Dumani senin durumun bendende vahim dicem ama vazgeçtim benim dahada vahim çünkü ben bide bazen muslukları acıp kaparım senin yaşadıklarının zorluğuda kalabalıklara uyum göstermek zorunda kalman bence sen yalnız takıl be daha iyi...dumani' Alıntı:ben de acayip takıntılıyımdır.
yanımda yürüyen kişiyle adımlarım aynı olmalı (o sağ adımını attığında ben de aynı anda sağ adımımı atmalıyım). 2 kişiden fazlaysak çok zor oluyo kafayı yiyorum
otururken yanımdaki arkasına yaslanıyorsa ben de yaslanırım, öne eğiliyosa ben de eğilirim. bunda da 2 kişiden fazlası sinir ediyo duvardaki tabloların v.s. düzgün olmasına çok dikkat ederim, diilse düzeltmeden rahat etmem. kağıt paralarım büyükten küçüğe ve hepsinin Atatürk olan kısmı aynı tarafta olmalı.
bunlar gibi daha niceleri. bazen gerçekten deliricek gibi oluyorum
eee bari havlulalarda yumuşatıcı koksaydı daha iyi olurdu camlar açıkkenKaZaX' Alıntı:kesinlikle her zaman parfüm kokmalıyım parfüm kokmuyorsam daha yeni banyo yapmıs olsam bile banyo yapar sonra bolca parfümle banyo yaparım banyo sonrasından parfüm evin tüm pencereleri açık biraz esiyor çok güzel oluyo her taraf senin parfümün kokuyo sonraaa havlular kesinlikle nemli olmamalı kuru olmalı hatta yumusatıcı ile yıkanmamıs olan havlu isterim hep buna dikkat ederim elimi yüzümü çizen sert havluya bayılıyorum bilgisayarımın üzerinde sigara külü olmamalı deliririm görünce...paralarım cüzdan da gayet düzgün bir şekilde dizilmiş olmalı...ütülenebilecek herşeyi ütülü isterim kesinlikle ütüsüz pantolon-gömlek vs. giymem...
ya bunlar daha ufacık şeyler aklıma gelmiyor şimdi