. Dediler ki; ’bu bir kere olur’ ama bayan taraftarlarımız her maçta stadı doldurdu. Böyle bir gücümüz var. Birbirimize inancımız sonsuz. İnsan böyle bir taraftarla böyle bir kulübe üye olmakla, böyle bir kulübün sporcusu olmaktan gurur duyuyor. Çok mutluyum."
Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan’ın eşi ve çocukları da tahliye sonrasında buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.