"Takım oLmaya BaşLadık"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Mustafa Denizli, maçtan sonra yaptığı açıklamalarda takımını tebrik etti.

132122.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaraspor'u 3-1 yendikleri Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı sonrası yaptığı açıklamada takım olma yolunda mükemmel adımlar attıklarını söyledi.

İşte Denizli'nin açıklamaları;

"Türkiye Kupası'nda grup maçları dahil çok iyi bir grafiğimiz var inşallah devam eder. Herkesin her yerde oynayabileceği bir ekip yaratmaya çalışıyoruz. Ekrem esasında defansın sağında görev yapıyor ama Ankaraspor'un önemli özelliği çizgi adamları sürekli içeriye kateden oyuncular. Ekrem'i ve İbrahim'i zaman zaman içeriye çekmemiz gayet doğaldı. Belki hesapta olmayan futbolcular bazılarına göre ilk 11'de oynayınca kulübe zenginliği ön plana çıkıyor. Beşiktaş takım olma yolunda mükemmel adımlar atıyor. Bu takımda yedek as ayrımı yok. 18 futbolcumuz da zorluk düzeyi en yüksek maçların hepsinde oynayabilecek düzeyde. Tüm gollerimizde ustalık var, iki tanesinde mükemmel vuruş ustalığı var, Yusuf'un golü biraz daha farklıydı. Rakiplerini geçip kendi pozisyonunu kendisi yarattı. Vuruş tekniği ve estetik açıdan en güzel Filip Holosko'nun golüydü.

Finali garantileyip, garantilemedikleri yönündeki bir soruyu da cevaplayan Denizli;

"Tabi bizim için önemli olan çizgiyi geçen toplar. Tabii ki finale çıkmak için kupaya başladık, önemli bir avanta elde ettik. Görünen o ki bu takım da finale çıkar. Futbolcunun kendisine güveni ve kalitesi varsa, ne kadar süre oynadığı önemli değil. Yusuf 17-18 dakika oyunda kaldı ve kalitesini gösterdi. Bizim için önemli olan oyuncumuzun oyunda kaldığı sürede ne yaptığıdır. Sonradan oyuna dahil olanlar en az oyuna başlayanlar kadar başarılıydı. Delgado da istediğimiz seviyeye yavaş yavaş geliyor. Çok kolay değil maç kondisyonunu kazanması, iki ay ayağına top değmedi." dedi.

Haberturk

Denizliden Teknik direktör olmaz...
Beşiktaşa yazık olacak.........

ben severim mustafa hocayı yorumcuyken iyi yorumlar yapardı dinlerdim galiba iranda da bi takımı şampiyon yapmıştı ne biliyim takımda fena degil pek negatif düşünce oluşturamıyorum aklımda

YakaLadığımız Havayı Koruruz İnşaLLah

zaten ''takim'' olmayan bir ''takim''dan ''takim'' olmaz...

valla basını fazla kaale almayın 2 galibiyette hemen pembe tabloyu çiziverirler ilk geldiğinde göklere çıkartılan daha sonraki mağlubiyetlerle ertuğrul sağlamı arattığı söylenen mustafa denizli 2 galibiyette gökelre çıkarıldı emin olun ki ilk mağlubiyette tekrardan ağır biçimde eleştirilecek
benim kendi görüsüm asla hakkında olumsuz düsünmediğim mustafa denizlinin Beşiktaşa faydalı olduğu ve gercekten Beşiktaşı takım haline getirmeye başladığıdır

Geri