Tamam hack güzel hoşta

serseriasikk

New member
Reaction score
0
Benim gibi binlerce belki milyonlarca türkiyenin siteleri var bizlerin yaptığı bu sitelerede saldırılar oluyor adam tutuyor durduk yere türk bayrağı bulunan yada türklerin yapmış olduğu siteye saldırıyor neymiş deniyormuş yada hacklemiş bence güzel şeyler değil paylasim güzeldir ama türk sitelerinde lütfen olmasın yabancı sitelerde denemeyi yapın lütfen arkadaslar şimdiden tşk ediyorum :(

Haklisin Ama Ben İlk Deneyİmİmİ Kendİmden Feda Edİp İŞyerİmİzİn Sİtesİnİ HacklemİŞtİm. Yanİ Velasil Ben Derİm Kİ ;

***bİŞeylerden Fedakarlik Yapmazsan BİŞeyler Yapamazsin***

YanLis Dusunuyorsun, nette milyarlarca site var.. artik bir site kesmiyor milleti 10-20 site aciyor.. biLincsizce acilan sitelerin bir cogunu www.zone-h.com dan takip edebilirsin.. gunde 2000 e yakin site deface ediLiyor. ki bunlar sadece kayit alinanlar birde aLinamayanlar var..

sana diyorum ki site aciyorsan guvenLigini yapmak zorundasin.. yoksa senden daha iyi biLen birisi geLir index ini atar gider..

Hack Hicbirseydir ama GuvenLik Hersey.. :clap:

olcay_demirci' Alıntı:
Haklisin Ama Ben İlk Deneyİmİmİ Kendİmden Feda Edİp İŞyerİmİzİn Sİtesİnİ HacklemİŞtİm. Yanİ Velasil Ben Derİm Kİ ;

***bİŞeylerden Fedakarlik Yapmazsan BİŞeyler Yapamazsin***

Senin Yaptigina Lamer'Lik denir..

Partizan' Alıntı:
YanLis Dusunuyorsun, nette milyarlarca site var.. artik bir site kesmiyor milleti 10-20 site aciyor.. biLincsizce acilan sitelerin bir cogunu www.zone-h.com dan takip edebilirsin.. gunde 2000 e yakin site deface ediLiyor. ki bunlar sadece kayit alinanlar birde aLinamayanlar var..

sana diyorum ki site aciyorsan guvenLigini yapmak zorundasin.. yoksa senden daha iyi biLen birisi geLir index ini atar gider..

+ kaç dicem bilemiyorum dogru söz bu!!!!

Partizan' Alıntı:

doğru söze ne denir.

bence de lamerlik başka ne olabılırkı

Geri