Taksim’deki 41 Okula 1 Mayıs Tatili!!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
İstanbul Valiliği, 1 Mayıs nedeniyle İstanbul’da, Beyoğlu ve Şişli ilçesine bağlı 41 okulda, 1 gün tatil ilan etti.

İSTANBUL - Yarın düzenlecenek 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları nedeniyle öğretime bir gün ara verilecek okullar şöyle:

Şişli’de Notre Dame De Sion, Saint Michel, Şişli ve Pangaltı Ermeni Liseleri ile Harbiye, 19 Mayıs, İstanbul ve Karagözyan Ermeni İlköğretim Okulları. Beyoğlu’nda ise aralarında bazı özel yabancı okullarla azınlık okullarının yer aldığı 22 lise ile 11 ilköğretim okulunda 1 Mayıs’ta ders yapılmayacak.

NTV

neden biz komunizmlemi yönetiliyoruz
tatil edilmesi talihsizlik olmuş

crazyboy_9999' Alıntı:
neden biz komunizmlemi yönetiliyoruz
tatil edilmesi talihsizlik olmuş

Tatil edilmesi bayram dolayısıyla felan değil.
Yarın iti - kopuğu taksime doluşacak. bu yavrucakları onların eline bırakmamak için yapılmış bir uygulama. Zaten açık olsa da okullarına pek gidebileceklerini sanmam. Zira metro, tünel, füniküler, tramvay yarın o bölgede çalışmayacak. Yollar kapalı.

Benim asıl korktuğum askerin yarın taksime girme ihtimali. Emasya protokolü gereği eğer asker yarın taksime girerse emir komutayı eline alacak. Bu durumda polis de askerin komutasında olacak. İnşallah bi komplo teorisi olarak kalır ama ortalık karışık herşey olabilir..

Geri