Tablet tavsiye .....

turksahini

New member
Reaction score
0
arkadaşlar malumunuz artık tablet dönemi başlıyor genel anlamda bende bu döneme ve koşullar ve iş gereği tablet kullanmak mecbur gibi gelmeye başladı artık..

ama istediğim tüm özelliklerin bulunduğu ve fiyatı max 600 olabilecek bir tablet bulamadım ve
her konuda bilgi sahibi olan hhportal ama benim sevdiğim isimle hackhell deki kardeşlerimden yardım almak istiyorum.....
istedigim özellikler
1:dahili 3G
2:wi-fi
3:GPS navigasyon
4:şarjının 6-7saat veya daha fazla gitmesi
5:eek:labiliyorsa en büyük tercihim windows 7 işletim sistemli olması
8:donanım güçlü olması...
ve normal usb girişlerinin olması...

lütfen önerilerinizi yazın....

__crazy kardeş önerilerine baktım ve ilgin için teşekkürler:) ama bunlarda c700 güzel ama şuan neredeyse teknosa dışında satışı yok gibi vede bunda GPS yok maalesef başka önerilerinizi bekliyorum....:confused1::confused1:

marka olarak dell,toshiba,samsung,apple(pahalı herzaman ki gibi) bu ürünlerden beyenip alabilirsin yalnız windows 7 experın vardı oda çok iyi sayılmaz marka olarak amazonda alabilirsin.

Asus Eee Pad Transformer Prime. Hem tablet hem de leptop olarak kullanabiliyorsun. iPad almak yerine bu cihazı almanı mutlaka öneririm. Klavyesi ile şarjı 16 saate kadar çıkabiliyor ama sadece tablet olarak kullanıcam diyorsan 8 saate kadar dayanıyor.

Geri