Taksim'de kızların bıçaklı duellosu

Øguz

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Taksim meydanı kızların bıçaklı düellosuna sahne oldu.

163658.jpg

İnternette 'chat' yaparken henüz öğrenilemeyen nedenle tartışılan Şişli Sağlık Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi P.S.K.(17) ile A.Ö.(17) Taksım Meydanı'nda buluşmak için anlaştı.

Buluşma noktasına arkadaşlarıyla gelen P.S.K.(17) ile A.Ö.(17) arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

İki kız öğrenci saç saça kavga ederken diğer kızlar da kavgaya karıştı. İki grup arasındaki kavgada bıçaklar konuştu.

P.S.K., çantasından çıkardığı maket bıçağını karşı gruptaki A.Ö.'NÜN bacağına doğru salladı. Bu sıradaka P.S.K'nın darbelerinden birisi kendi kendi arkadaşı M.Ç.'ye(18) isabet etti. Kanlar içinde kalan iki kız yere yığıldı.

Acılar içerisinde kıvranan iki öğrenci polis ekiplerince bir taksiye bindirilerek Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. P.S.K. ve beraberindeki bir başka arkadaşı ise polis tarafından gözaltına alınarak ekip aracına bindirildi.

Hastane önünde bekleyer yaralı A.Ö'nün annesi , P.S.K'ye saldırmak istedi. Öfkeli anneyi polis engelledi.

A.S.K.'nin babası Kamber K., "Kımızmla diğerleri internetten küfürleşiyordu. Engel olmaya çalıştım, dinlemediler. Bugün buluşmuşlar, nedenini ben de bilmiyorum" diye konuştu.

Yaralan öğrencilerin durumu iyi polis, olayla ilgili geniş soruşturma başlattı.

Kaynak

Herkes Akıllı olcak değil ya salak çok işte sürüyle etrafta :eek:ha

abi yok insanlarada ehlıyet verır gıbı ınternete gırmede bı sınava tabı tutucaksın

O ßıçakLarı aLıp onLara sokacaksın geri ßakalım eline alıyolarmı daha :hhmanD

ßenide VurcakLar ßigün ßöyLe Taxim Meydanında :hhmanD

deer ben gelıcem kanka ... da guzellık yapıcaksın herturlu ınceden takılcaz ; )

anam tırstım bi daha gitmem ben oralara :vur

kafayı yemiş zilliler
brunette.gif

bak ya gecen hafta gece yarısı kafa guzel 1 gibi gelioduk öle hic bişi almadan sabaha otobus beklemek yemedı : )) böle cıkar gelirim ararım birinizide bulamazsam annamam artık :D

anam tırstım bi daha gitmem ben oralara :vur

nesinden tırstın anlamadım diir dainin mekan emaneti de var her türlü sağlamdasın

isa harbiden yılan hikayesine döndü ne zaman geliyosun istanbula

bak ya gecen hafta gece yarısı kafa guzel 1 gibi gelioduk öle hic bişi almadan sabaha otobus beklemek yemedı : )) böle cıkar gelirim ararım birinizide bulamazsam annamam artık :D

Adres ßeLLi Dai.. Sabah Aksam TeLde OnLineiz Önümüzde Pazartesi ßi ßuLu$ma Var Kaçırma :)

nesinden tırstın anlamadım diir dainin mekan emaneti de var her türlü sağlamdasın

isa harbiden yılan hikayesine döndü ne zaman geliyosun istanbula

ßeyoğLunun Sahißi ßurdayken ßize Laf Dü$mez terteren Efendi :W

bak dıom burdan obur ayın 12sınde sınawlar bıtıo o aksam yanınızdayım olur mu ? kurtulalım bı dılınızden : ))

Yani GeLde KurtuL Artık DiLimizden :-D

Konuda FazLa Geyik YapmayaLım GünceL ßöLümü Modu Burda :p

Geri