Tam Bir Yıl Olmuş

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
0100124947f153d1f1fc6.JPG

evet tam bir yıl olmuş hackhell'e üye olalım bir yıl boyunca çok şey yaşadım burda çok şey ögrendim kavgalı gürültülü çok zamanım geçti şimdilik sular duruldu bakalım =) umarım bu huzur ortamı devam eder de ben de hep burda olurum özellikle son birkaç ayda çok mutlu oldugum zamanlar oldu kendimi sevdirilip kendime saygı duyulmasını saglıyabilmişsen ne mutlu bana bende bikaç kişi hariç herkesi çok seviyorum o kişilerin de zaten düzelmeye niyetleri yok artık o da karekter meseli aslında çok fazla şey vardı ama geçti gitti artık eski defterleri tekrar açmıyacagım gerek de yok ama bu kadar olaydan sonra iki kelime yazayım dedim..burdaki sevgi saygı ortamı devam ettikçe bizde burda olup hackhelle katkı saglamaya devam ederim herkese teşekkür eder saygılar sunarım...

Aramıza tekrardan hosgeldin abim!!!

Her zaman seninleyiz kalplerimiz ve düşüncemiz yeterlidir umarım senin mutlu olman için.

İYİKİ VArSIN ABİM:clap:clap:clap

Nice Yıllara kuzay ama o yazı bende niye çıkmıyor 2 yılı geçti aynı şifreyi kullanıyorum :eek:ha​

Hayırlı olsun Kemal abi Nice senelere :goz:

Daha Nicelerine Hep Beraber...

canım inş hep yanımızda olursun.
minimie45537pk.gif

woooww o ne cümleydi tek bi solukda okudum..noktalam işaretleri olmadığı için:)
benim 2 yıl oldu öle bişey olduğunu hatırlamıyorum..yeni bi uygulama heralde..nice senelere..:)

ıyıkı varsın kuzay nıce senelere ıns. hep bızımle kalırsın ıns..

Nice senelere..... Saygılar bizdenn..

Hep Beraber Nice Seneler...!

Geri