TakıntıLarınız?

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Herkesin Bir Takıntısı Vardır..
Bazen Hastalık Derecesinde Bazen Zararsız.. Bazen Başkalarında Görürüz Güler Geçeriz, Bazen İse Kınarız..

Varmısınız Takıntılarımızı Paylaşalım..

İlk Takıntı Benden Gelsin :)
Tam dışarı çıkarken kapıyı kiLitleyip kiLitLemediğimi 2 kere kontroL ederim..
Eğer akşam dişlerimi fırçalamayı ihmaL ettiysem gece yarısı olsada dahi uyuyamam suçLuLuk duyarım..
Terliklerimi benden başka kimse giyemez..
Ooo ßende çok var ya sizde?

şuan aklıma bunlar geldi geldikçe yazarım (=

Benim kullandığım bardağı kimse kullanamaz (=

Gece yatarken tüm pencereleri kontrol ederim kapalımı diye (=

Böceklerden korkarım gerekirse evi terk ederim (=

Düşününce aklıma gelmedi =)
bi ara evden süt içmeden çıkmıyodum içmezsem o gün işlerim rast gitmiyodu, bıraktım sonra. Ha aklıma geldi, =) uykusuz dergisi, her hafta almazsam hayatımda çok büyük eksiklik olur.

Eğer siteden paldır küldür ve acil çıkmak gerekmiyorsa ( Bağlantı gider , patron gelir vs.. ) o zaman mesaj sayım çift olmadan çıkmam ..Tek li sayıda bırakırsam içime dert olur:biggrin:
Evde teksem ve dısarı cıkmam gerekıyorsa dısarı cıkabılmem benım için işkenceye dönüşür...Adım kadar emin olsamda yinede o ocaga , doğalgaza , camlara herbirseye tekrar tekrar bakılır..kapı kilitlenır tekrar açılır bakılır ..tekrar tekrar.....kendimi öldüreseim gelir ama yıne de bakarım...Buna karşın eger evde bır baskası varsa ev sakinlerinden hiç üstüne düşmem şöyle bir bakınır hemen çıkarım.. nasılsa bir kontorl eden olacak diye:))
Yatagımda örümcek görürsem olur da...gider başka oda da yatarım o gece ( Sanki başka odaya gelemez örümcek :))
Yolda koluma girip yürünmesınden hiç hazzetmem..bu yüzden bayramda yıgenımle dısarı cıktıgımda canım cıktı heheh ..o otomatık olarak koluma gırıyor ben cekıyorum o gııryor ben cekıyorum..:))
en sonunda ben onun koluna gırdım pes ettı :)) ( oda koluna gırılmesınden hoslanmıyor :)

Daha vardı ama şu an aklıma gelenler bunlar tekrar dönücem buraya :)

Geri