Tamam Mı, Devam Mı?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Trabzonspor kendini ateşe atıyor. Ersun Yanal, bilindik sendroma doğru ilerliyor.

133198.jpg

Turkcell Süper Lig'de iki hafta önceki görünüm tamamen değişti, zirve mücadelesinde işler iyice karıştı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray seri galibiyetler alarak moral buldu. Şampiyonluk hedefleyen Anadolu temsilcileri Sivasspor ve Trabzonspor ise sürpriz puan kayıplarıyla avantajlarını kaybetti.

Fırtına gibi girdiği ligde ilk yarı sonunda liderle aynı puanı bulunan bordo-mavili ekip, ikinci yarıda oynadığı 7 maçta 10 puan kaybedince üçüncü sıraya geriledi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı son 2 karşılaşmadan da mağlup ayrılan Karadeniz ekibi, bu sezonki toplam 24 puanlık kaybının 12'sini seyircisi önünde yaşamış oldu.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar sonucu puan farkını eriten Trabzonspor için 24. hafta sahasında oynayacağı G.Saray maçı büyük önem taşıyor. Bordo-mavililer, kritik randevuda alacağı sonuçla bir anlamda "tamam mı, devam mı" diyecek.

G.Saray karşısında bu sezonki 6'ıncı büyük sınavını verecek olan Trabzon, şampiyonluk mücadelesi verdiği takımlarla oynadığı 5 maçta galibiyet alamazken, 4 beraberlikle 4 puan toplayabildi. Oysa F.Bahçe 5 büyük maçında 10, Sivasspor 8, G.Saray ise 4 büyük maçında 6 puan kazanarak bordo-mavilileri geride bıraktı.

Öte yandan Trabzon-G.Saray maçı, Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ersun Yanal açısından da değişik bir anlam ifade ediyor. Denizli, G.Birliği, A.Gücü ve Manisaspor'un başında ligin ilk haftalarında zirve mücadelesi veren Yanal, ilerleyen haftalarda düşüşe geçmesiyle biliniyor. Yanal yönetimindeki Manisa, ilk 9 haftada 7 galibiyet almış ancak üst üste gelen yenilgiler sonrası düşüşe geçmişti. Yanal, ilk görev yaptığı Denizli'de 9. haftada 20 puanla ilk sırada yer alırken, yeşil-siyahlılar sezonu 8'inci tamamlamıştı. Trabzon'da son 4 maçta 10 puan kaybeden Ersun Yanal, bu performansıyla bordo-mavili camiayı korkutuyor.

Sizce zirve mücadelesini şekillendirecek Trabzonspor-Galatasaray maçı nasıl sonuçlanır? Bu maçtan alacağı olası mağlubiyet sonrası Trabzon yeniden zirveye ortak olabilir mi? Yanal bilindik sendromu Karadeniz ekibinin başında da yaşar mı? Trabzon'un forvet sıkıntısı var mı? Sezon başından buyana eleştirilen Umut Bulut-Gökhan Ünal ikilisi, bitime 11 hafta kala şampiyonluğun kazanılmasında veya kaybedilmesinde nasıl rol oynar? G.Saray'ı yenmesi halinde bu sezon geriye 2 büyük maçı kalan Trabzonspor, şampiyonluk havasına girmeli mi?

ŞİMDİ SÖZ SİZDE...

Haberturk

Trabzon, ileriye yönelik planlar yapmalı. 5 sene içinde şampiyonluk ve 10 sene içinde Avrupa kupası almak gibi. Günübirlik planlar (yok bu sene şampiyonlar ligi kupasını alacağız yok uefa da final bizim, gördük bu boş lafların sonucunu hepsi hava) 5-0, 8-0 gibi hezimetler getirir.

Bende Sivassporluyum ama bu yolda Anadolu takımlarını destekliyorum, 3 büyüklerden gına geldi. Ya Sivas ya Trabzon şampiyon olsun gönlümden geçen de bu. :)
Cimbom maçında Trabzonspora başarılar. :)

Bir tabsonsporlu olarak acı gerceklerı soylemekte fayda goruyoırum kı her seferınde de bunu soyledım bu zamana kadar ersun yanal bu takımı mumkunatı yok şampiyon yapamaz cunku adam teknıktrektor degıldır hala neyın tartısmasındasınız kı ben bjk olur dıye dusunuyorum sampiyon sıvasta buyuk yuku kaldıramıyor son haftalarda ayakta duramıyor bu yuzden sampiyonluk yarısı yın eıst takımları arasında cekısmeye sahne olur

gs - ts macı yuz 98 gs yener yuzde 1.5 beraberlık ku ts ıcın buyuk basarı olur yuzde 0.5 de ts kazanır buda suprız olur nedenlerı saymaya gelırse cok var hangibiriden bahsedelım kı basta salak ersun yanaldan bahsedelım oyunu mumkun degıl okuyupta nerede aksaklık var gorupte oraya takvıye yapamaz yanı adam teknık trektor degıl teknık traktor sonrasında oynculara gelelım umut bulup mac ıcerınde 100 posızyona gırsın belkı ama oda belkı oda sansa olur 1 ını gole cevırır aynı sey gokhan unal ıcınde gecerlıdır mumkunatı yok bu ıkı salaktan kendı becerılerıyle gol beklemeyın olursada kesınlıkle sansa oldugunu bılın yanı dusunmeyınkı onlardan becerı var mumkunatı yok sonrasında huseyın cımsır bu adamı herkes neden begenıyor anlamıyorumya spor yazarları ya adam sadece topu kesıyor oda uzak mesafelı paslarda ve o kestıgı topu yıne rakıbe pas verıyor ee ne anladım bundan kesmese daha ıyı bıraksın akısına oyunu yanı ben bır artısını goremıyorum

işte bu yuzden dostlar ts mumkunatı yok sampıyon olamaz ben zaten artık maclarınıda ızlemeye gıtmıyorum gerekyok kendımı sınır sıtres yapacam bi ton sovecem ne gerek varkı zaten bılıyorum ts gs yı mumkunatı yok yenemez

Geri