Talibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Arkadaşlar hepiniz bildiği gibi yeni bölümümüz olan Atatürk topiği açılmıştır ve ben bu bölüme talibim.

öncelikle şunu sölemek isterim biliorum başlık yeni açıldı ama gerektirdiklerini sanırım önceden görmemek mümkün değil neticede ilerleyen 1-2 hafta içerisinde bölümün çok yoğunlaşacağına inanıorum.bu görevi gitarla uğraşmak kadar sevecek yapacağım eğer sizde uygun görürseniz bu bölümün As.Modluğuna adayım

saygılar ii forumlar

Kesinlikle destek veriyorum.. Zaten sitede hep online sın ve açılan ilk konularada sahipsin.. Bu konudaki ilgini de biliyorum ve sonuç olarak +sonsuz

İleride bölüm gerçekten dolup taşacaktır. Senin de altından kalkabileceğine eminim, burası için mod. gerekli olacaktır diye düşünüyorum.
+++++1903 dostum hakkında hayırlısı olsun. son söz yönetimin

şimdilik gerek yoq ama 2 3 hafta sonra kesinlikle ihtiyaç olacak o yüzden şimdi seçilmende sakınca yoq +1

+++++мεяvεм+++++

sıpa ol bakam :T

+

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
lem zaten modsun orayada bak
işte ne olacak sanki. illa yetkimi
isiton pis zenci HAHAHAH

des bu yazdıklarını sınav stresine veriorum ya yaz tatili gelio hep burada olcam ve ATATÜRK biçok insan için gibi benim içinde çok özel bi yere sahip ve burada alacağım bi görev BENİM GURURUM olur. . .

(hhde görevli olmak zaten bence bi gururdur allah herkese nasip etsin ama ATATÜRK başka. . .)

benden+++++

Yeni acilmasina ragmen yinede cok az paylaşimin var daha cok olabilirdi 3 tane paylasim bence suan için -1 ilk önce paylaşim yapmalisin bence ozaman herkes 3 paylaşim yapip a.modluk basvurusu yapsin ki sen zaten modsun bence kişinin karekterine gore -1 +1 degilde paylasimlarina gore degerlendirmemiz gerek ondan -1 daha orasi için erken bence

+ mı versem - mi versem:eek:

sana kocaman bi + hayırlısı olsun...

SıpA' Alıntı:
des bu yazdıklarını sınav stresine veriorum ya yaz tatili gelio hep burada olcam ve ATATÜRK biçok insan için gibi benim içinde çok özel bi yere sahip ve burada alacağım bi görev BENİM GURURUM olur. . .

(hhde görevli olmak zaten bence bi gururdur allah herkese nasip etsin ama ATATÜRK başka. . .)

uhahuauha hadi len ne stresi
taş gibiyim. tabi Mustafa KEMAL
çok özel birisi. O bir yana dünya
bir yana benim içinde.

hadi ol bakem benden de destek

bence yeni nesilin önünü acmaliyiz :p
-1

kardes her zaman onlinesın tanıdıgım basarılı birisin sen o bolum için ennn iyi kişisin sonuna kadar destek +54654131564465123

Öncelikle bu yazdıklarım sakın ( buda modluk istiyormuş filan şeklinde ) yanlış anlaşılmasın öncelikle.. Sıpa seinlede asla herhangi bir sorunum yok biliyorsun sana tesadüf etti bu yazdıklarım başkasıda olsa aynı şeyleri yazardım.. seninle bir meselem yok yani genel düşüncelerim..

Madem HacKHeLL diyoruz , madem paylaşım diyoruz ve madem sizlerde modsunuz neden yeni başlıklara talip oluyorsunuz anlayamadım.. ? Bırakın yeni üyelerden paylaşım hevesi olan kişiler başvursun üyelerden seçilsin.. Başvurular onlardan gelsin sizlerden değil..

Başlıkta çok yeni buranında hemen modu olacak diye bir aciliyeti yok. herhangi aksi bir durum olacak olursa yönetim zaten 24 saat görevde .. jackal neredeyse 25 saat.. : )

benim görüşüm ; yeni başıklarda bırakın yeni arkadaşlar hakeden arkadaşlar görev alsın. Ama hemen değil . Aralarında tatlı bir rekabet olussun. Bu paylaşımlarıda aynı oranda pozitif yönde etkileyecektir.

Ve mod olan arkadaşlarında tekrar mod olma isteğiyle konu açmalarıda bir çok üyenin hevesini kırar " nasılsa beni seçmezler , kendi adamları diye düşünürler." Sonrada neden herkes sömürücü diye düşünmeye devam ederiz..

bu yüzden eski modların açacağı her konuya - 1

+ 1905 dostum hayırlısı neyse o olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri