Taciz ettiği kadını denize attı

İηvictus

Banned
Reaction score
0
Taciz ettiği kadını denize attı
Tarabya'da aşırı alkollü bir tacizci sözlü tacizde bulunduğu kurbanını çıkan tartışma sonrası denize attı. Talihsiz kadını çevrede balık tutan bir vatandaş kurtardı.
727715778.jpg

Bugün saat 16.20 sularında Tarabya sahilinde bir alkolik, sahilde gezintiye çıkan 38 yaşındaki Arife Akbulut'a sözlü sarkıntılıkta bulundu. Yapılan sarkıntılığa sert yanıt veren Arife Akbulut, çıkan tartışma sonrasında, tacizcinin müdahalesi ile kendisini denizde buldu. Boğulma tehlikesi geçiren kadının, imdadına sahilde balık tutmakta olan Yusuf Büyükpınar adlı vatandaş yetişti. Büyükpınar, tereddüt etmeksizin suya atlayarak Arife Akbulut'u dalgaların ortasından kurtarmayı başardı.

Çevrede bulunan vatandaşlar denizde boğulma tehlikesi geçiren kadınla ilgilenirken fırsattan yararlanan saldırgan olay yerinden kaçtı. Görgü şahidi vatandaşların tarifi üzerine polis ekipleri çevrede yaptıkları kısa bir araştırma sonucu eşgale uyan 32 yaşındaki S.S.'yi yakalayarak gözaltına aldılar. Tarabya Polis Merkezi'ne getirilen zanlının ifadesi aşırı alkollü olduğundan dolayı uzun süre alınamadı. Bu esnada yapılan ölçün sonucunda taciz zanlısının kanında 309 promil alkol olduğu saptandı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarılarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan A.A'nın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Arife Akbulut'un, kendisini denize atan kişiyi tanımadığını söylediği belirtildi.

Talihsiz kadını dalgaların arasında çekip alarak yeniden yaşama bağlanmasını sağlayan Yusuf Büyükpınar "Olay yerinin biraz uzağında balık avlıyordum. Kadının nasıl düştüğünü göremedim ama suya düşerken çıkardığı sesi duydum. Arkadaşlar da bağırıp yardım isteyince hemen çırpındığı yere koştum. Boğulmak üzereydi çırpınıyordu. Düşünülecek bir an değildi. Suya atladım ve kadıncağızı kıyıya çıkarmayı başardım" dedi.

kaynak;sarıyersentez.com

yazık ya o adamın insalığına.............. içimden neler geçiyo o adam hakkında ama yazamıyorum anladınız ne dediğimi siz.......

Geri